mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek dla Maksia

U nas nocka ok, dzidzia po szczepionce spala

Jak dla mnie pogoda super, bo w końcu pada i niech sobie pada, nie przeszkadza mi to, bo mam już dosyć upałów
Miłego dzionka kochane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no głodna jak wilk ze aż ciebie plecy boląTu juz proodukcja pelna para widze
Dzien dobry mamcie!WSZYSTKIEGO NALJEPSZEGO MAKSIU!!
U nas na odworot,narezcie nie pada
Ale sprzety nam wysiadaja,pilot od dekodera lezal wczoraj u Marysi pod dupina,a dzisi nie dziala
I myszka od kompa,wysiadla sobie razem z nim,buuuuuu
Mykam szamac,bom glodna,jak wilk,jak zwykle![]()

. Bajzlu ciąg dalszy. Dzisiaj postanowiłam poukładac juz ciuchy do szafy bo jak bedzie zakładał drzwi to nic nie bedzie sie juz kurzyło ani rzeczy mu w tym nie będą przeszkadzały. Normalnie szlag mnie trafia, a juz nie wspomne ile mam prasowania
.

nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc

. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.
Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!No to nieźlecoś wam powiem:
wczoraj calutki dzień siedziałam z chorym kubulem w domu a niemąż latał do pracy z pracy, po zakupy, po gazetke, po papierosy i jeszcze raz do bankomatu i tak w koło macieju.
dziś wpada do mnie sasiadka, czy nie moge jej wody na herbatke pożyczyć bo ona nie zdażyła złapać. mówie - o co chodzi, mieli zakrecić tydzień temu i nie zakrecili i gdzie info. a ona mi na to, ze na klatce wisza dwie wielkie kartki z informacja od wczorajszego ranka.
no myslałam, że peknę ze złości, że niemąż tak nas zostawił bez kapki wody w czajniku, w filtrze (bo rano kawke sobie parzył)nie mówiąc już o wodzie do umycia rak, buzi, czy spuszczenia wody w wc
. zeszlam na dół a tam na jednych i drugich drzwiach wielkie info, a on mi przz tel tłumaczy, że nie zauważył.
Chyba w deszczówce rece umyje i zupy też mu na deszczówce nagotuje. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
A tu leje i jak mam z tym smarkiem moim iść po mineralną chociaż?????????? A sąsiadka już poszła, wzieła dzieci i poszła do rodziców. A moi rodzice właście wczoraj wyjechali na wczasa:--
-(
. Najgorsze jak nie ma wody bez prądu przeżyje ale jak nie ma wody to mnie szlag trafia.
ale to nic zżuci

hahaah czekamy na wieści....wczoraj siałysmy plotki ....to znaczy ,zeby nie było Tygrysek jej ciąze wciskała, Kaja wkońcu już sie sama zakręciła i dzisiaj miał byc teściorhihi Kaja w ciązy ?????
Nie no gratulacje![]()