reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rzeczywiscie roznica w cenie jest spora,tu 17 cos tam a te tuningowane 40 z hakiem...
My uzywamy active fit,przypomnialam sobie:-D
I kupujemy zawsze jumbopacka,tj okolo 120 pieluszek...I place za pake ok 200 koron,tj 80 zl..
I jak jechalismy do Polski autem,to kupowalismy pieluchy tu,bo wlasnie moja bratowa mi podpowiedziala,ze jest taka wielka roznica:blink:
Bo wg tej stronki 42 zl kosztuje active,32 pieluchy,czyli 120 kosztuje ok 170 zl:szok::szok:
A tu 80:szok:

nie no ta stronka troche przeklamana ja za paczke active baby jumbo tj 70 szt place w jak jest w promocji ok 45 zl:tak::tak: ale super ze macie takie wielgasne paczki po 120 szt u nas maks to 80 cos czy 90 cos juz nie pamietam gdyz zadko ja spotykam w sklepie przewaznie ta 70:-:)-:)-(

mój byl i znikł w niewyjaśnionych okolicznościach a test był negatywny:-(

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok: okres gdzie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::-D:-D:-D

reklama
dziewczyny spojrzcie prosze na opieke bo nie chcialam tu pisac co dzis mi pani Healt Visitor o ciemiączku powiedziała, jeśli macie jakieś opinie to z góry dziekuje bo ja już pogłupiałam do reszty

a moje szczescie wlasnie robi kupiszczola heheh czerwony jak burak odglosy wydaje interesujace i aromat zaczyna powoli sie unoscic w mieszkaniu:-D:-D:-D

rany ale wy dużo za pieluszki płacicie u nas każda paczka niezależnie od tego jaki rodzaj 7-8funciaków to tak max 40zeta i to jest jakies 60pieluszek opakowanie

a ja sobie zapomniałam ze zablokowałam pilota jak Wiktor sie nim bawił i naciskam naciskam a tu nie działa po kilku minutach już pomyślałam ze baterie trza wymienic to mnie w końcu oświeciło:-D
a ja teraz zrozumiałam czemu wy tak często wątki mylicie, bo ja się też wycwaniłam i otworzyłam sobie chyba ze 3 karty każda z innym wątkiem:-Di rzeczywiście można się pomylić który wątek:-D

hej wpadlam tylko na chwile pochwalic sie (choc raczej nad tym ubolewam) ze moj lutuś staje na nozki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!ani mu sie sni raczkowac tylko sie czegos lapie i sru do gory. pozniej wstawie filmik.
a teraz lece na step :-D

super Cyprysiowa, gratulacje dla Lutusia, a Ty jak zwykle step, fitness:-Dno ale będziesz kobieto za to nagrodzona na pewno, heh:-D

reklama
Do góry