reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj kochana Ty naprawde nie masz co zrcuucac, bo pod koniec ciazy topraktycznie gdyby nie troche brzuszka to nie bylooby widac ze w ciazy jestes:-p:-p:-p

Dzięki :-) Ale waga mówi co innego:dry:

Wkoncu do Was dotarłam baby:tak::tak::tak:Ale od rana wziełąm sie za sprzatanie i prasowanie:szok:;-)
Wyprasowałam ponad polowe z tego co mialam i prawie wszystko posprzatałam,do tego usmazyłam sobie jeszcze schabik na jutro:tak::tak::tak:

Pogoda taka sobie-rano było przyjemnie bo bez slonca i wiaterek a teraz pada i jest słonce za takimi penerskimi chmurami ale jakos nie mozes ie przebic:no::no::no:
Niedlugo poloze mlode spac i sama chyba tez sie przespie

U mnie czarne chmury nad blokiem.Zmykam,do później babeczki;-):tak:.

U mnie też paskudnie za oknem. Pogoda idealna do spania, ale mogę sobie tylko pomarzyć :sorry2:

Mój nos mi mówi, że Niki coś dla mnie wyprodukowała :-p

hej hej hej

wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam sie szykowac bo jade z lali na miasto Musze popatrzec za sandalkami dla laury bo te co ma to jakos male wygladaja i jak idzie to paluszki leca do przodu tak ze prawie wychodza z sandalka:baffled:
Znajac swiat nic nie kupie ale warto sie przejsc:tak:
Nie wiem czy nie zacznie padfac bo pochmurno:baffled:

Dzis gadam z moim o tej oszczednosci na wodce a ten do mnie Kochanie kupimy Biala Dame nie chce oszczedzac zeby goscie sie pochorowali:baffled: Jeszcze mu potruje bo za te 800zl to napoje bede miala:happy2:
Ale on uparty jest:-D:-D:-D:-D
przeciez np Sobieska to dobra wodka watpie zeby ktos sie pochorowal no chyba ze ktos pic nie umi to nawet po balej damie sie pochoruje:-D:-D:-D:-D
a moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona :tak:

za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg :-D:-D:-D
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia :cool2::cool2::cool2:
Dacie napewno rade:tak::tak::tak:

witam i ja kobietki dzis wzielam sie za pozadki i jakos tak mnie pochlonely ze wczesniej nie mialam czasu zaajrzec

Ostatnia edycja:
Patrysia, kciuki zaciśnięte :tak:

Ja po pierwszej ciąży z końcem połogu wróciłam do wagi:tak: a przytyłam 22kg, a teraz wszystko zostawiłam w szpitalu :-D 11kg
A le to nie znaczy, ze nie mam czego zrzucać, niestety:baffled:
hi hi ja tez ze szpitala wyszłam z wagą mniejszą niż przed ciążą bo ja w ciąży schudłam:-D:-Dale mam co gubić:tak:
Wkoncu do Was dotarłam baby:tak::tak::tak:Ale od rana wziełąm sie za sprzatanie i prasowanie:szok:;-)
Wyprasowałam ponad polowe z tego co mialam i prawie wszystko posprzatałam,do tego usmazyłam sobie jeszcze schabik na jutro:tak::tak::tak:

Pogoda taka sobie-rano było przyjemnie bo bez slonca i wiaterek a teraz pada i jest słonce za takimi penerskimi chmurami ale jakos nie mozes ie przebic:no::no::no:
Niedlugo poloze mlode spac i sama chyba tez sie przespie

U mnie jeszcze cała noc padalo i grzmiało:no:
kochana to obie mamy powera do sprzątania:-)
Do pozniej MARTA:-):tak:

A moje daje niezłego czadu:wściekła/y:Dominik jzu sie polozył a dziewczynki marudza,rycza i skacza z krzeseł na naroznik
bo szczypiorki sa niezmordowane:-D:-D:-D
dowiklus a małż w wakacje przyjedzie czy nie???

MALINUS
Ja nie mam pojecia kiedy On pierwszy raz przyjedzie:no:
Jak juz pisalam wczesniej byc moze w sierpniu my pojedziemy do Niego ale to jest malo prawdopodobne bo samolotem z Nimi sama nie polece a samochodem to za duuuzo godzin

Ide Je pozlozyc bo zwariuje

MALINUS
Ja nie mam pojecia kiedy On pierwszy raz przyjedzie:no:
Jak juz pisalam wczesniej byc moze w sierpniu my pojedziemy do Niego ale to jest malo prawdopodobne bo samolotem z Nimi sama nie polece a samochodem to za duuuzo godzin

Ide Je pozlozyc bo zwariuje
a macie możliwość gadania sobie codziennie??????????
zadowolony małż z pracy???????

my wlasnie zjedlismy rosolek- pati poszedł na dwór, a ja mam dalej blogi spokój i nc nierobienie:-):-):-):-)

reklama
Do góry