reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!!!

Ostatnio nie mam czasu kobitki na bb, ledwo Was nadrabiam, postaram się poprawic:zawstydzona/y:
gasze światło papa

Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna:tak::-)

Uf udało się :tak:
A ja mam dziś doła jak z tąd do tamtąd:-(więc nic nie będę pisac tylko sobie cichtko posiedzę cały dzień w krzaczkach i poczytam
Nawet o tym niue myśl......ale raz na :elvis: i zdajesz relacje co i jak i dlaczego....:tak::tak::tak:

A u nas juz takiej cudownej nocki jak wczoraj nie było.....mamusia za szybko się ucieszyła:p :sorry2:,ale przezyłysmy.... teraz cosik wszamamy i na 9:20 szczepienie....mam nadzieje,ze Mari bedzie dzielna :-) no i zobaczymy ile nasz klopsik wazy....ja obstawiam z ponad 9....:szok::-D

A tak poa tym DZIEŃ DOBRY KOCHANE;p

ja też sie witam i już spadam do mojego jeczka
Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna:tak::-)
A jak tego dokonałaś dobra kobieto, podziel sie doświadczeniem, bo u nas żadne książki sie nie sprawdzają, 3/5/7 też nie, zresztą 7 minut to ja nawet nie zniose a bardzo mi zależy żeby zasypiał sam bo wrzesień zbliża sie wielkimi krokami:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Nawet o tym niue myśl......ale raz na :elvis: i zdajesz relacje co i jak i dlaczego....:tak::tak::tak:

A u nas juz takiej cudownej nocki jak wczoraj nie było.....mamusia za szybko się ucieszyła:p :sorry2:,ale przezyłysmy.... teraz cosik wszamamy i na 9:20 szczepienie....mam nadzieje,ze Mari bedzie dzielna :-) no i zobaczymy ile nasz klopsik wazy....ja obstawiam z ponad 9....:szok::-D

A tak poa tym DZIEŃ DOBRY KOCHANE;p

Aj Kanusia żebym ja sama wiedziała co jak i dlaczego to pewnie bym zrobiła tak jak mówisz. Ale ja sama nie wiem skąd ten dół:confused: Jakaś taka rozbita wstałam:baffled:
Dobra idę szukac łopaty

Do góry