tygrysek82
Fanka BB :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi wiemLasencje a tak wogule tzn agacia i dagula macie zajebiaszcze avatary!!!!!
![]()
nio zaraz po tygrysie!!!!!!!!!!hihi wiem... nie ma to jak Puchatek
![]()
Super, trzymam kciuki, zeby skończył i żebyś była zadowolonaFacet przyjechał i dokańcza montowanie szafy... normalnie jestem przeszczęśliwa![]()
No mi też sie jakoś takos kojarzyhehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................heheten ogon znaczy sie...........
![]()
I ja tak uwazam, cudniasty awatarekMadzienko ale Twoja Kitty jest słodziutka![]()
Mi się podoba z serduchema ja się nie moge zdecydować 1. z serduchem czy 2 z kwiatuszkiem?
Ta ostatnia z pejczykiem jest fajna;-)no to ja was teraz zaskoczę, ale heca z tymi avatarami
już miałam się zdecydować na prosiaczka z kwiatkiem, a tu mi się coś przypomniało,
znacie Betty Boop?
otóż jak przyjechałam do UK nikt nie potrafił wymówić mojego imienia a że ea jest jako i po ang. no to wszyscy do mnie Bitano myślałam, że się wścieknę, no więc w ramach kompromisu zgodziłam się na Betty, żeby tego Bita nie słyszeć, chociaż wiem, że to nie moje imię bo to od Elizabeth, a ja przecie nie Elka
no i jak tak już zaczęli do mnie Betty to jedna mądra zauważyła, że ja to podobna do Betty Boop, no aż takiego podobieństwa to nie widzęa tu dość znana postać, no i tak się zaczęło przezywanie mnie Betty Boop, pracę zmieniłam to się skończyło, fakt teraz już się nie dam Betty przezywać, ale avatarki fajnie pasują, więc czekam na opinie kochane
![]()
blizniaczku jak nie dzis to jutroa i zapomniałam napisa, ząbka nie wystukałam:-(
stukaj stukaj a kiedys sie lyzeczka odezwieja tak sobie stukam dosc czesto i cisza![]()
ja tez obstawiam ostatnią
i chcialam prosoc cos dla mnie:-)