reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..moj mezczyzna powiedzial,ze bardzo chce miec ze mna dzieciatko,ale zastanawia sie czy nie poczekac jeszcze max pol roku,poniewaz chce znalezc dla nas wieksze mieszkanie i odlozyc wiecej pieniedzy..poplakalam sie,to tak jakby ktos zabral mi cos cennego..rozumien go,powiedzial,ze bedziemy sie kochac normalnie jezeli sie uda to super a jezeli nie to bedzie mial wiecej czasu na zorganizowanie gniazdka dla malenstwa...ja wiem ze dalibysmy sobie rade,ale on nie jest tego pewien,powiedzial,ze nie mam tego brac az tak bardzo do siebie poniewaz mamy czas do konca tego miesiaca i wtedy zadecydujemy,ja jestem za inseminacja ale jezeli on bedzie chcial sie wstrzymac?!

no musze przyznac ze wszystkiego sie spodziewam ale nie takiego rozwiazania.. prosze nie opuszcaj nas.. mozesz przeciez nie starac sie a byc z nami przy porannej kawusi czy tez wieczornych popijawach ktorych juz dawno nie bylo..

powiem szczerze ze zaskoczyl mnie ten twoj.. chce dla Was i Waszego dzidziusia jak sie pojawi zapewnic wiecej miejsca to milo z jego strony.. ma facet gest.. co racja to racja moze akurat odstresujecie sie i wpadniecie:)

reklama
witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..moj mezczyzna powiedzial,ze bardzo chce miec ze mna dzieciatko,ale zastanawia sie czy nie poczekac jeszcze max pol roku,poniewaz chce znalezc dla nas wieksze mieszkanie i odlozyc wiecej pieniedzy..ja jestem za inseminacja ale jezeli on bedzie chcial sie wstrzymac?!
kochana witaj nie dziwie sie ze sie popłakałaś nie wiem co powiedzieć wiem jakie to dla ciebie ważne
przytulam cie mocno :tak:
to dla Was ważny moment i wazna decyzja
czy kros ma jakies info od Kroptusi?
wiem, że ktoś pisał do jej siostry na Nk? jakas odpowiedz? patrzylam na wrzesniowkach nic nie wiedzą.. a w zasadzie prosza abysmy daly znak jak czegos sie dowiemy[/size]
nikt nic nie wie mam nadzieje ze Kroptusia odpoczywa i dlatego nas nie odwiedza
Proporcje w zależnosci ile chce się pierogów
Farsz
dziękuje Ci dobra kobieto za przypomnienie :-);-):tak:

Dzień dobry ;-)
Napisałam do siostry Kroptusi na NK...I do Loree..
Dobrze w takim razie czekamy :tak:

więc pewnie będzie du...a!:wściekła/y:
Jeszcze nic straconego ;-)

dzis w nocy wujek mi zmarl..
Bardzo mi przykro
[*]

łoj jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale sporo nas tutaj

O mnie ;-);-)

Witam wszystkich gorąco,
Witaj:-)

HEJ!
NO DO BRA LECE NA FIOLETOWO...:-)
Cześć Kropeczko może być i fioletowo :-D:-D

Ach :-:)-:)-( nie mam za dobrych wieści co do 1 szczeniaczka
To bardzo smutne:-(

witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..
Dlaczego rozstać? Zostań z nami przecież my tu nie tylko o dzieciach rozmawiamy i przecież są inne dziewczyny, które też mają odłożone starania.
No przemyśl to jeszcze ;-);-)

Marzenixx buziak:-D

A mi dziś kurier przyniósł barierkę do pokoju żeby kot do Kini nie wchodził zaraz rozpakuję :tak::tak:
o taką Bramka ochronna LINDAM EASY FIT PLUS od reki *W-wa (666821609) - Aukcje internetowe Allegro

