reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hallo Lasencje moje:-)
tylko mnie nie opierniczajcie,ze nie zaglądam,bo zaglądam do Was często, ale nie mogę się zebrac aby coś naklikac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wczoraj Kana dała mi komenta na Nk,ze Was nie odwiedzam i aż mi się głupio zrobiło więc jestem:-D:-D i cieszę się, że u Was wszystko ok

:-(u nas troszkę gorzej,ale napiszę Wam przy okazji, trzymam kciuki za Was i Wasze Skarby, buziolki

co to za zmiany awatarów???? gdzie Wasze kochane bużki??:-( pozdrawiam

tylko mnie nie opierniczajcie,ze nie zaglądam,bo zaglądam do Was często, ale nie mogę się zebrac aby coś naklikac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wczoraj Kana dała mi komenta na Nk,ze Was nie odwiedzam i aż mi się głupio zrobiło więc jestem:-D:-D i cieszę się, że u Was wszystko ok

:-(u nas troszkę gorzej,ale napiszę Wam przy okazji, trzymam kciuki za Was i Wasze Skarby, buziolki

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ducha zobaczylam:szok::szok::szok::szok::szok:;-)

Pisz co u was

Kankiya kopę lat:-D Super że się odezwałaś. I pisz szybciutko co się dzieje że taka smutna minka.
A i nie jestem pewna ale chyba ja Cię nie mam na NK?:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry