KANKIYA
Fanka BB :)
hehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................heheten ogon znaczy sie...........
![]()

ciekawe z czym Ci się kojarzy hahahh

i kto tu jest zboczony hahaha

Beciaczek wg mnie też ten z kwiatuszkiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................heheten ogon znaczy sie...........
![]()

no myślałam, że się wścieknę, no więc w ramach kompromisu zgodziłam się na Betty, żeby tego Bita nie słyszeć, chociaż wiem, że to nie moje imię bo to od Elizabeth, a ja przecie nie Elka
a tu dość znana postać, no i tak się zaczęło przezywanie mnie Betty Boop, pracę zmieniłam to się skończyło, fakt teraz już się nie dam Betty przezywać, ale avatarki fajnie pasują, więc czekam na opinie kochane
uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!
tygrysie, mówisz i masz! Zaraz moge lecieć
no to rzeczywiście sobie nie pospałaś, może uda ci sie w ciągu dnia chociaż.
A mojemu małemu odkrywcy już nie wystarcza jego kolorowa, ciepła i bezpieczna piankowa mata. Kłade go tam a on po chwili jest w zupełnie innym miejscu i to turlając się:-). Bardzo sie ciesze!, bo jeszcze niedawno w ogóle nie był zainteresowany zmianą pozycji. Musze iść, bo zaczyna gryźć nogę łóżeczka....

fajowska

ZwariowalamSuper
!!

![]()

glodnemu to chleb na mysli co??? hehhe

ja tez obstawiam ostatnią
i chcialam prosoc cos dla mnie:-)

i ja tez chcialabym cos dla siebie:-)
tylko nie wiem kogo prosic czy Kane czy Tygryska a zeby wrogow potem sobie nie narobic hihihiih
![]()