Nektarynko wybacz dopiero teraz doczytałam o śmierci Twojego wujka
przykro mi bardzo przytulam
Cześc Kinguś widzę ze zakupy dla małej w pełni rozkrecone i dobrze niech wszystko będzie gotowe jak sie mała na świecie pojawi. Buziaki dla Ciebie **

witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..moj mezczyzna powiedzial,ze bardzo chce miec ze mna dzieciatko,ale zastanawia sie czy nie poczekac jeszcze max pol roku,poniewaz chce znalezc dla nas wieksze mieszkanie i odlozyc wiecej pieniedzy..poplakalam sie,to tak jakby ktos zabral mi cos cennego..rozumien go,powiedzial,ze bedziemy sie kochac normalnie jezeli sie uda to super a jezeli nie to bedzie mial wiecej czasu na zorganizowanie gniazdka dla malenstwa...ja wiem ze dalibysmy sobie rade,ale on nie jest tego pewien,powiedzial,ze nie mam tego brac az tak bardzo do siebie poniewaz mamy czas do konca tego miesiaca i wtedy zadecydujemy,ja jestem za inseminacja ale jezeli on bedzie chcial sie wstrzymac?!
O takiego obrotu sprawy sie nie spodziewałam :baffled:
Rozumiem argumenty Twojego męża ale one do mnie wcale nie przemawiaja :no:
jakbyśmy mieli patrzeć na finanse i inne rzeczy to nigdy byśmy musieli nie miec dzieci bo zawsze cos wyskoczy, a to mieszkanie,a to samochód, a to remont itd,itp
A moze takie fikanka lekko kontrolowane przez Ciebie? Skoro mówi,że jak się uda teraz to tez super.....
Poza tam ja mojemu tłumaczyłam,że dla kobiety pół roku czy rok to wieczność a i ja jako kobieta nie jestem niestety płodna tak jak oni faceci przez całe swoje życie :baffled:

Elo elo Jarzębinki:-)
Gdzie kawa dla Prawej Ręki Jaśnie Pani??;-):-):-)
noooooo nieeeeeeeeeeee Boszszee, ty widzisz i nie grzmisz (a wsumie to grzmisz-przynajmniej u mnie)
Z drugiej strony u nas podobnie wczoraj:zawstydzona/y:
Dobrze dobrze, dać Ci wódki:-D
Całuski dla wszystkich Lachonków. :happy2:
PROSZĘ BARDZO

[url=http://www.glitter-graphics.com][/URL]

No co?
Sexe16.gif
:-D:-D:-D

A wódeczke poproszę, wypije z przyjemnością
Alcooliques21.gif
Soif11.gif

Dzień dobry ;-)
O mnie ;-);-)
A mi dziś kurier przyniósł barierkę do pokoju żeby kot do Kini nie wchodził zaraz rozpakuję :tak::tak:
o taką Bramka ochronna LINDAM EASY FIT PLUS od reki *W-wa (666821609) - Aukcje internetowe Allegro
Bije sie w piersi i PRZEPRASZAM,że zapomniałam :-(BUZIACZKI for you

Hmm mam wątpliwości czy ta barierka zatrzyma kota :baffled:

Cześc Kinguś widzę ze zakupy dla małej w pełni rozkrecone i dobrze niech wszystko będzie gotowe jak sie mała na świecie pojawi. Buziaki dla Ciebie **
Jeszcze trochę zostało ale pomału kompletujemy :tak::tak:

Bije sie w piersi i PRZEPRASZAM,że zapomniałam :-(BUZIACZKI for you

Hmm mam wątpliwości czy ta barierka zatrzyma kota :baffled:
:-D:-D:-D
Właśnie przymierzyłam w drzwiach i ma wąskie przestrzenie i się nie powinien prześliznąć a jest wysoka a kotka jest stara więc przeskoczyć nie da rady ale i tak trzeba będzie uważać:tak::tak:

zqstanawiasz sie nad inseminacja?? tutaj w uk?? co musialas zrobic ze lekarz tak zadecydowal?? bo sama raczej na wlasna reke tego nie zrobisz no chyba ze u prywaciaza... ja jestem na 6 cyklu z clo i dopiero we wrzesni lekarz zadecyduje co zrobic... ale wydaje mi sie ze da mi inne hormony...

w polsce kochana i prywatnie o ile do niej dojdzie...lekazr zaproponowal nam to zowiazanie poniewaz plemniczni mojego M sa troszke wolne.ze mna jest ok to nasz jedyny problem...wiem ze w uk sporo czeka sie na zabieg odsylaja od jednego lekarza do drogiego,mozesz poczytaac w necie,ale przeciez sa tez polskie kliniki i polscy ginekolodzy...buzka!
Romeczko, jak rozmowa??? Udało wam sie dojść do porozumienia??

