zdrowka w takim razie zyczeNie jest tak najgorzej. Jest taka przygaszona :-(
Lekarz kazał smarować i obserwować...
Jak się będzie cokolwiek działo niepokojącego to do szpitala zakaźnego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdrowka w takim razie zyczeNie jest tak najgorzej. Jest taka przygaszona :-(
Lekarz kazał smarować i obserwować...
Jak się będzie cokolwiek działo niepokojącego to do szpitala zakaźnego![]()
Witam się a wszystkimi!Witam dopiero teraz
Juz zdazyłam sie wykapac i jakos ogarnac chatke
Wczoraj wieczorkiem wyprałam sobie dywan
Pogoda do dupy bo zimno i wieje a do tego co chwile pada![]()
Mamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinkei teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam
![]()
No maly maly ten swiatNo proszę jaki świat jest małyZapraszam na rusałkę
![]()
Malinus kochana ja bede ponad 4 tygodnie w PLdziewczyny ale nas ze spaceru przegoniłozerwał sie wichura zrobiło się ciemno i luneło na maxa
zdążyłyśmy na szczęście wbiec do domu
ja po wczorajszym powerze dla odmiany dziś mam leniuchaale mobilizuję sie do prasowania;-)
dowikluś kochana jesteś obiecuję jak tylko będe w poznaniu to wpadam
mamita trzeba korzystać jak teściowa stawiaa wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie
A&E to prasuj kobietkoa na długo jedziecie do polski????może przez szczecin to zapraszam na kawulca
a będziesz miała dostęp do bb????