reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.

Ja dopiero o 9-ej wstałam:sorry2::-p:tak::-D:-D:-D.

Oj,mocno będę trzymać,mi za 1 razem się udało:szok: a 12 lipca 3 lata miną:tak::happy2:.
rzeczywiście suwaczek the best;-):tak:.Młode buczą,bo za mało drożdżówek kupiłam a o wczorajszej domowej pizzy to nie pamiętają,że w piekarniku leży:no::-D.
A co do konkursów to jest owowcowy na Bobowicie;-).

ja też bedę trzymać kcikasy, ja za drugim zdałam w grudni będzie 4 lata:szok::szok::szok::szok:

reklama
U nas też kuzynka była i jak Olek chorował i przy Julu i nic :baffled:a Jul to 13 dni po Olku załapał:tak:.Ospa zaraża jak u chorego krost jeszcze nie widać:no:.
Zmykam posprzątać i na plac zabaw,bo w końcu wzięli się za niego,na 15 klatek była piaskownica i 2 drabinki i nieogrodzone a teraz mają ogrodzony robić.

Ostatnia edycja:
no to teraz ja.
komisja zaliczona-taka formalnosc,podobnie jak w poiwtaowym-pedagog i lekarz.decyzje przysla poczta.
mala sie dala trche we znaki po koniec podrozy bo juz miala dosc siedzeniea w wozku ale poza tym ok.no i caly dzien nie psala wiec padla po 20;)
moj tez padl,ja juz wykapana dawno,Payuulina u babci jutro wroci

a teraz najlepsze.

sluchajcie mysle sobie jade do miasta to sie wystroje.mialam zalozyc kremowe spodnie i jasna bluzke ale pogoda zrobila psiukus i zrobilo sie mokro i chlodno.wiec zalozylam ladne spodnie czarne w kancik,czarna bluzeczke i na to taka marynarke.no i do tego pantofelki kryte na obsacie.
ide sobie ide,jak zwykle szybko bo malo czasu,ale jakos tak dziwnie mi sie idzie.prawy but ok a lewy jakos dziwnie mi sie zaczal rozjezdzac.juz blizej stacji patrze a obcas 6cm zaczyna mi sie odklejac czy cos.no doszlam do pociagu.
dojachalam do wawy.wyszla po mnie siostra.juz bylysmy praiwe na miejscu ideziemy zwawo a tu nagle dziwnie sie czuje.patrze a mi ten obcas odpadl!!!!!!!
wiec schylam sie i go podnosze a siora do mnie "i co teraz?" a obok przechodzila taka 40letnia babka i mówi "Mentos!"
noramlnie myslalam ze padne ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wyjela mi to z ust ale powidzial to i poszla dlaje.a my z siora rylysmy ze smiechu:-)
dotarlysmy na komisje dobrze ze mialam dlzuzsze spoadnie to tak widac nie bylo braku obcasa.
ale powiem wam ze pokonanie ilus km z noga w gorze i stanie i czekanie na pociaga potems atnei ww pociagu przez jakies pol godz bo miejsc siedzacych nie bylo to koszmar.no ale co mialam powiedziec?MENTOS???????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Piotrek na peron mi wywiozl sandaly,ale jego coitka sie zlitowala i nas autem podruzcila do domu:-)
jutro bankowe zakwasy w lydkach,a kregoslup juz mnie nawala

jutro mam nadzieje ze uda mi sie do sadysty dotrzec bo juz mam niezla ranke na policzku.a do tego ta 8 sie uspokoila a znow mi napuchla ta wczesnijesza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhh...

i jeszcze jedno-normalnie w tej wawie to chamstwo ze szok(Luzia bez obrazy)-wysiadamy z siora z autobusu jak jechalysmy na komisje to nie dosc ze z wozkiem musialam sie przepychac do wyjscia to potem wyjsc spkojnie nie moglam bo jakies stare baby widzialy ze wozek wychodzi ale pchaja sie na chama do autobusu i maja to w dupie.pod autobusem ludzie tez nie odeszli 2krokow.patrzylam tylko zeby kogos rozjechac.skomentowalam to glosno alejuz sie w dyskusje nie wdawalam bo kulturalna jestem:-)
mentos mnie rozbawil a to fajnie bo z samego ranka mam dobry nastroj:-D Co do autobusow i wsiadania z wozkami to chyba normalka brak kulruty:wściekła/y: A komisja najwazniejsze juz za Wami :)
Julu padł a Olek jeszcze truje mi nad głową,a to że do łazienki nie pójdzie po ciemku bo duchy kiblowe go złąpią,a to że zrobiłam 2 kanapki a nie jedną:wściekła/y::wściekła/y:.Tydzień u babki a ja miesiąc muszę go do pionu doprowadzać:sorry2:.
z babciami to juz tak jest rozpieszczaja a my rodzice musimy wychowywac:happy2:
jestem jeszcze chwile

Ja bralam depo wlasnie na endometrioze i mialam wiekszosc efektow ubocznych-lamienia przez mieisac najpierw,bole glowy,duz spadek libido,problemy z cera,bole piersi.wahania nastroju,wahania temperatury-raz mi zimno a zraaz goraco bylo,w cagu mieisaca spuchlam-w pasie przybylo mi 6cm a na wadze nic! potem juz tez przytylam.wypadani lsow.
i pewnie cos jeszcze ale ne pmaiteam.
no ale pomoglo mi troche na ndometrioze ,mowie troche bo po powrocie okresu znow mialam torbiel i ciaza w koncu to uleczyla poki co
co do zastrzyku to ja bralam 4 i przy 3 nic mi nie bylo super sie czulam i bylam mega zadowolona ze nie mam okresu :)) przy ostatnim dostalam tzw brudnych uplawow i sie przerzucilam na Belare Tabletki dobre ale okres jest:wściekła/y:a tego nie lubie:-D
Mi udało się 10 kg zgubić a co do @ to było nie wiadomo co,bo takie gluty zabarwione ale od połowy maja cisza:sad: a staranka są;-):tak: i nic:-p:-(.
bedzioe dobrze napewno fasoleczka niedugo sie pojawi;-)
cześć śpiochy:-D:-D:-D:-D ostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć:baffled::baffled::baffled::baffled:
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusami:szok::szok::szok::szok:wczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego:szok:ja chcę moje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić:wściekła/y:

mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać:happy2:
uroki autobusowych podrozy:baffled:
kawulec wypity :tak:na śniadanie brak apetytu i nic nie ma w lodowce po wczorajszych porżadkach :-p:-D:-D:-D
WItam :-) o 10 ide pojedzic z Jarkiem bo jak jutro nie zdam to sie powiesze :wściekła/y::tak: pogoda nieciekawa ochłodziło sie :-(trzeba dzieci dzis odebrac Ledwo żyję dziś po tych wczorajszych sprżataniowych szalenstwach Mąz mnie wyciągnąl na spacer wieczorem po 19 bo Gabi caly dzień siedziala w domu Pochodzilismy po osiedlu a ja z tego wszystkiego zjadlam paczkę wafli takich suchych bezcukrowych
sąsiadka ma przyjśc bo chciala porozmawiać na skype z córką z Francji no i wnusię zobaczyć :tak:
no to jutro trzymam kciuki:-)
dobrez ze Pauline sasiadka zabira do szkoly ipoki co to chyba nic sie nie zmieni bo jakbym usiala tak rano mala rywac....:baffled::baffled::baffled:
ona ze spiochow:-D

kregoslu ii stopy ok;)

ja od poczatku mam lozeczko zaraz przy lozku,chocby daltego ze jak karmilam pierisa to bylam niedospana i bym jej nie slyszala a nieraz tez tak robie zetylko reke do lozeczka przez sen wsadze ,poglaszcze i psie dalej:-)
ja lozeczklo tez mam kolo siebie ale ja to nie mam miejsca na inne polozenie:-D
a dla mnie zagadką jest to ja joasia zmieściła tyle suwaczków:szok::szok:ja nie mogę:no::no::no::no:
anabubka dlatego marzę o jakimś autku właśnie po to że jak pada czy wieje czy antoszka byłby chory to mogłabym ich autem odstawić do szkoły:tak:no ale co mam nadzieję że zanim się zestarzeję i zapomne jak się jeździ dorobię się go:tak::tak:
wczoraj jak po pracy czekałam na tramwaj to podeszłam do sklepu obuwniczego bo mi go babka z pracy polecałai chyba tam julkę i adama obkupię w buty muszę je tylko pomacać bo ceny mają rewelka:tak:babka pokazywała mi wczoraj jakie kupiła tenisówki córeczce za 14 zł to błam w szoku ona mówi że kupuje tam od 5 lat i jest zawsze zadowolon:tak:
po co przeplacac :)
hej pati i natalineczka:happy2:
u mnie dziś też zimno i do tego wieje:szok:ale na spacerek idziemy tym bardziej ż obiadek mam z wczoraj więc luzik:tak:
ja tez mam obiadek z wczoraj:-D
Witam Was:-)
ja tylko wpadłam sie przywitac i spadam bo jedziemy z m do sądu na sprawe-kiedyś nam koles walnął w tył samochodu i teraz ma sprawe bo zwiał:baffled: i my musimy byc swiadkami:baffled: więc... do popoludnia lub nawet wieczorka:tak::tak:
Miłego dnia:-D
powodzenia

upssss niedobrze:-(

A ja sie juz usprawiedliwiam
Wczoraj pojechalam na zakupki nie bylo mnie 2h Kupilam winko na wesele akurat byla promocja wiec taniej mnie wyszlo niz bym w Polsce zaplacila a tam juz latac nie bede musiala :D
Po zakupkach przyszla sasiadka na piwko i tak nam zeszlo do 23:szok:Dziewczyny szalalay a moj zoibaczyl jak sie bawia i byl w szoku jak zaczely piszczec to tak sie smial ze o malo stolu nie poplul:-D:-D:-Dale niezle decybele byly:-D:-D

No a dzis wybieram sie do ikea popatrzec co maj ciekawego:tak:
Tak wiec teraz uciekam bo musze sie ubrac ja latam w pizamce a Laura juz u kolezanki na zabawie:tak:

a przy okazji to witam sie z Wami:-D

u nas słonko próbuje sie przedrzeć przez grubą warstwę chmur czasem sie to uda...

...ale tylko czasem:-D:-D:-D:-D:-D

ja jeszcze kawusi nie mam :no::no::no::no: pędzę do kuchni
:tak::tak::tak::tak:
no to u nas tak samo
Witam Was:-)
ja tylko wpadłam sie przywitac i spadam bo jedziemy z m do sądu na sprawe-kiedyś nam koles walnął w tył samochodu i teraz ma sprawe bo zwiał:baffled: i my musimy byc swiadkami:baffled: więc... do popoludnia lub nawet wieczorka:tak::tak:
Miłego dnia:-D
powodzenia
co :confused::confused::confused::confused::confused:
oj biedactwo malusie....
a co lekarz powiedzial :confused:

reklama
kurcze myślałam że Niki juz nie załapie ale ty miałaś przeczucie:tak:
będZie dobrze no musi być:tak::tak::tak::tak:
ania a czego szukasz w ikei???????????ja żałuję że tu nie ma ikei najbliższa w poznaniu u dowiklusi:-Da uwielbiam niektóre rzeczy z ikei:tak::tak::tak:

Do góry