reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

rozumiem...ja tez mialam takie rozmowy przed ciaza ze jakby co rzucamy palenie, ograniczamy wogole alkohol skoro to ma pomoc zafasolkowac...Co do rad...zawsze sluze pomoca wiec jakby co pisz nawet na priv :-)
dziękuje kochana jak będzie mnie coś dręczyło to poproszę o rade na pewno:tak::tak:

reklama
Ja stwierdzilam ze test zrobie w poniedzialek :tak: i nie wiem czy sobie wkrecam ale z dnia na dzien coraz czesciej mnie muli i intensywniej :baffled:
Czekam z niecierpliwością na wynik ;-);-)
Wiecie co.... a ja mam 26 lat i właśnie z mężem stwierdziliśmy że pomimo tego że nie mam obecnie pracy zdecydujemy się na dziecko. .
Ja jak zaczęłam się starać to też nie miałam pracy. Zaszłam w ciążę ale poroniłam i poszłam do pracy żeby przestać myśleć o tym wszystkim i się udało.
Do dzieła ;-);-)

KROPTUSIA!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś kochanie!! Jak dobrze...bo ja już o Ciebie na wrześniówkach pisałam i na NK do różnych osób :) Panikara jestem co?

Dziewczyny nie jest źle narazie ale nic nie będę jeszcze pisała. Powiem tylko tyle że tonący się brzytwy chwyta.Wszystko się wyjaśni na koniec lipca.

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Olu PM nie bądź taka tajemnicza, bo sie zaczynamy martwić...

Kroptusiu - dobrze, że jesteś:tak:

Babo - powiedz jak się czujesz??!!

Witam się!
Idę na to wesele z tą świńską grypą;-) właśnie dostałam @ i nawet jak zachoruję to się wyleczę przed następną:sorry2:a tak bym potem żałowała, że zabawę odpusciłam:-p
Marzena - piekne:tak:
nie bij kochana bo mnie już teraz mąż całkiem dobił
Bernadko - temu twojemu M to się coś w główce poprzestawiało:szok:
a jak list - zadziałało???
Dziś mnie boli lewy jajnik a piersi normalnie tak bardzo że szok... staram się nie wsłuchiwać w organizm ale to cholernie trudne!
Jak już kiedyś pisałam to u mnie te objawy to zawsze przed @! więc pewnie będzie du...a!:wściekła/y:
Martynka - u mnie nie ma fasolki to u Ciebie musi być - nie przerywajmy dobrej passy:tak:
u mnie nic ciekawego.....oczekiwania w nieskonczonosc....
i jak kazda z nas - juz bym chciala, juz jutro...ale life is life

jutro ide na rozne badania - jakies cytologie, czystosc pochwy i inne standardy
Lolitko - jak badanka? Ostatni bardzo mało jestes na BB - pozdrawiam
jesli cos ominelam to przepraszam.. dzis w nocy wujek mi zmarl.. nie chcialam pisac o tym wczesniej ale dopadl go rak i nie bylo szans na wyleczenie.. biedny wujek.. no coz tak bywa..[/B][/COLOR]
Przykro mi:-(
:-D mieliśmy uważać bo niedawno nową pracą zaczęłam ale jak posta wcześniej pisałam coś się pomieszało mi w cyklu a jeszcze ten duphaston :-D
A więc serduszkowanie: 9 dc, 14, 15, 16, 18, 19 dalej nie pisze bo nieważne...:-D
czyli było jeszcze dalej;-)
Niunia - widzę, że coś się święci:tak::tak::tak:

czytam dalej:tak:

Kroptusiu-kamien z serca, ze jestes i ze wszystko ok...odpoczywaj ile sie da ale choc czasem wpadnij powiedziec "hello"...
PS.wyslalam ci zapr. na nk...:zawstydzona/y:
A ten filmik-super!!! tego lekarza-z broda z cz.2-Greka-widzialam juz tu w UK w tv kilka razy, raz nawet Wam pisalam o tym-robil operacje na ciazy blizniaczej w macicy...gosc niesamowity!

GOSIA?????? odezwij sie, pleaseeeeeeee:confused::confused::confused:

Zajaczku-umawiaj sie do gina....doczytalam o wynikach...pewnie i tak najlepiej jakbys powtorzyla te hormony w kolejnym cyklu oba...bo moze tak jednorazowo sie cos namieszalo??? Nie smutaj sie-bedzie gites...zobaczysz! btw... jak sie miewasz?

Badaicka-wzielam prysznic...a potem w kuchni na nage spadl mi wielki i ciezki noz...na szczescie mialam grube misiowe papcie i on spadl trzonkiem...no ale i tak sie potluklam.... paluch spuchniety i boli jak cholera, na szczescie moge nim ruszac...choc boli....teraz siedze z lodem...tym razem na stopie...sierota ze mnie na 102.:zawstydzona/y::no::zawstydzona/y: AAAAA-super pochodzenie Twojego nicka...takie sloooodkie:-D

co tam jeszcze.....zaomnialam....

buziam wszystkie!

Marzenka-jak sprzatanie? wstaw foto potem swojego dziela malarskiego!

