reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam!
Wpadłam na chwilkę a tu takie zmiany! Szok:szok:, przez chwilę myślałam, że forum pomyliłam.:-D
Śliczne macie avatarki, boskie poprostu.:-)
My właśnie wróciliśmy od pediatry, Kubuń miał trzydniówkęsie okazało a jak go rozpakowałam z chusty to wyglądał jak dalmatyńczyk w czewonew plamki:shocked2:, a w domciu tego jeszcze nie było. Biedny mój syneczek, nic dziwnego, ze w nocy nie spał i całe dnie marudny:-(. Ja też usypiam na stojąco ale muszę domeczek posprzątać bo dziś już wode mamy:-), a w miedzyczasie was poczytam co naskrobałyście od rana.

Kajuś - mój okr też już wrócił z wakacji.:-:)-:)-(

Witam mamuski

Co za babsztyle przebrzydłe, czytam i czytam i końca nie ma:no:
Szał awatarkowy trwa, wszsytkie super piękne, a nasz szeryf to już wogóle, pełen wypas;-)

Mamusiu, współczuję wczorajszych przejsc, jak ja sie boję kłucia:no:, dzielna jestes.

Kanusia, współczuję nocki. Ja dzisiaj nie mogłam spac, ale nie przez Młodą, a przez gardło, boli mnie masakrycznie, wzięłam sobie antybiotyk, bo myślałam że umrę, nie mogę łykac, chyba anginka.

Tygrysku, ale mi narobiłaś chęci na smazoną kiełbaskę z cebulką:-p.

Panny widze od rana odpicowane, wymalowane, wyczesane, a ja siedze w robocie, ale w sobotę będę miała ładne, nowe pazurki.:-)

Witam mamuski

Co za babsztyle przebrzydłe, czytam i czytam i końca nie ma:no:
Szał awatarkowy trwa, wszsytkie super piękne, a nasz szeryf to już wogóle, pełen wypas;-)

Mamusiu, współczuję wczorajszych przejsc, jak ja sie boję kłucia:no:, dzielna jestes.

Kanusia, współczuję nocki. Ja dzisiaj nie mogłam spac, ale nie przez Młodą, a przez gardło, boli mnie masakrycznie, wzięłam sobie antybiotyk, bo myślałam że umrę, nie mogę łykac, chyba anginka.

Tygrysku, ale mi narobiłaś chęci na smazoną kiełbaskę z cebulką:-p.

Panny widze od rana odpicowane, wymalowane, wyczesane, a ja siedze w robocie, ale w sobotę będę miała ładne, nowe pazurki.:-)

ze co?????????:szok::szok: ze jakie niby babsztyle przebrzydle!!!!!!!!!!:szok::szok: make up juz przeciez zrobiony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-);-)

kochana ja kielbache z ogorkiem malosolnym a kajka z cebula:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
Ja kontynuuje dzien zdrowej zywnosci i mykam racuchy smazyc:-)
no zdrowa żywność jak nie wiem co:-D:-D:-D
weź sobie tymianek pastylki do ssania, u mnie się sprawdziły, gardło już oki,bo jeszcze tydien nie mowilam w ogole, ale w nocy kaszel okropny, chociaz doktorka mowie ze pluca i oskrzela sa oki:confused::confused::confused:

Do góry