reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No znalazłam
polowa.jpg

Ta z Czech to chyba takie wieksze flaszeczki były-o ile pamiętam;-) napisałam że butelka fajna ale nie znaczy że bym na nią "poleciała". Zgadzam sie z Tobą-wiadomo jak wesele to wydatki, ale jak kogoś stać to niech kupuje. ja byłam na weselu kumpeli to na drugi dzień chora jak nie wiem a okazało się że to bimber:szok::szok::szok:
o kurcze no to wesele zostanie w pamieci hihihi
kurczę wypiłam mniejsza połowe piwka a już mi wiruje w głowie :tak::tak::tak::tak: ale mam twardy łeb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ma co :-D:-D:-D:-D:-D
ale masz glowe heheheheh
szkoda mi od was odchodzic kochana bo widze ze sie wszystkie rozkrecilyscie dzisiaj z pisaniem ale m czeka juz na mnie wykapany wiec musze leciec pod prysznic bo moze cos bedzie jak m nie usnie bo wiedze ze juz mu sie oczy zamykaja:-D:-D:-D:-D dobranoc do jutra
uciekaj do chlopa tylko bez harcow mi tam:cool2:
no u nas to nie pamietam jaka wodka byla:baffled::-D:-D:-D
dawno temu
ale wlasnie u brata byl Jelcyn i polowy rodziny
a u znjao,ych Harnacka czy jakos tak.

hmmm nie znam takiej wodki nie pilam jeszcze:cool2:

ja na telefonie a Wy tu szalenstow:szok::szok:

Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl:szok::szok:
Sobieski 300zl Bols 420zl:szok::szok:
Soplica też markowa także nic pochorować sie nie powinien;-)Będziesz mogła te 840 zł na napoje wydać:-)
Kurde trochę sie wypilo za młodu:szok::-D:-D, ale pracowałam też na monopolu:tak:

oj speżaj sie sprężaj kochana bo to dopiero rozgrzewka,Ciebie jeszzce nie było jak w zimię potrafiłysmy dziennie pisac ponad 120postów :tak::tak::tak: albo i więcej:-p
jakie 120?pisalysmy po 400 postow dzinnie bp bylo po 10stron nawet po 40psotwo:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra ja uciekam juz mi lepiej ide spac bo nie wiadomo co noc pokaze Dobranoc
dobranoc

kurczę wypiłam mniejsza połowe piwka a już mi wiruje w głowie :tak::tak::tak::tak: ale mam twardy łeb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ma co :-D:-D:-D:-D:-D

hehheh
masz krotkir kiszki:-):-):-)

Ta z Czech to chyba takie wieksze flaszeczki były-o ile pamiętam;-) napisałam że butelka fajna ale nie znaczy że bym na nią "poleciała". Zgadzam sie z Tobą-wiadomo jak wesele to wydatki, ale jak kogoś stać to niech kupuje. ja byłam na weselu kumpeli to na drugi dzień chora jak nie wiem a okazało się że to bimber:szok::szok::szok:

u nas bimber sie stwaia ale na wiejskim stole razem ze swojska kilebaska itd

szkoda mi od was odchodzic kochana bo widze ze sie wszystkie rozkrecilyscie dzisiaj z pisaniem ale m czeka juz na mnie wykapany wiec musze leciec pod prysznic bo moze cos bedzie jak m nie usnie bo wiedze ze juz mu sie oczy zamykaja:-D:-D:-D:-D dobranoc do jutra

dobrano i upojnej nocy

ja na telefonie a Wy tu szalenstow:szok::szok:

Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl:szok::szok:
Sobieski 300zl Bols 420zl:szok::szok:

no to ladnie
a po smirnoffie nie mialam kaca:-D:-D:-D:-D
ale tez kosztuje
soplica texz ok
a luksusowa?

reklama
No tak tylko mi by bylo szkoda tej kasy wydac na cos co niektorzy i tak zwruca jak za duzo wapija:-D:-D:-D:-D Moje butelki wodki byly pooklejane naklejkami weselnymi wiec nie bylo nawet widac co to za wodka:tak::tak::tak:

Do góry