No i przepis na pyszne ciasto:
Smacznego
Skopiowałam - dzięki:tak:
takze na mije oko jestes na dobrej drodze...ja jeszcze sprobuje dzis i jutro..bo pozniej juz chyba nie ma sensu..szkoda,ze wczesniej sie nie kochaimsmy ze dwa dni bo u mnie dzisiaj skok tempki...moze jeszcze mam szannse...
Romka - jak z M - chyba trochę się wyjasniło:szok:
Kochana

A jesli nie wiesz kiedy jest owu.....Wiec zacznijmy od tego.
Owu moze byc na 3 dni przed wzrostem tempki (rzadko sie zdarza sie moga byc 4 dni przed) do 2 dni po wzroscie tempki. Wiekszosc jednak kobiet ma wzrost nastepnego dnia po owu.
Najlepiej jak tempka idzie ladnie ze sluzem ale jesli nie - to to powyzej nalezy pamietac.

Pamietajac o tej rozpietosci powyzej, w mocy zostaje samo serduchowanie o ktorym pisalam wyzej w okolicach owu (jesli ja umiesz "wyczytac" z ciala) - 2 dni przed owu i dzien po owu. Serduszkowanie rankiem gdy wzrosla po raz pierwszy tempka jest niemal rowne z serduszkowaniem z dniu owu. Wieczorem jest za pozno zwykle
Nasza mądra Lolitka w całej okazałości:-) mi brakowało Twoich postów - jak dla mnie "Encyklopedia Medyczna" to Twój pseudonim:tak:
Witajcie wieczorkiem Dziewczynki :-) Właśnie wróciłam z urodzinek chrześniaka mojego Ł. Matko, 5 dzieciaków była a robiły hałas większy niż moja 18-stka w przedszkolu :-D:-D:-D
M dostał nowy zakres obowiązków w pracy i teraz będzie pracował w domu przez najbliższy tydzień. Łeee matko, tyle czasu z chłopem w domu to oszaleje :-D:-D:-D;-);-);-)
:-D:-D:-D:-):-):-)
Witam Was gorąco :-)
No w końcu - miło, że się odezwałyście w jednym czasie - Karola i Babo i Lolitka:tak:
Buziaki dla Was*
A ja zmykam do koleżanki i poczytam Was jeszcze wieczorkiem po Housie;-)

Witam!
Coucou07.gif

Kroptusiu jak dobrze że się odezwałaś i że jesteś w 2-paku!
Banane01.gif

Andzia a ja myślałam że ci się udało...
Mecontent20.gif

Karolade fajnie że o nas nie zapomniałaś... wpadaj częściej!:tak:
Babo jeszcze raz gratuluję! czekam na piękny suwaczek!
Bebe25.gif

Kropeczko co u ciebie??
Buziaki dla wszystkich!
Bisous18.gif

Kroptusiu-kamien z serca, ze jestes i ze wszystko ok...odpoczywaj ile sie da ale choc czasem wpadnij powiedziec "hello"...
PS.wyslalam ci zapr. na nk...:zawstydzona/y:
A ten filmik-super!!! tego lekarza-z broda z cz.2-Greka-widzialam juz tu w UK w tv kilka razy, raz nawet Wam pisalam o tym-robil operacje na ciazy blizniaczej w macicy...gosc niesamowity!

Dziekuje za zaproszenie, wlasnie znajduje rozne wiadomosci od Oli PM rowniez, milo ze sie martwilyscie :-)

Ps. dziewczyny moj brzuch goni moje cycki i dogonic niemoze 112 w pasie , 110 w biuscie chyba na tym koniec :-)

reklama
dziendobry dziewczynki co tam u was podczytalam was troszke i widze ze nasza kroptusia sie odezwala kochana dobrze ze nadal w dwupaku wytrzymaj jeszcze troszke:):tak:

Badnicka dziekuje za buziaki dla ciebie tez CMOK CMOK CMOK:-)

Nektarynka bardzo mi przykro z powodu wujka przytulam:-(

Patrysia bardzo mi przykro z powodu piesia to takie smutne:-(

Gosiu jak sie slonko czujesz co u ciebie:confused:

Niunia sliczne tempki oby tak dalej kiedy testujesz?

romcia to jest wasza decyzja czy robicie se przerwe czy dalej sie staracie ale kochanie prosze nie puszczaj nas zawsze mozesz z nami pogadac pamietaj:tak:

BoBO kingus patrysia86 lore agniesiak jak tam fasolinki dzis jak sie czujecie;-)

kropeczko jak kolanko boli ?

No i zapomnialam co mialam jeszcze napisac aaa juz wiem lilu mysle ze objawy fasolkowe idz na betke kochana a sama sie przekonasz a co do objawow to bylo duzo przypadkow ze dziewczyny nie mialy zadnych objawow a byly w ciazy teo ci zycze :tak:

No a ja chora:-(klima w pracy mnie dobila leci mi z nosa kicham jak najeta i gardl strasznie boli eh

No i za niedlugo tzn za 4 dni ma przyjsc @ juz mnie cycuch bola strasznie:-(

Buziaczki dla wszystkich dziewczynek:-D

Do góry