kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsieczy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac...
apropos,gdzie jestes mamusiu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsieczy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac...
apropos,gdzie jestes mamusiu![]()
a ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj no bo ja kce Ciebie wygryżc ;p![]()
ciiiiiiiiiiiiiiiiiii

ej konkurencja sluchaj a moze zamiast sie wygryzac to sie polaczmy!!!!!!!!!!!!!!!

Mogę pomyslec ........hmmmmm a co ja bede z tego miała????????????? hahaha zartuje....no jasnea ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ej konkurencja sluchaj a moze zamiast sie wygryzac to sie polaczmy!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
;-)No pamietam,ale nie moze z nami potrzascMamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsie

osz Ty niedziewico niewierna.....a kyszzzzzzzzNo pamietam,ale nie moze z nami potrzasc
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...![]()

osz ty niedziewico niewierna.....a kyszzzzzzzz![]()
Oj kajaczku czyżbym jakąś nutkę złośliwości wyczuwałaNo pamietam,ale nie moze z nami potrzasc
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...![]()

Cos TyOj kajaczku czyżbym jakąś nutkę złośliwości wyczuwała![]()

GRATULACJE!!!!!!!!!!Zazdrościmy bezbolesnego ząbkowania
!

a teraz jak sie przypatrzylam to chyba nam puchnie prawa jedyneczka wiec pewnie za kilka dni bedziemy posiadaczami 2 zabkow

a tak sie nie moglam doczekac