reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teścior:p haahah

KOKUSIA wychodz z krzakorów mam dla Ciebie awatarka....

Jak dla mnie pasuje tez jestes taka kochana i pomocna:* obiecałam i jest:) wybieraj:
Hihi to czekamy na teścik :-D

Jak dla mnie Maja nr 3

reklama
Mamuski my już po wizycie u Pani doktorki :) nastepna dopiero 20 stycznia....ale po wakacjach mamay sie stawic na kontrole ogólna....waga, wzrost i takie tam..... póki co mój klopsik wązy UWAGAAAAAAAA równe 9 kg:szok: ale to nic zżuci:p haahah i ma 65 cm,ale na moja miala ówne 68 tylko zgieła pytki,ale nie bede sie przeciez kłuciła, wiedac było,ze Pani doktor sie ewidentnie spieszy,bo kolejka za drzwiami......:dry:

Malutka troskzu płakała, bo pielegniarka tlumaczyla,ze ta szczepionka akurat boli.... a teraz spi....mama nadzieje,ze łagodnie zneisie,bo same dzisiaj jestesmy i bede pewnie panikowała jak nic....:sorry2::zawstydzona/y:

piekna waga....hihihihu
moj w zeszlu czwartek na szczepieniu wazyl 9330;-);-);-);-);-):szok::szok::szok::szok: no ale damy rade....a muly mam juz takie ze nie mowie:-D:-D

dzien dobry!!!!!!!! u nas taka sliczna pogoda pochmurno deszcz pada :-D:-D:-D po tych upalach to naprawde jedn dzien takiego deszczu jest cudny:tak::tak::tak::tak:ale tylko jeden jutro ma byc sloneczko!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Kajka i jak tam twoja ciaza test zrobiony??????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lilac oj wspolczuje braku wody:no::no: nawet kawy sobie zrobic nie mozna ale co ja mowei jakiej kawy a dziecku nawet mleczka dac nie mozna:szok::szok::szok::szok::szok: szok:no::no: oj ale ja bym sie wyzyla na swoim jakby z pracy wrocil:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agatka gratulowac zabka!!!!!! nam tez sie wyzyna i jest juz na wylocie:tak::tak::tak:

ide was nadrabiac:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry!!!!!!!! u nas taka sliczna pogoda pochmurno deszcz pada :-D:-D:-D po tych upalach to naprawde jedn dzien takiego deszczu jest cudny:tak::tak::tak::tak:ale tylko jeden jutro ma byc sloneczko!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Kajka i jak tam twoja ciaza test zrobiony??????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lilac oj wspolczuje braku wody:no::no: nawet kawy sobie zrobic nie mozna ale co ja mowei jakiej kawy a dziecku nawet mleczka dac nie mozna:szok::szok::szok::szok::szok: szok:no::no: oj ale ja bym sie wyzyla na swoim jakby z pracy wrocil:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agatka gratulowac zabka!!!!!! nam tez sie wyzyna i jest juz tusz tusz na wylocie:tak::tak::tak:

ide was nadrabiac:)
Tygrysku przez ten deszcz nie wiem czy mogę małego targać do sklepu. Nie chce mu jeszcze zaszkodzić. Mleczko naszczęście z cycusia ale jak ja nie piję, to mleczka mało. A jeszcze jakaś baba od inwestycji do mnie wydzwania i chce dzisiaj przyjść. Wrrrr! A ja głupia niezabardzo umiem odmawiać.
Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D
A Kubuń też tak języczek fajnie wysuwa i minki robi boskie, oczka mruży i tym jezykiem międli.:-D

Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D
Agacia ja tez gratuluje....przepraszam,ale sie zapomniałam :zawstydzona/y::sorry2: u nas tez widac niby jakies kropczki dwie na dole na dziąsełku....ale czy to to..zobaczymy...ja mam cały czas wrazenie,ze MARI wychodzi u góry po prawej stronie.....bo nawet jak gryzie cos gumoego to taki dziwny dzwiek jest....

Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
tak ze to sa takie skutki uboczne
moje 2 znajomy miale cesarke i tez maja problem z dolnym odcinkiem
ale wiadomo ze nie kazdy ma takie skutki
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu:dry:

To co?wszystkie macie okresy???
Wszystkie:tak: Tylko te, co w ciazy nie maja:-D

coś wam powiem:
wczoraj calutki dzień siedziałam z chorym kubulem w domu a niemąż latał do pracy z pracy, po zakupy, po gazetke, po papierosy i jeszcze raz do bankomatu i tak w koło macieju.
dziś wpada do mnie sasiadka, czy nie moge jej wody na herbatke pożyczyć bo ona nie zdażyła złapać. mówie - o co chodzi, mieli zakrecić tydzień temu i nie zakrecili i gdzie info. a ona mi na to, ze na klatce wisza dwie wielkie kartki z informacja od wczorajszego ranka.
no myslałam, że peknę ze złości, że niemąż tak nas zostawił bez kapki wody w czajniku, w filtrze (bo rano kawke sobie parzył) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc:angry::angry::angry:. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.:angry::angry: Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

A tu leje i jak mam z tym smarkiem moim iść po mineralną chociaż?????????? A sąsiadka już poszła, wzieła dzieci i poszła do rodziców. A moi rodzice właście wczoraj wyjechali na wczasa:-:)-:)-(
Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??

U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka:-D:-D

Załączniki

• 100_2806.jpg
    100_2806.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama
hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teścior:p haahah

KOKUSIA
wychodz z krzakorów mam dla Ciebie awatarka....

Jak dla mnie pasuje tez jestes taka kochana i pomocna:* obiecałam i jest:) wybieraj:
nr 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry2::sorry2:

Do góry