kana161
Mama "terrorystek" :P
Szefowo jak tylko padnie moje dziecię to znajde cosik special for you:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hallo Lasencje moje:-)
tylko mnie nie opierniczajcie,ze nie zaglądam,bo zaglądam do Was często, ale nie mogę się zebrac aby coś naklikacWczoraj Kana dała mi komenta na Nk,ze Was nie odwiedzam i aż mi się głupio zrobiło więc jestem
i cieszę się, że u Was wszystko ok
:-(u nas troszkę gorzej,ale napiszę Wam przy okazji, trzymam kciuki za Was i Wasze Skarby, buziolki
co to za zmiany awatarów???? gdzie Wasze kochane bużki??:-( pozdrawiam
Kankiya kopę latHallo Lasencje moje:-)
tylko mnie nie opierniczajcie,ze nie zaglądam,bo zaglądam do Was często, ale nie mogę się zebrac aby coś naklikacWczoraj Kana dała mi komenta na Nk,ze Was nie odwiedzam i aż mi się głupio zrobiło więc jestem
i cieszę się, że u Was wszystko ok
:-(u nas troszkę gorzej,ale napiszę Wam przy okazji, trzymam kciuki za Was i Wasze Skarby, buziolki
co to za zmiany awatarów???? gdzie Wasze kochane bużki??:-( pozdrawiam
nie no zwierzyniec jak byk szczelil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pikny
ja też i zmieniłamPozazdrościłam, więc idę i ja zmienić awatarka![]()