tygrysek82
Fanka BB :)
o jest krolik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojoj no i wszystkiego naj naj naj dla naszego solenizanta kochanego Maksia....buziaczków tysiące:*:*:*
Mamuski my już po wizycie u Pani doktorkinastepna dopiero 20 stycznia....ale po wakacjach mamay sie stawic na kontrole ogólna....waga, wzrost i takie tam..... póki co mój klopsik wązy UWAGAAAAAAAA równe 9 kg
ale to nic zżuci
haahah i ma 65 cm,ale na moja miala ówne 68 tylko zgieła pytki,ale nie bede sie przeciez kłuciła, wiedac było,ze Pani doktor sie ewidentnie spieszy,bo kolejka za drzwiami......
Malutka troskzu płakała, bo pielegniarka tlumaczyla,ze ta szczepionka akurat boli.... a teraz spi....mama nadzieje,ze łagodnie zneisie,bo same dzisiaj jestesmy i bede pewnie panikowała jak nic....![]()
Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem, chyba mu przeszkadza coś
![]()
Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu
WszystkieTylko te, co w ciazy nie maja
Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??
U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka![]()
uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!
Test negatywny
Bedzie tak jak planuje...za poltora roku,za jeszcze troche missiecy bierzemy sie do roboty
Ide cos zjesc i bede nadrabiac te sto stron co naskrobalyscie:-)dobrze,dobrze![]()
Witam kobitki ;-)
Moja młoda wali komara a chałupa posprzątana więc wale do Was jak w dym
U Nas pogoda dziś po psem...leje jak z cebra od samiutkiego rana więc siedzę z Oli w domu i sie kiszę....niecierpie takiej pogody...a i młodej chyba też sie udziela brak spaceru bo marudna dzisiaj strasznie....
Kurcze wkurza mnie to,że tak rzadko tu bywam bo nie wiem co u Was a przez to nie mam do czego się odnieść...
doczytałam że że na k.a.j.ę obraziła się @ i zawiesiła odwiedziny....ale po teściku chyba wiadomo już że to tylko psikus.....;-)
A Kubusia Puchatka któras juz ma?a moze ktos chce zostac prosiaczkieemi kandydat na mojego avatara hehhe:-):-):-)