sleep and playactive baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie![]()
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
aaaaaaaaaaaa faktycznie brak rozciagajacych boczkow i obrazkow na calej pieluszce

prosze bardzo!!!!!!!!!!!!!
a w ogole jaki wybor!!!!!!!!!!!!szok!!!
i nawet rozne rodzaje chusteczek!!!a tu tylko sensitive....co za liptonada:-(
active dla chlopcow,dla dziewczynek...a tu unisex i ciesz sie czlowieku ze tetry nie uzywasz
a w ogole jaki wybor!!!!!!!!!!!!szok!!!
i nawet rozne rodzaje chusteczek!!!a tu tylko sensitive....co za liptonada:-(
active dla chlopcow,dla dziewczynek...a tu unisex i ciesz sie czlowieku ze tetry nie uzywasz

Rzeczywiscie roznica w cenie jest spora,tu 17 cos tam a te tuningowane 40 z hakiem...active baby maja te fajne rozciagajace boczki a te cos tam play nie??? gdyz roznica w cenie jest spora i sie zastanawiam czego tamtym brakuje ze takie tanie![]()
My uzywamy active fit,przypomnialam sobie

I kupujemy zawsze jumbopacka,tj okolo 120 pieluszek...I place za pake ok 200 koron,tj 80 zl..
I jak jechalismy do Polski autem,to kupowalismy pieluchy tu,bo wlasnie moja bratowa mi podpowiedziala,ze jest taka wielka roznica

Bo wg tej stronki 42 zl kosztuje active,32 pieluchy,czyli 120 kosztuje ok 170 zl

A tu 80

Ja dwa tygodnie temu dostałam pierwszy po porodzie no ale ja ciągle karmię piersią
Moja też się tak czasem budzi i to tylko jak drzemie, w nocy nigdy jej się nie zdarzyło. Ale pobeczy trochę, poprzytulam ją i potem albo dalej w kimę albo uśmiech od ucha do ucha.
Kaja ale masz fajnego szwędacza![]()
bo to szwędacz pospolity Kokusiu po mamusi

mama nadzieje, że mnie Kaja za to nie udusi, heh

a my używaliśmy pampers baby dry czy jakoś tak, i tez miały te gumki, a teraz jakieś pomarańczowe kupoiłam simple dry z pampersa ciut inne ale tez gumki mają i bardzo fajne są
mój byl i znikł w niewyjaśnionych okolicznościach a test był negatywny:-(To co?wszystkie macie okresy???
Za co Beciaczku,jak to prawdabo to szwędacz pospolity Kokusiu po mamusi
mama nadzieje, że mnie Kaja za to nie udusi, heh
a my używaliśmy pampers baby dry czy jakoś tak, i tez miały te gumki, a teraz jakieś pomarańczowe kupoiłam simple dry z pampersa ciut inne ale tez gumki mają i bardzo fajne są

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
może wyjechał na wakacje?mój byl i znikł w niewyjaśnionych okolicznościach a test był negatywny:-(

reklama
Za co Beciaczku,jak to prawda![]()
hehe, och jaka dumna z siebie jestem zesz sama na to wpadłam