reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Facet przyjechał i dokańcza montowanie szafy... normalnie jestem przeszczęśliwa :-D
Super, trzymam kciuki, zeby skończył i żebyś była zadowolona

hehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................hehe:-D:-D:-D ten ogon znaczy sie...........:-D:-D:-D:-D
No mi też sie jakoś takos kojarzy:-D:-D:zawstydzona/y:

Madzienko ale Twoja Kitty jest słodziutka:tak:
I ja tak uwazam, cudniasty awatarek

a ja się nie moge zdecydować 1. z serduchem czy 2 z kwiatuszkiem?
Mi się podoba z serduchem

no to ja was teraz zaskoczę, ale heca z tymi avatarami:-D
już miałam się zdecydować na prosiaczka z kwiatkiem, a tu mi się coś przypomniało,
znacie Betty Boop?
otóż jak przyjechałam do UK nikt nie potrafił wymówić mojego imienia a że ea jest jako i po ang. no to wszyscy do mnie Bita:wściekła/y:no myślałam, że się wścieknę, no więc w ramach kompromisu zgodziłam się na Betty, żeby tego Bita nie słyszeć, chociaż wiem, że to nie moje imię bo to od Elizabeth, a ja przecie nie Elka:-D
no i jak tak już zaczęli do mnie Betty to jedna mądra zauważyła, że ja to podobna do Betty Boop, no aż takiego podobieństwa to nie widzę:confused:a tu dość znana postać, no i tak się zaczęło przezywanie mnie Betty Boop, pracę zmieniłam to się skończyło, fakt teraz już się nie dam Betty przezywać, ale avatarki fajnie pasują, więc czekam na opinie kochane:tak:
Ta ostatnia z pejczykiem jest fajna;-)

Zaraz tez zmienie ten swój awatarek, bo kanusia się naszukała, a ja niewdziecznica nie miałam kiedy zmienic, bo po pracy wzięłam sie za sprzątanie, pranie i takie tam bzdetki w domu. Musiałam jeszcze skoczyc do zabawkowego kupivc prezent, bo chłopaki w piątek jadą do koleżanki na urodzinki, a wczoraj była znajoma i na przyszłą sobotę też dostali zaproszenia na urodziny:szok:, 3 wekendy imprezują, ja nie moge co za dzieciaki, normalnie zbankrutuję przez tych moich chlopaków:-):zawstydzona/y:.

Wogóle to sie wkurzyłam, bo włączyłam laptopa a tam nie chce mi sie połączyc internet, dobrze ze w normalnym kompie działa, ale jutro dzwonie do faceta niech ustawia, bo cos sie chyba poprzestawialo

a i zapomniałam napisa, ząbka nie wystukałam:-(

reklama
ja tez obstawiam ostatnią :-D

i chcialam prosoc cos dla mnie:zawstydzona/y::-)

dzięki dziewczyny widzę przegłosowane to nie mam wyjścia mówicie i macie:tak:
zaraz się robi, a Dagulla duszek jest super, a Ty zmieniać chcesz?
i wiewiórki bliźniaków super i w ogóle wszystkie, tylko wiecie ja się tak do starych przyzwycziłam, że na nicki nie musiałam patrzeć, bo po avatarkach od razu kojarzyłam a teraz to muszę sprawdzać kto:zawstydzona/y:bo wszystkie nowe, heh

no a ja się muszę pożegnać, bo mężuś dziś w domku i czeka na mnie aż skoczę pod prysznic i jakieś przytulanki może będą:-pi filmik i galaretka czeka żeby ją deserkiem jakiś przystroić:-pwięc zmykam kochane,
dobrej nocki, karaluchy pod poduchy:-D

Do góry