Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
wiec prosze cie-nie smutaj sie... my sie tu smucimy bo zajsc w ciaze nie mozemy a ty w ciazy jestes i smutac sie bedziesz??!! ;-) bedzie dobrze ;-) ja trzymam za was kciuki zeby wszystko bylo ok 
kochana nie przejmuj sie tak bardzo bo to nic nie pomagaa wrecz przeciwnie... robilas testy i pokazaly 2 kreseczki... wiec jestes w ciazy... :-) to pewne :-) moze tyle pokazalo poniewaz zrobil ci normalne usg a nie dopochwowo... zobaczysz ze za 2 tyg ujrzysz juz cos wiecej :-)wiec prosze cie-nie smutaj sie... my sie tu smucimy bo zajsc w ciaze nie mozemy a ty w ciazy jestes i smutac sie bedziesz??!! ;-) bedzie dobrze ;-) ja trzymam za was kciuki zeby wszystko bylo ok
![]()

Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Agniesiak! a pamietasz, co ja pisalam o pecherzyku?? w 5 tygodniu bylo widac sam pecherzyk pusty (slowa lekarza: "nie wiadomo, czy cos tu sie w ogole z tego wykluje..."), a 6 dni pozniej juz bylo serduszko! wiec glowa do gory! za 2 tygodnie juz na 10000% zobaczysz malenstwo :-):-) ale z drugiej strony, jakis dziwny ten lekarz, ze usg przez powloki brzuszne na poczatku ciazy![]()
No zobaczymy jak pójde 21 lipca co mi powie.
kurcze ja mam nadzieje ze moj gin mi zrobi dopochwowe usg i ze powie ze jest dzidzia ale ja jestem krocej w ciazy niz ty aga i cholernie sie zaczelam bac 

no tez sie dziwie czemu usg zwykle mialaśkurcze ja mam nadzieje ze moj gin mi zrobi dopochwowe usg i ze powie ze jest dzidzia ale ja jestem krocej w ciazy niz ty aga i cholernie sie zaczelam bac
gagunia dziekuje jeszcze raz![]()

no tez sie dziwie czemu usg zwykle mialaśkurcze ja mam nadzieje ze moj gin mi zrobi dopochwowe usg i ze powie ze jest dzidzia ale ja jestem krocej w ciazy niz ty aga i cholernie sie zaczelam bac
gagunia dziekuje jeszcze raz![]()
Nie wiem czemu mi ten zrobił przez brzuch
No cóż.. zobacze za dwa tygodnie co mi powie