reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej witajcie, my juz po pogrzebie...zgodnie z waszymi zapewnieiami Julcia była grzeczna i moja siaotra dała sobie radę, teraz spi nasz aniołeczek:tak::tak::tak:

Nadrabiam zaległości, bo oczywiście produkcja nieziemska!!!!!

Ojoj no i wszystkiego naj naj naj dla naszego solenizanta kochanego Maksia....buziaczków tysiące:*:*:*

I od nas też buziaczki!!!!!

Mamuski my już po wizycie u Pani doktorki :) nastepna dopiero 20 stycznia....ale po wakacjach mamay sie stawic na kontrole ogólna....waga, wzrost i takie tam..... póki co mój klopsik wązy UWAGAAAAAAAA równe 9 kg:szok: ale to nic zżuci:p haahah i ma 65 cm,ale na moja miala ówne 68 tylko zgieła pytki,ale nie bede sie przeciez kłuciła, wiedac było,ze Pani doktor sie ewidentnie spieszy,bo kolejka za drzwiami......:dry:

Malutka troskzu płakała, bo pielegniarka tlumaczyla,ze ta szczepionka akurat boli.... a teraz spi....mama nadzieje,ze łagodnie zneisie,bo same dzisiaj jestesmy i bede pewnie panikowała jak nic....:sorry2::zawstydzona/y:

Mariczko ty nasz pączusiu:-D:-D:-Dkochany, brawo dzielna dziewczynka!!!!!

Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu:dry:

Wszystkie:tak: Tylko te, co w ciazy nie maja:-D

Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??

U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka:-D:-D

Nocniczek bombowy!!!!!

uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!Zazdrościmy bezbolesnego ząbkowania:tak::tak::tak::tak::tak:

Test negatywny:tak:
Bedzie tak jak planuje...za poltora roku,za jeszcze troche missiecy bierzemy sie do roboty:-D
Ide cos zjesc i bede nadrabiac te sto stron co naskrobalyscie:-)dobrze,dobrze:-D

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Witam kobitki ;-)

Moja młoda wali komara a chałupa posprzątana więc wale do Was jak w dym :-D

U Nas pogoda dziś po psem...leje jak z cebra od samiutkiego rana więc siedzę z Oli w domu i sie kiszę....niecierpie takiej pogody...a i młodej chyba też sie udziela brak spaceru bo marudna dzisiaj strasznie....
Kurcze wkurza mnie to,że tak rzadko tu bywam bo nie wiem co u Was a przez to nie mam do czego się odnieść...
doczytałam że że na k.a.j.ę obraziła się @ i zawiesiła odwiedziny....:-D ale po teściku chyba wiadomo już że to tylko psikus.....;-)

Cześć kochaniutka, witaj!!!!!

I już nie wiem co jeszcze miałam napisać:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

no i kurka chciałam z wami pogadać to przecież ja mam teraz 2 dzieci w domu:tak:ide młodego nakarmić, a strszy:-pna kompie nawet nie da posiedzieć wrócę później
Tygrysku królik super, ale tak pomyślalam może lepiej taki prosiaczek, hehe baciaczek-prosiaczek:-Dsama nie wiem...nic mi nie pasuje, dziewczyny poradźcie coś, kto królika obstawia?

reklama
Do góry