reklama
renia200
mama Victorki :)
Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!!!
Ostatnio nie mam czasu kobitki na bb, ledwo Was nadrabiam, postaram się poprawic
gasze światło papa
Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna
:-)
Ostatnio nie mam czasu kobitki na bb, ledwo Was nadrabiam, postaram się poprawic

gasze światło papa
Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Będę dziś pierwsza? Nie może byc
A więc szybciutko żeby mnie nikt nie ubiegł dzień dobry:-)
Sto latek dla Maksia

:-)

A więc szybciutko żeby mnie nikt nie ubiegł dzień dobry:-)
Sto latek dla Maksia

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Uf udało się 
A ja mam dziś doła jak z tąd do tamtąd:-(więc nic nie będę pisac tylko sobie cichtko posiedzę cały dzień w krzaczkach i poczytam

A ja mam dziś doła jak z tąd do tamtąd:-(więc nic nie będę pisac tylko sobie cichtko posiedzę cały dzień w krzaczkach i poczytam
kana161
Mama "terrorystek" :P
Nawet o tym niue myśl......ale raz naUf udało się

A u nas juz takiej cudownej nocki jak wczoraj nie było.....mamusia za szybko się ucieszyła

A tak poa tym DZIEŃ DOBRY KOCHANE;p
kana161
Ojoj no i wszystkiego naj naj naj dla naszego solenizanta kochanego Maksia....buziaczków tysiące:*:*:*
ja też sie witam i już spadam do mojego jeczka
-
-
-
-(
A jak tego dokonałaś dobra kobieto, podziel sie doświadczeniem, bo u nas żadne książki sie nie sprawdzają, 3/5/7 też nie, zresztą 7 minut to ja nawet nie zniose a bardzo mi zależy żeby zasypiał sam bo wrzesień zbliża sie wielkimi krokami:-Pytia musze się pochwalić ze udało mi się nauczyć córcie zasypiać bez cycusia - i teraz śpimy w łóżeczku, jedzonko o 4 rano i dalej śpimy w łóżeczku, jestem z Vikusi bardzo dumna:-)
kana161
KOKUSIA ja nadal czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Nawet o tym niue myśl......ale raz nai zdajesz relacje co i jak i dlaczego....
A u nas juz takiej cudownej nocki jak wczoraj nie było.....mamusia za szybko się ucieszyła![]()
,ale przezyłysmy.... teraz cosik wszamamy i na 9:20 szczepienie....mam nadzieje,ze Mari bedzie dzielna :-) no i zobaczymy ile nasz klopsik wazy....ja obstawiam z ponad 9....
A tak poa tym DZIEŃ DOBRY KOCHANE;p
Aj Kanusia żebym ja sama wiedziała co jak i dlaczego to pewnie bym zrobiła tak jak mówisz. Ale ja sama nie wiem skąd ten dół

Dobra idę szukac łopaty