• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teścior:p haahah

KOKUSIA wychodz z krzakorów mam dla Ciebie awatarka....

Jak dla mnie pasuje tez jestes taka kochana i pomocna:* obiecałam i jest:) wybieraj:
Hihi to czekamy na teścik :-D

Jak dla mnie Maja nr 3

reklama
Mamuski my już po wizycie u Pani doktorki :) nastepna dopiero 20 stycznia....ale po wakacjach mamay sie stawic na kontrole ogólna....waga, wzrost i takie tam..... póki co mój klopsik wązy UWAGAAAAAAAA równe 9 kg:szok: ale to nic zżuci:p haahah i ma 65 cm,ale na moja miala ówne 68 tylko zgieła pytki,ale nie bede sie przeciez kłuciła, wiedac było,ze Pani doktor sie ewidentnie spieszy,bo kolejka za drzwiami......:dry:

Malutka troskzu płakała, bo pielegniarka tlumaczyla,ze ta szczepionka akurat boli.... a teraz spi....mama nadzieje,ze łagodnie zneisie,bo same dzisiaj jestesmy i bede pewnie panikowała jak nic....:sorry2::zawstydzona/y:

piekna waga....hihihihu
moj w zeszlu czwartek na szczepieniu wazyl 9330;-);-);-);-);-):szok::szok::szok::szok: no ale damy rade....a muly mam juz takie ze nie mowie:-D:-D

dzien dobry!!!!!!!! u nas taka sliczna pogoda pochmurno deszcz pada :-D:-D:-D po tych upalach to naprawde jedn dzien takiego deszczu jest cudny:tak::tak::tak::tak:ale tylko jeden jutro ma byc sloneczko!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Kajka i jak tam twoja ciaza test zrobiony??????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lilac oj wspolczuje braku wody:no::no: nawet kawy sobie zrobic nie mozna ale co ja mowei jakiej kawy a dziecku nawet mleczka dac nie mozna:szok::szok::szok::szok::szok: szok:no::no: oj ale ja bym sie wyzyla na swoim jakby z pracy wrocil:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agatka gratulowac zabka!!!!!! nam tez sie wyzyna i jest juz na wylocie:tak::tak::tak:

ide was nadrabiac:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry!!!!!!!! u nas taka sliczna pogoda pochmurno deszcz pada :-D:-D:-D po tych upalach to naprawde jedn dzien takiego deszczu jest cudny:tak::tak::tak::tak:ale tylko jeden jutro ma byc sloneczko!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Kajka i jak tam twoja ciaza test zrobiony??????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lilac oj wspolczuje braku wody:no::no: nawet kawy sobie zrobic nie mozna ale co ja mowei jakiej kawy a dziecku nawet mleczka dac nie mozna:szok::szok::szok::szok::szok: szok:no::no: oj ale ja bym sie wyzyla na swoim jakby z pracy wrocil:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agatka gratulowac zabka!!!!!! nam tez sie wyzyna i jest juz tusz tusz na wylocie:tak::tak::tak:

ide was nadrabiac:)
Tygrysku przez ten deszcz nie wiem czy mogę małego targać do sklepu. Nie chce mu jeszcze zaszkodzić. Mleczko naszczęście z cycusia ale jak ja nie piję, to mleczka mało. A jeszcze jakaś baba od inwestycji do mnie wydzwania i chce dzisiaj przyjść. Wrrrr! A ja głupia niezabardzo umiem odmawiać.
Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D
A Kubuń też tak języczek fajnie wysuwa i minki robi boskie, oczka mruży i tym jezykiem międli.:-D

Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D
Agacia ja tez gratuluje....przepraszam,ale sie zapomniałam :zawstydzona/y::sorry2: u nas tez widac niby jakies kropczki dwie na dole na dziąsełku....ale czy to to..zobaczymy...ja mam cały czas wrazenie,ze MARI wychodzi u góry po prawej stronie.....bo nawet jak gryzie cos gumoego to taki dziwny dzwiek jest....

Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
tak ze to sa takie skutki uboczne
moje 2 znajomy miale cesarke i tez maja problem z dolnym odcinkiem
ale wiadomo ze nie kazdy ma takie skutki
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu:dry:

To co?wszystkie macie okresy???
Wszystkie:tak: Tylko te, co w ciazy nie maja:-D

coś wam powiem:
wczoraj calutki dzień siedziałam z chorym kubulem w domu a niemąż latał do pracy z pracy, po zakupy, po gazetke, po papierosy i jeszcze raz do bankomatu i tak w koło macieju.
dziś wpada do mnie sasiadka, czy nie moge jej wody na herbatke pożyczyć bo ona nie zdażyła złapać. mówie - o co chodzi, mieli zakrecić tydzień temu i nie zakrecili i gdzie info. a ona mi na to, ze na klatce wisza dwie wielkie kartki z informacja od wczorajszego ranka.
no myslałam, że peknę ze złości, że niemąż tak nas zostawił bez kapki wody w czajniku, w filtrze (bo rano kawke sobie parzył) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc:angry::angry::angry:. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.:angry::angry: Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

A tu leje i jak mam z tym smarkiem moim iść po mineralną chociaż?????????? A sąsiadka już poszła, wzieła dzieci i poszła do rodziców. A moi rodzice właście wczoraj wyjechali na wczasa:-(:-(:-(
Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??

U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka:-D:-D

Załączniki

• 100_2806.jpg
    100_2806.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teścior:p haahah

KOKUSIA
wychodz z krzakorów mam dla Ciebie awatarka....

Jak dla mnie pasuje tez jestes taka kochana i pomocna:* obiecałam i jest:) wybieraj:
nr 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry