reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale kuszacao brzmi ten asortyment...Ja na sniadanie wciagnelam kielbase smazona z cebula:zawstydzona/y:A po lodowce mnie nosi i bez okresu:-D:-D

Jeju,ile ja bym dala za ten sernik:-D
jezu kaja ja mialam na kielbase tak wczoraj wieczorem chciece :szok::szok: glodna jak cholera bylam a w lodowce swiatlo (bo ona juz gotowa do przeprowadzki) i mowie mojemu ze glodna a on ze mi pojdzie do sklepu tylko co chce a ja kielbase i ogorki malosolne i na kolacje sobie wszamalam kielbache z ketchupem i musztarda i ogorkiem malosolnym:-p:-p:-p:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::rolleyes::rolleyes: a dzis mnie na slodkie nosi zaaz robie napad na cukiernie jak tylko moj maruda raczy wstac:growl::growl::growl::evil::evil:

reklama
jezu kaja ja mialam na kielbase tak wczoraj wieczorem chciece :szok::szok: Glodna jak cholera bylam a w lodowce swiatlo (bo ona juz gotowa do przeprowadzki) i mowie mojemu ze glodna a on ze mi pojdzie do sklepu tylko co chce a ja kielbase i ogorki malosolne i na kolacje sobie wszamalam kielbache z ketchupem i musztarda i ogorkiem malosolnym:-p:-p:-p:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::rolleyes::rolleyes: A dzis mnie na slodkie nosi zaaz robie napad na cukiernie jak tylko moj maruda raczy wstac:growl::growl::growl::evil::evil:

tygrys w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry