reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
kolor034a.jpg

reklama
dziewczyny który likn trzeba skopiować z allegro co by można było tylko kliknąć i się otworzy...bo wy często pokazujecie cosik np z allegro a ja trąba nie wiem co skopiować;-(

kurcze myślałam że Niki juz nie załapie ale ty miałaś przeczucie:tak:
będZie dobrze no musi być:tak::tak::tak::tak:
ania a czego szukasz w ikei???????????ja żałuję że tu nie ma ikei najbliższa w poznaniu u dowiklusi:-Da uwielbiam niektóre rzeczy z ikei:tak::tak::tak:
Ja bardzo lubię ike ale we Wrocku zawsze jestem z m a on niecierpi tam chodzić:-:)-:)-(. Normalnie nie wiem dlaczego

kolor034a.jpg
fajny mi sie podoba:tak::tak:

Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już
No to nocke nie za ciekwa mialas:no::no:

Mlinka kopiukesz adres stronki i wklejsz w odpowiedzi i to wsio:tak::tak::tak:

kolor034a.jpg
Super ten wozek:tak::tak::tak:I rzeczywiscie bardzo tani:szok::szok::szok::tak::tak::tak:

MAMITA
Ja prałam w vinishu -plyn do prania dywanow i tapicerek:tak::tak::tak:
On chyba nie ma az tak intensywnego zapachu

Mlode spia a ja sobie tez troszke polezałam:szok::tak::tak::tak:Teraz zjadłam własnie kanapeczke

anabubka:zawstydzona/y:już doczytałam:-D:-D:-Di jak dzisiaj stopy kręgosłup????a tak swoją drogą to nieźle to musiało wyglądać:-D:-D:-D:-D:-D
joasiu a o której jutro masz egzamin co byśmy mogły kciukaski trzymać:tak:
mój antoni w nocy budził się 4 razy ale nawet jakoś się wyspałam bo wczoraj przestawiłam łóżeczko tak że jak sie obudzi to tylko ręke przez szczebelki wkładam pogłaszczę dam łyka wody smoka i śp dalej a my tak samo .Piotrek sie śmiał że on to dzisiaj przez sen mu pić dawał:-D
ale gangrena wstaje teraz o 6 wyspany na maxa:szok:no przyzwyczaja się chłopak bo od września będzie co rano z mamusią julię do zerówki prowadził

Joanna to zaszaleliscie,ale dobrze ze maz Ci pomaga.dobrze ze w koncu jest dobrze miedzy wami:-)
jutro bedziemy trzymac kciuki!
widze ze zrobila sobie taki sam suwaczek jak Twoj;-)

a ja prze ta pelnie mialam strasznie powalony sen i sie nie wyspalam przez to

pranie juz sie robi-ciekawe czy tym razme pralka nie bedzie szwankowac:confused:

jak mla wstanie to sie biore ostro za robote bo jakis straszny balagan mam,ale kto go zrobil:confused::rofl2::rofl2::rofl2:

i kolo poludnia od sadytski,mam nadzieje ze cos mizrobi z tym zebem

naprawde czasem ludzie potrafią być napawde nieludzcy:tak::tak::tak::tak::tak:
a co do wódeczki też sądzę że bols się zepsuł i to bardzo:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

bez autka jak bez ręki znam to z kądś, moje też stoi na podwórku i niszczeje, na szczęście taty nie ma a autko zostawił więc korzystam:-D:-D:-D:-D:-D

no to będzie następna mamusia z prawkiem:-):-):-):-):-)

powodzenia z sadystą :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

ja też bedę trzymać kcikasy, ja za drugim zdałam w grudni będzie 4 lata:szok::szok::szok::szok:

kciuki chyba nie pomoga :-( nastawienie moje jest do d... nie jezdzialm miesiac i dzis nie najlepiej mi szlo i wogole nie byłam na placu ,2 godziny jezdzialma po miescie jak wrociłam do domu to od razu awantura Dobrze bylo z mężem ale sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:najgorsze to ta presja bo m wzial juz pozyczke samochod u siostry jego stoi a ja blokada z tego wszystkiego na calego :no::-:)-:)-(

