reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny "przekazuje" wszystkie "obowiązki" moderatorskie na ręce Stopi. :tak::tak:
Wszelkie uwagi, prośby i uzupełnienie listy rozpakowanych Mamusiek będą przez jakiś czas przechodziły tylko przez Jej klawiaturę. :-D:-D:-D

IWON3004 czyżbyś się szykowała już do porodu?? w sumie u ciebie to już najwyższa pora z tego co widzę po suwaczku to masz termin na jutro :-):-):-)
a ja też chciałam urodzić 10.07 bo właśnie jutro ze swoim mężem będziemy mieli 5 rocznicę ślubu i myślałam, że może mała będzie chciała nam zrobić prezent ale chyba jednak jeszcze chce poczekać bo żadnych objawów u mnie nie ma.:-:)-(

reklama
Mam cicha nadzieje, że ruszy się bardziej niż się ruszyło.... :tak:;-):zawstydzona/y::-(

Aniszka kobietko a Ty na co czekasz??:confused: Ja bym już w szpitalu leżała na Twoim miejscu. Kurcze 6 dni PO to już dużo....

Mam cicha nadzieje, że ruszy się bardziej niż się ruszyło.... :tak:;-):zawstydzona/y::-(

Aniszka kobietko a Ty na co czekasz??:confused: Ja bym już w szpitalu leżała na Twoim miejscu. Kurcze 6 dni PO to już dużo....
No widzisz ,jakiegos uparciucha w sobie nosze:-)ale czekac musze,w poniedzialek dopiero sie dowiem co dalej,ale mam nadzieje,ze nie doczekam tej wizyty:tak:

EffciaF, Anyzowka ogromne gratulacje!

adddaaa kciuki zacisniete zeby wszystko bylo ok

iwon bo my z aniszka to takie twarde jestesmy ze nas byle co nie rusza :-D A co do szpitala to tutaj sie dopiero w 10 dniu po terminie wybiera i to tylko na ktg, usg i do domku, cos dzialac zaczynaja dopiero w 12-13 dniu... a tak wogole to powodzenia zeby sie ruszylo :tak:

aniszka ty chyba tez sie masz zglosic w 10 dniu?

No niestety nie :-:)-p:zawstydzona/y: A ja czekam i czekam i czekam :-) Juz dzisiaj rano mialam plonne nadzieje ale niestety minely tak szybko jak sie pojawily... Ale nocki coraz bardziej bolace wiec moze kiedys ;-)

EffciaF, Anyzowka ogromne gratulacje!

adddaaa kciuki zacisniete zeby wszystko bylo ok

iwon bo my z aniszka to takie twarde jestesmy ze nas byle co nie rusza :-D A co do szpitala to tutaj sie dopiero w 10 dniu po terminie wybiera i to tylko na ktg, usg i do domku, cos dzialac zaczynaja dopiero w 12-13 dniu... a tak wogole to powodzenia zeby sie ruszylo :tak:

aniszka ty chyba tez sie masz zglosic w 10 dniu?
Dokladnie tak samo-10 dni i nic na to nie poradze,nawet jakbym teraz pojechala do szpitala,to zrobia ktg i odesla do domu.Teraz z jednej strony doceniam polska sluzbe zdrowia:tak:
A Ty Annie tez widze wielka cisza?Bo ja to nawet nie wiem jak skurcze bola:-)

Ja w sumie tez nie ;-) Tylko brzuch coraz bardziej-czesciej twardnieje a jak ostatnio tak mialam na ktg to mi napisali ze skurczyk mialam ;-) Wiec zakladam ze to to tylko narazie sa takie male ze nie bola... Ale krok -plecki -brzuch to czasem mi chce juz rozerwac, szczegolnie nocki sa ciezkie.

aniszka i annie22 was dziewczyny naprawdę podziwiam, jak mi przyjdzie po terminie czekać jeszcze 10dni to chyba zwariuję :baffled::baffled::baffled:
mam nadzieje, że moje maleństwo nie będzie chciało sprawdzać cierpliwości mamusi i wyjdzie na świat najpóźniej w wyznaczonym terminie :-p:-p:-p

reklama
adudz82 tutaj normalny stan uwazaja nawet do 14 dnia ;-) Wiec mam nadzieje ze do ostatniej chwili nie bedzie (nie beda czekac)... Ja narazie sie nastawiam ze maluszek czeka maksymalnie na urodziny tatusia czyli 13 lipca :-) Potem to chyba moja cierpliwosc sie skonczy :-D

Do góry