Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, dzidzia szaleje w łóżeczku, a mi się nic nie chce

dziękuje kochanaMadzienko ,Mamusiu superaśne awatarki![]()
Mamusia ja wiem,ze Ty juz jakis czasik masz,ale zawze zapomniałam napisac![]()

starosc nie radosc 

Która chętna poprasować bo ja mam taaaaaaaką stertę ciuszkow Julci i jeszcze chyba ze 20 koszul męzulka
Znikam biorę sie za prasowanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jak ja ciebie rozumiem, bo mi od tych zbędnych kilogramów szwankuje cały kręgosłup i nie tylko dolny, a ostatnio mój masażysta powiedział ze dolny odcinek będę czuła często bo to przez to znieczulenie w kręgosłup co miałam pod czas cesarkihejjjjjjjjjjjjjj u nas upal duszno
wszystkim swietujacym najlepszego zycze!!!!!!!!!!!!!!
czytam o tych waszych kolanach .......... a mi kregoslup szwankuje dolna czesc:--
-( mysle ze o od wnoszenia wozka na 3 pietro :-
-
-(przekrecac sie na lozku nie moge , na wznak spac nie moge a jak wnosze wozek to brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
starosc nie radosc
![]()
Ale jak,ze co?ze to znieczulenie ma takie skutki uboczne??jak ja ciebie rozumiem, bo mi od tych zbędnych kilogramów szwankuje cały kręgosłup i nie tylko dolny, a ostatnio mój masażysta powiedział ze dolny odcinek będę czuła często bo to przez to znieczulenie w kręgosłup co miałam pod czas cesarki
tak ze to sa takie skutki uboczneAle jak,ze co?ze to znieczulenie ma takie skutki uboczne??