hmmm no nie zabardzo..

no musze przyznac ze wszystkiego sie spodziewam ale nie takiego rozwiazania.. prosze nie opuszcaj nas.. mozesz przeciez nie starac sie a byc z nami przy porannej kawusi czy tez wieczornych popijawach ktorych juz dawno nie bylo..

powiem szczerze ze zaskoczyl mnie ten twoj.. chce dla Was i Waszego dzidziusia jak sie pojawi zapewnic wiecej miejsca to milo z jego strony.. ma facet gest.. co racja to racja moze akurat odstresujecie sie i wpadniecie:)

nie wiem Kochana jak mam do tego podejsc,co zrobic co powiedziec,a moze on ma racje..glupieje troszke! wiem ze bardzo chce miec dziecko,ale jezeli on podejmie inna decyzje to nie moge go zmusic...qrwa co robic?!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana witaj nie dziwie sie ze sie popłakałaś nie wiem co powiedzieć wiem jakie to dla ciebie ważne
przytulam cie mocno :tak:
to dla Was ważny moment i wazna decyzja

teraz to tylko On musi podjac decyzje,moja sie nie zmiania od 2 lat!

kinguś;388396Dlaczego rozstać? Zostań z nami przecież my tu nie tylko o dzieciach rozmawiamy i przecież są inne dziewczyny pisze:
KINGUS kochana....

no nic ja mykam powoli do pracy...milego dnia

reklama
Ja tylko na chwilkę bo gotuje obiadek i po 13-stej wychodzę do pracy.

Niunia jak temperatura dzisiaj?

Dziś tylko 36.9 wychodzi takie wahadełko bo jednego dnia 36.9 a następnego już 37.2.

WITAM KOBITKI:-)
Ach :-:)-:)-( nie mam za dobrych wieści co do 1 szczeniaczka ale to już widzieliśmy przy porodzie(bo był ostatni)całkiem malutki osłabiony i wczoraj już tez dawaliśmy mu tyle ze w tej nocy zdechnie malenstwo :-(bo on już nie chciał pić(podejżewamy ze od porodu cyca nawet nie złapał)wszystkie szczeniaczki sa duuużo większe od niego i silniejsze spychały go nie miał szans co ja go z M do cycka przystawialiśmy nic nawet buźki nieotwierał co ja po moim synku wziełam małą butelke no to coś tam poleciało ale tylko dlatego bo leciało samo ssać nie miał siły:-:)-:)-( strzykawki nie mieliśmy ale miałam gruszke małą(bo miękka jak cycuś)no ale dużo tez nie dało i dzisiaj M poszedł tam do nich a maluszek już niestety nieżył co włożyliśmy go w pudełko i zakopaliśmy ach to takie smutne a wczoraj jeszcze troszke oddychał bo on tylko to robił bo nawet ruszać się nie ruszał tak:-(teraz trzeba dbać o te reszta no ale one to silne szczeniaczki hehe a rosną jak na drożdzach:-)

No a tak żeby niesmucić to zaczynam dzisiaj 14 tc:-D

No to szkoda psinki. Maluszek biedny:-(

Niuniu....ile dzieci się zrobiło w taki sposób!!!:-D:-D Trzymam kciuki:-)

:-D:-D:-D:-D następna seksoholiczka:-D:-D a praca nie Zając;-)

No a jak, jak seksik, to tak by było dobrze nie tylko facetowi, kobieta ma do tego pełne prawo. To ja głównie pracowałam a M był tym faktem wielce zachwycony:-D Kobiety górą!:-D

A poza tym szyjka jeszcze u góry ale twarda i zamknięta, śluz jak zawsze w delikatnym nadmiarze przed@-wym i śniło mi się, że poszłam go ubikacji a tak już przekrwiony śluz, czyli tak jak zawsze, jak mam taki sen to fasolki nie ma. Jak jutro temp spadnie to nawet nie robię testu i odstawiam duphaston normalnie po 10 dniach.

Do góry