reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witojcie dziopeczki!

jak widać odrazu na wstępie wreszcie mam sprawny komputer:-):-):-):-)

dziś oddałam go koledze do serwisu:tak::tak::tak:

okazało się że system padł od samego używania, poprostu jego żywot dobiegł końca :tak::tak::tak:

przepraszam że nie nadrobie ale mialam juz wszystko odznaczone ale odcieli mi prad na chwile i nie chce mi sie znow z tym bawić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do wódki myślę że pan tadeusz jest dobry, zresztą soplica tez jest niczego sobie, u nas był najzwyklejszy absolwent, i nikt po niej nie zdychał, zazwyczaj jak u nas sie pije wódeczke to absolwenta:tak::tak::tak::tak:

tania a nawet dobra:tak::tak::tak::tak:

anabuba kretyn super uśmiałam sie ze ho ho :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

4525
Jakże dwuznaczny tytuł artykułu z WP: Dwa psy zdechły w radiowozie!

idę sobie ostatnio z ukochaną a z naprzeciwka jej dwie przyjaciółki. znaleźliśmy najbliższą ławkę i wszyscy usiedliśmy. Moje Kochanie do mnie z tekstem :
-chcę takiego bardzo długiego i namiętnego buziaka. Ja bez chwili namysłu zabrałem się do całowania. Po 10 minutach i skończonym pocałunku jedna z jej przyjaciółek :
-dłużej to nie mogliście co nie ?! Tylko jej ten język do ust wpychasz ! Ja po chwili szybka riposta :
-dobrze że nie co innego ! i wszyscy popadali ze śmiechu xd

Rzecz dzieje sie w szkole :

<grzyb> boje sie komisji wojskowej..
<burak> Ty pewnie dostaniesz i tak F
<grzyb> to jest taka?
<burak> w razie wojny odstrzelic zeby nie przeszkadzal

Idę sobie do domu, przechodzę obok śmietnika i tam takich dwóch gości grzebie w śmieciach. I jeden do drugiego mówi:
- Panie ale dobrobyt !!
Myślałem że tam padnę ze śmiechu :D

przy tym dobrobycie wymiękłam, aż się czarek obudził :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja jestem!!! taramtamtaaaaaaaaaaam:-D

bylam z m na zakupkach, dzisiaj kupiłam sobie plotki- bo uwielbiam a ze 3 lata ne jaadłam- od razu wróciły wspomnienai dziecinstwa, mniam mniam na mazurach zaawsze wujek łowił- kupiłam za 5 zł a i tak wszystkiego nie zjedlismy a wszyscy objedzeni jak cholercia:-D:-D

bede czsciej kupowac- m zachwycony:-D

przejrze jeszcze bb i zaraz spadam sie kapac i do wyrka:tak:

reklama
oki doki,nadrobilam:-D

budę sprzedałam :-p teraz mam 3 :-pspacerówkę dla Helenki, spacerówkę dla Niki i ten w którym jeżdżą obydwie :sorry2: To taki nałóg mały :cool2:

I dobrze, bo to ulgę przynosi, moje też wczoraj dokazywały, myślałam że jo podusze :-(
.

to ktory dla obydwu?ten co fotke wkleilas czy inny?
a ja w poniedzialek myslalm ze swoje podusze,nroamlnie as mnie nosilo...

Patrysia, czy ty jesteś w ciąży? Matko, jak tu sie pozmieniało:-)

nie tylko Pati ale Myszunia tez w ciazy!

a moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona :tak:

za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg :-D:-D:-D
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia :cool2::cool2::cool2:

no prosze i wola siku?
moj leniwiec tylko na kupe narazie wola a siku=albo ja posadze i zrobi albo zraaz ucieka jak nie chce.ale ja w domu jej tretrowe zakdl;am.wczoraj mi tylko2 pieluchy zmoczyla i to troche.

Witam się tylko ia spadam zaraz bo A. ma dzisiaj wolne a ja mam wku-rwa :szok::szok::szok: Na 1 lipca Zuzia miała mieć urografie ale nie było miejsc w szpitalu i odesłali nas do domu. Miałam zadzwonic dziś i umówili nas na 20 sierpnia:szok::szok: Ale jak wolnego łóżka nie będzie to tez termin przepadnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tego drzwi wejściowe się popsuły i trzeba nowe kupić 800zł najtańsze:no: No i oczywiście moja wina bo te co prawda 30 lat miały ale ja kazałam je obic przy okazji remontu prtzedpokoju no i już sie zamka nie zamontuje a odpowiednio do wieku drzwi nowego sie nia da wprawić:baffled::baffled::baffled:

Do tego pada ciągle, a do mamy chce śmignąć bo dzisiaj imieninki ma-Elżbieta:-D:-D

ojojo.cos pechowo tu u nas ostatnio.
ciagle cos sie komus psuje...

