reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
prosze bardzo!!!!!!!!!!!!!
a w ogole jaki wybor!!!!!!!!!!!!szok!!!
i nawet rozne rodzaje chusteczek!!!a tu tylko sensitive....co za liptonada:-(
active dla chlopcow,dla dziewczynek...a tu unisex i ciesz sie czlowieku ze tetry nie uzywasz:szok:

active baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie:sorry2::sorry2::confused:
Rzeczywiscie roznica w cenie jest spora,tu 17 cos tam a te tuningowane 40 z hakiem...
My uzywamy active fit,przypomnialam sobie:-D
I kupujemy zawsze jumbopacka,tj okolo 120 pieluszek...I place za pake ok 200 koron,tj 80 zl..
I jak jechalismy do Polski autem,to kupowalismy pieluchy tu,bo wlasnie moja bratowa mi podpowiedziala,ze jest taka wielka roznica:blink:
Bo wg tej stronki 42 zl kosztuje active,32 pieluchy,czyli 120 kosztuje ok 170 zl:szok::szok:
A tu 80:szok:

Ja dwa tygodnie temu dostałam pierwszy po porodzie no ale ja ciągle karmię piersią

Moja też się tak czasem budzi i to tylko jak drzemie, w nocy nigdy jej się nie zdarzyło. Ale pobeczy trochę, poprzytulam ją i potem albo dalej w kimę albo uśmiech od ucha do ucha.

Kaja ale masz fajnego szwędacza:tak::-D

bo to szwędacz pospolity Kokusiu po mamusi:-D:-D:-D
mama nadzieje, że mnie Kaja za to nie udusi, heh:-p

a my używaliśmy pampers baby dry czy jakoś tak, i tez miały te gumki, a teraz jakieś pomarańczowe kupoiłam simple dry z pampersa ciut inne ale tez gumki mają i bardzo fajne są

a zapomniałam my dziś niunie 7tygodniową widzieliśmy w klinice, ajoj, ale malusieńka, ale już ponad 5kg, duża dziewczynka a mój Wiki w tym wieku miał 4,400kg:szok:

bo to szwędacz pospolity Kokusiu po mamusi:-D:-D:-D
mama nadzieje, że mnie Kaja za to nie udusi, heh:-p

a my używaliśmy pampers baby dry czy jakoś tak, i tez miały te gumki, a teraz jakieś pomarańczowe kupoiłam simple dry z pampersa ciut inne ale tez gumki mają i bardzo fajne są
Za co Beciaczku,jak to prawda:-D:-D

reklama
Do góry