k.a.j.a
mammmmamam
no co ty gadasz tygryskuna bank jestes w ciazy![]()

tabletki przeciez biore
przewaznie
bo ze dwa razy zdarzylo mi sie zapomniec...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no co ty gadasz tygryskuna bank jestes w ciazy![]()

przewaznie
a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?na bank jestes w ciazy![]()
no co ty gadasz tygrysku
tabletki przeciez bioreprzewaznie
![]()

no tak mowie ci ze ciaza i basta 

zobacz okresu nie masz???? nie masz
wpitalasz wszystko co ci pod rece podejdzie??? wpitalasz

wiec werdykt jest tylko jeden ciaza

Która chętna poprasować bo ja mam taaaaaaaką stertę ciuszkow Julci i jeszcze chyba ze 20 koszul męzulka
Znikam biorę sie za prasowanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hejjjjjjjjjjjjjj u nas upal duszno
wszystkim swietujacym najlepszego zycze!!!!!!!!!!!!!!
czytam o tych waszych kolanach .......... a mi kregoslup szwankuje dolna czesc:--
-( mysle ze o od wnoszenia wozka na 3 pietro :-
-
-(przekrecac sie na lozku nie moge , na wznak spac nie moge a jak wnosze wozek to brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
starosc nie radosc
![]()
jak ja ciebie rozumiem, bo mi od tych zbędnych kilogramów szwankuje cały kręgosłup i nie tylko dolny, a ostatnio mój masażysta powiedział ze dolny odcinek będę czuła często bo to przez to znieczulenie w kręgosłup co miałam pod czas cesarki

od znieczulenia, to mnie pocieszyłaś mamusia, a tak w ogóle witaj w klubie kochana, bo ja niby dużo nie ważę, a i przed cesarką miałam problemy, a jak przyjechałam do UK pracowałam w Hotelu w pralni, i to jeszcze pogorszyło sytuacje i dokładnie mam takie same objawy, aż serce boli i strasznie niedobrze mi się robi, byłam tu skierowana na masaże to laska tak mi masaż zrobiła, że w nocy nie spałam , łzy jak grochy leciały, nie znam gorszego bólu, a do tego to, że mam skrzywiony od dziecka skolioza lędźwio-krzyżowa, to jeszcze pogarsza sprawę, w PL jak byłam na urlopie miałam kilka masaży,ale co to jest, zaraz trzeba bylo wyjeżdżać, na jakiś czas spokój, a po porodzie znów się zaczęło, znów planuje iść do lekarza, ale zebrać się nie mogęno ja tez, tylko ze za 3 lata będę chciała juz 2 dzidziusia, wiec tak można i wieczność czekać![]()

ja niestety mam normalny raz w miesiacu:-a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?

no tak mowie ci ze ciaza i basta
![]()
a tak serio,to jak to jest u was z tym okr?
Tygrysie,ale mi rebusa zadalasno tak mowie ci ze ciaza i basta
![]()

Tygrysie,ale mi rebusa zadalas![]()