joasiu olej tą presję co ma być to będzie a pod presją to tylko gorzej:tak:a stres swoje robi wiem kochana jak ja zdałam to i ty w końcu zdasz ...jutro będzie ten twój dzień:tak:ja jak dzień przed egzaminem jeździłam na placu to mój instruktor chiał odwołać egzamin:zawstydzona/y:i powiedził że prędzej mu kaktus wyrośnie jak ja zdam i co?????????zdałam:tak:będzie dobrze:tak::tak::tak:

reklama
poczytalam i kawe wypila,ale pewnie jak zwykle zadnej nie ma:baffled:
mala usnela jakos 14.30 wiec jeszcze troche pospi.a wstala po 9 wiec dziwne ze usnlea chyba przez ta pogode.a juz sie zapoiwadalo ze bedzie ladnei bo slonce zaczelo wychodzic i wyszlysmy na pol godz na dwor a tu burza przyszla,i teraz co chiwle jakies ciemne chmury i pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bylam u sadysty i jestem prawei jak nowo narodzona:-)
na fotelu siedzialam moze z 1min i po robocie.ledwo doszla do tego zeba ale mi zeszlifowala to ostre.i nic iecej nie robila.jeszcze troche policzejk mnie boli ale musi sie zagoic wiadomo.

u mnie po rosolku czeka zamywanie ale nie ma chetnych bo p poszedl kimac....
mial isc na fuiche ale pada a robota na dworzu.jelitowka go wymeczyla ostatnio to niech kima.ja zeby nie kawa tez bym zasnela:-)
ale z p juz lepiej.rosolek mu pomogl,eneterol,meita,rumienk i diphergan;)no i lekka glodwka:-)

ojojoj biedactwo

Nie jest tak najgorzej. Jest taka przygaszona :-(

Lekarz kazał smarować i obserwować...

Jak się będzie cokolwiek działo niepokojącego to do szpitala zakaźnego :no:
a przy opsie moze byc goraczka?a jakie inne objawy mogabyc u takiego malucha?

Witm i ja:tak::tak:
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy :tak::tak::tak: wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek:tak::tak::tak: Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m :tak::tak::tak:
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem:baffled::baffled::baffled: jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac:baffled::baffled::baffled:

u mnie tez juz sie prasowanie do 2 szafek nie miseci ale jakos sie zabrac nie moge za prasowanie.chociaz te typowo letnie musze ogranac bo po niedzieli znow upaly nadaja

Witam się a wszystkimi!
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma:baffled:
U nas też pogoda fatalna.

Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać:wściekła/y: Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic:confused:
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych rat:no:Ale jak ona ma chęc to musze kuć żelazo:-D:-D:-D
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.:baffled:
Ide kawe parzyć:-)

jednak gardlo.wspolczuje.
ja piore dywany WEZYRem,nie jest drogi a dobry i ladnie pachnie.a jak piore jasny dywan to do wody dolewam troche domestosu i ladnie sie wsytsko dopiera:-)

Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już

czyzby szwgaier byl %%%%%%%%%%%%%%?????????
ja bym go z miejsca pogonila.zrestza ktokolwiek by przylazl nieporszony o tej porze to bym pogonila.chyba ze nagly wypadek

]
fajny wozio i nawet czerwony kolor ladny

dziewczyny który likn trzeba skopiować z allegro co by można było tylko kliknąć i się otworzy...bo wy często pokazujecie cosik np z allegro a ja trąba nie wiem co skopiować;-(

no to kopiujesz adres jak juz wejdziesz konkretnie na dany przedmiot.tak samo z yuotube tez adres u gory kopiujesz;)

kciuki chyba nie pomoga :-( nastawienie moje jest do d... nie jezdzialm miesiac i dzis nie najlepiej mi szlo i wogole nie byłam na placu ,2 godziny jezdzialma po miescie jak wrociłam do domu to od razu awantura Dobrze bylo z mężem ale sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:najgorsze to ta presja bo m wzial juz pozyczke samochod u siostry jego stoi a ja blokada z tego wszystkiego na calego :no::-:)-:)-(

spokojnie.wypij lampke wina,wyspi sie porzadnie i mysl pozytywnie!sex tez ci nerwy rozladuj i bedziesz miala lepsze podejscie:-)

a mnie cos zaczyna brzuch zazynac:baffled::baffled::baffled:
obym od p czegos nie zlapala:wściekła/y::wściekła/y:

Dowikla jaki masz tekst przy suwaczkach:-D:-D:-D:-D bardzo trafny!

Do góry