k.a.j.a
mammmmamam
sleep and playactive baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sleep and playactive baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie![]()
aaaaaaaaaaaa faktycznie brak rozciagajacych boczkow i obrazkow na calej pieluszce
dziekowac dziekowac za stronke;-)Rzeczywiscie roznica w cenie jest spora,tu 17 cos tam a te tuningowane 40 z hakiem...active baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie![]()

Ja dwa tygodnie temu dostałam pierwszy po porodzie no ale ja ciągle karmię piersią
Moja też się tak czasem budzi i to tylko jak drzemie, w nocy nigdy jej się nie zdarzyło. Ale pobeczy trochę, poprzytulam ją i potem albo dalej w kimę albo uśmiech od ucha do ucha.
Kaja ale masz fajnego szwędacza![]()

mój byl i znikł w niewyjaśnionych okolicznościach a test był negatywny:-(To co?wszystkie macie okresy???
Za co Beciaczku,jak to prawdabo to szwędacz pospolity Kokusiu po mamusi
mama nadzieje, że mnie Kaja za to nie udusi, heh
a my używaliśmy pampers baby dry czy jakoś tak, i tez miały te gumki, a teraz jakieś pomarańczowe kupoiłam simple dry z pampersa ciut inne ale tez gumki mają i bardzo fajne są

może wyjechał na wakacje?mój byl i znikł w niewyjaśnionych okolicznościach a test był negatywny:-(

;-)Za co Beciaczku,jak to prawda![]()