reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale naskrobałyście. A ja dziś nie mam czasu nadrabiać :-(
renia - gratuluję samodzielnego spanka! U nas ciągle droga do tego daleka. Choć i tak są postępy.

reklama
Ma na gadulcu opis ze nie ma jej do 10go lipca...
Ale Koka mowila ze zdjecia dzisiaj na nk zmieniala:szok:
A ja jej wyslalam esola i nie odpisala...nawet biedaka nie puscila...
Wiec nie wiem gdzie moja Cukiereczka:-(
Wroci to ja jej pokaze...:angry::-D:-D

Ma na gadulcu opis ze nie ma jej do 10go lipca...
Ale Koka mowila ze zdjecia dzisiaj na nk zmieniala:szok:
A ja jej wyslalam esola i nie odpisala...nawet biedaka nie puscila...
Wiec nie wiem gdzie moja Cukiereczka:-(
Wroci to ja jej pokaze...:angry::-D:-D
do 10 lipca:szok::szok::szok::szok:, a co ona poszla na swoje saldi i do domu nie wraca:-D:-D:-D:-D

Mykam spac laleczki!!!
Do juterka,slodkich snow:-)
Bede starala sie byc pierwsza...co mi i tak nie wyjdzie,ale checi sa wazne:-D

reklama
ja sie zWAmi wykoncze...nie dosc ze z dzieciem przeboje nieziemskie:-D:-D to jeszcze Wam sie to uzaleznienie bebowskie na zabuj udzielilo:-:)-:)szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oszaleje....i jak tutaj byc na biezaco...:-D:-D:-D no ale jakos trzeba orac co by byc w temacie....potem wyskoczylybyscie z jakimis pozimkami a ja nie za bardzo sczailabym o co Wam kaman:-D:-D

Do góry