reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

sluchajcie laski czym sie roznia pieluszki pampersa active baby od cos tam play.
i chusteczki baby fresh od clean&play??????????????????????????:confused:

Oj spóźniłam się, widziałąm że już Karolinka napisała:tak::tak:

a zapomniałam my dziś niunie 7tygodniową widzieliśmy w klinice, ajoj, ale malusieńka, ale już ponad 5kg, duża dziewczynka a mój Wiki w tym wieku miał 4,400kg:szok:

My w niedziele spotkalismy sie z moja kolezanka ktora urodzila 10dni temu, jaka jej nelcia malutka...ja nie pamietam zeby jula byla taka mala:-D:-D:-D

Hey

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:

Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)

Witaj, fajnie ze Oli rosnie zdrowo a z tym jedzeniem to mamy podobnie, Jula je dwa razy mleczko, kaszke i sloiczki

Kaja jak test????Czekamy!!!!:tak::tak:

reklama
ja jeszcze na sekundke i ide w końcu pod ten prysznic:-D:-D:-D
piłyście ciemny rum ze spritem???superaśny, mój mężuś mi wczoraj zaserwował, ale pychotka, chyba sobie zrobię jak w końcu wyjdę z pod tego prysznica:-D:-D:-D

Oj spóźniłam się, widziałąm że już Karolinka napisała:tak::tak:

My w niedziele spotkalismy sie z moja kolezanka ktora urodzila 10dni temu, jaka jej nelcia malutka...ja nie pamietam zeby jula byla taka mala:-D:-D:-D

Witaj, fajnie ze Oli rosnie zdrowo a z tym jedzeniem to mamy podobnie, Jula je dwa razy mleczko, kaszke i sloiczki

Kaja jak test????Czekamy!!!!:tak::tak:
Test bedzie juterkiem!A teraz mykam bo mi sie film skonczy:-D:-D

ja jeszcze na sekundke i ide w końcu pod ten prysznic:-D:-D:-D
piłyście ciemny rum ze spritem???superaśny, mój mężuś mi wczoraj zaserwował, ale pychotka, chyba sobie zrobię jak w końcu wyjdę z pod tego prysznica:-D:-D:-D
O przypomnialas mi ze sobie miesiac temu martini dry kupilam i tak za mna chodzilo...:-p

Aj jeszcze co do cioteczki to u mnie jest ...hmmmmm dziwnie :sorry2::errr:
Pierwszy raz dostałam ksiazkowo po 6 tyg..... potem dwa normalnie co miesiac....a potem basta na dwa i po dwóch był...bolał mnie cały dół masakrycznie....a teraz znowu ni ma....bedzie pewnie w przyszłym..... i tez nie ,zebym płakała jakos szczegolnie....:sorry2:

Aj jeszcze co do cioteczki to u mnie jest ...hmmmmm dziwnie :sorry2::errr:
Pierwszy raz dostałam ksiazkowo po 6 tyg..... potem dwa normalnie co miesiac....a potem basta na dwa i po dwóch był...bolał mnie cały dół masakrycznie....a teraz znowu ni ma....bedzie pewnie w przyszłym..... i tez nie ,zebym płakała jakos szczegolnie....:sorry2:

No nie nastęna w ciąży???:-D:-D:-DKaneczka ale ty jeszcze karmisz???Podobno tak jest:-p:-p:-p

Ja się już pożegnam, jutro ciężki dzien:tak::tak: wiec zajrze do Was wieczorkiem
Jutro tez ciężki dzień:szok::szok: dla Julci pierwszy raz na dłuzej zostanie z moja siostra cioteczna ktorej kompletnie nie zna, bo my jedziemy na pogrzeb dziadka Pawla:-:)-(, wiec trzymajcie kciuki zeby Jula była dzielna

Pa, dobranoc, spijcie dobrze

No nie nastęna w ciąży???:-D:-D:-DKaneczka ale ty jeszcze karmisz???Podobno tak jest:-p:-p:-p

Ja się już pożegnam, jutro ciężki dzien:tak::tak: wiec zajrze do Was wieczorkiem
Jutro tez ciężki dzień:szok::szok: dla Julci pierwszy raz na dłuzej zostanie z moja siostra cioteczna ktorej kompletnie nie zna, bo my jedziemy na pogrzeb dziadka Pawla:-:)-(, wiec trzymajcie kciuki zeby Jula była dzielna

Pa, dobranoc, spijcie dobrze

trzymamy trzymamy, ale Julcia na pewno będzie grzeczna:tak:

Madziu no MARI dostaje jeszcze teraz tylko rano cycusia,ale juz tak jakos szczególnie o niego nie zabiega wiec podejrzewam,ze to kwestia kilku dni,jak zupełnie o nim zapomni....:tak:trzymam kciukasy za Julcie...bedzie grzeczna,bo to Aniołeczek kochany:)

A z ta ciążą póki co nawet nie żartuj....haaah ale poźniej jak najbardziej:p

Ja też uciekam spacku, jutro MARI ma szczepienie na 9:20,ale pewnie jeszcze wczesniej zawitam na bb....

Słodkich snów mamuski:)

reklama
Do góry