Ja po popierwszej ciąży zrzuciłam fajnie. Karmiłam Seweryna cyckiem i m śmial się że Sewery zrobi ze mnie kościotrupa:-). A teraz jest ciężej:-(. Może dlatego że cesarka brakuje mi jeszcze z ok.5kg. No i mam problem z balonami masakra.
Ja hyba też zrobie sobie kawke bo ta pierwsza mi nie pomogła:sorry2:

ja tez mam z 5kg do zrzucenia i jakos tam nie moge no :baffled::baffled::baffled::baffled:

Nic się nie chce ale trzeba się ruszyć i jaką michę chłopakom zrobić i sobie.
A co do antykoncepcji to my nie teges bo po zastrzyku burzę miałam w organizmie.

ja bralam depo-prowere w zastrzylach w celach leczniczych i czulam sie fatalbie-MENOPAUZA w ieku 24lat.masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A
witam i ja kobietki dzis wzielam sie za pozadki i jakos tak mnie pochlonely ze wczesniej nie mialam czasu zaajrzec
a co wyscie sie tak dzis z porzdakmi rozszalalay co?

No to teraz o sobie.

Mój sie rozłozył, jelitówka, no oby tylko mała nnie złapała, ale chyba już by miała, gdyby miała miec, to 3 dzień. Nadal M jest na urlopie i wkurzam sie coraz bardziej. Niby zmywa ale co by nie pomógł, to jeczy i zrzedzi, ze nie zrobione, ze on musi, jak k... nie to nie. Nic mu nie pasuje, ponad tydzien w domu jest i z mala moze ze 3 razy sie pobawil a tak ponoc by sie z nia bawil, gdyby taki zmeczony z pracy nie wracal..... Zla jestem, bo obiecal wstawac do malej w nocy jak nie bedzie szedl do pracy, czyli weekendy, no nie dosc, ze te weekendy to mu jakos nie ida, to w urlop mu sie nie chce. Albo mi powie -ja wczoraj bylem, no *****, a ja od poltora roku... Wsciekam sie bo sil mi juz brak.

Mowilam wam, ze serducho mnie boli i do lekarza musze w koncu pojsc, no to poszlam dzis. Podlaczyli mnie do ekg . Doktórka mówi, jak ma pani urlop jeszcze, to preciutko odpoczywac.
Nie no spoko, pani doktor.
Mowie jej , ze jestem na wychwawczym-tylko wzrok podniosla i pokiwała glowa bardziej do siebie nic do mnie. Mowi, ze to na tle nerwowych, zakaz dzwigania, denerwowania sie, kurcze-palenia, duzo odpoczywac(śmiech-juz to widze, moj sie dzieckiem i domem zajmuje a ja spie, hihihi). No nie powiem, Piotr cos mi pomoze, ale przy tym jest tyle min, gadania, zrzedzenia, ze tylko bardziej sie denerwuje i wole sama, albo odechciewa mi sie wszystkiego i juz nic nie robie, no w dupie zaczynam wszystko miec. On chce matke, zone, kochanke, kucharke i sprzataczke-jeszcze w makijarzu i nienagannej fryzurze-fuck! Nie spie po nocach, bo mala tez nie spi, nie spie w dzien, bo sa inne rzeczy do roboty, niech no sam przez tydzien w moim miescu posiedzi to zobaczy jak jest slodko.
Wiem, ze Wy to wszytsko znacie z autopsji, ale w koncu trzeba cos z siebie wyrzucic...

Zapisala mi tylko magnes, bo mówi, ze nic nie warto kupowac, tylko troche odpoczynku i spokoju.

to calkiem jak i moj.mowie pobaw sie z mala to chwile z nia potanczy a ptem siada przed kompem a mala na kolana bierze:baffled:
moje tez ma jelitowke(widac na piotrki przyszla jakas seksmisja:-p:-p:-D:-D:-D).
biegunka juz mu praiwe przeszla ale ma mdlosci.mamnadzieje ze faktycznie sie czys zatrul bo jak cos nam sprzeda to go chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pusto tu o tej porze:tak:. A u mnie szaleje burza więc pewnie będę musiała wyłączyć laptopa żeby mi go nie skasowało;-):-D:-D:-D bo się ładuje...
Poza tym pisanie razem z maluchem nie należy do najciekawszych...

e kochana ale jestes!
nie dosc ze wpadlas jak po zapalki to jeszcze nic nie napisalas co sie z Tobadzialo!
oj nieladnie:no::no::no::no:

pomylismy okna poscieralismy kurze wszedzie gdzie sie da ;-)poprałam firanki i zasłonki wersalki pomyłam w środku wywietrzyłam dywany poodkurzane w między czasie ugotowałam barszczyk ukraiński a teraz sie byczę juz nic nie sprżatam bo nie mam siły :-p

ja tak szalalam ostatnio jakos 2tyg temu:-)

dostalam to mailam i juz zagralam:-)

Do góry