reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:
przyprowadzili go w kajdanach z karnego:baffled::baffled:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D
typowa blondynka:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:

Jestem i ja :)
Troche pozno ale jstem Dzis to padam maxymalnie na twarz.Udalo mi sie kupic zabawke dla Laury o kotrej myslalam juz dawno taka do cwiczenia motoryki :)
Laura zobaczyla zajca czy krolika i nie mogla sie z nim rozstac wiec go kupilam.Byla z nim na placu zabaw a teraz z nim spi:-D
Zrobilam pranie, posprzatlam w kuchni.

kurcze myślałam że Niki juz nie załapie ale ty miałaś przeczucie:tak:
będZie dobrze no musi być:tak::tak::tak::tak:
ania a czego szukasz w ikei???????????ja żałuję że tu nie ma ikei najbliższa w poznaniu u dowiklusi:-Da uwielbiam niektóre rzeczy z ikei:tak::tak::tak:
a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cm
Witm i ja:tak::tak:
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy :tak::tak::tak: wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek:tak::tak::tak: Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m :tak::tak::tak:
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem:baffled::baffled::baffled: jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac:baffled::baffled::baffled:
ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowala:-D
Witam się a wszystkimi!
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma:baffled:
U nas też pogoda fatalna.

Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać:wściekła/y: Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic:confused:
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych rat:no:Ale jak ona ma chęc to musze kuć żelazo:-D:-D:-D
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.:baffled:
Ide kawe parzyć:-)
dobra tesciowa ja bym korztsala:tak:
Mamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinke :tak::tak::tak: i teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam:szok::szok::szok:
no to ladnie rodzinke zaniedbujesz:szok::-D
Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już
uwielbiam takich gosci:baffled:
My po obiadku,ziemniaczki z jajem sadzonym a na podwieczorek gofery planuję.
Malinko,kopiujesz adres strony z produktem:tak:.
Anka,kobiałko,Ty się trochę z zakupami opanuj;-):tak::-D:-D!
lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nim:-D
joasiu olej tą presję co ma być to będzie a pod presją to tylko gorzej:tak:a stres swoje robi wiem kochana jak ja zdałam to i ty w końcu zdasz ...jutro będzie ten twój dzień:tak:ja jak dzień przed egzaminem jeździłam na placu to mój instruktor chiał odwołać egzamin:zawstydzona/y:i powiedził że prędzej mu kaktus wyrośnie jak ja zdam i co?????????zdałam:tak:będzie dobrze:tak::tak::tak:
nie ma jak kogos podbudowac:-D
Jestem tylko oglądałam z chłopakami Kevina,bo Olowi wszystkie części się zamaniło mieć:baffled: i na razie tylko pierwszą część przerobiliśmy:tak:.Gofry popieczone i zostały ze 3 dla Mirka.Ja okna pomyłam a tu deeeeeeeeeeeszcz:wściekła/y::wściekła/y:.
gofry mniammmmmm
A moi szaleja na całego:tak:Po balkonie i po moim pokoju:-DJuz mi dzialaja na nerwy ale poki nie marudza i nie rycza niech sie "bawia":tak::tak::tak:
oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balagan:baffled::-D
Obiecałam iiiiiiiiiiiiiii lecieć po talerzyki;-):tak:,bo tortem urodzinowym dzielę:happy2:.
Zobacz załącznik 147360
dawaj dawaj:-p
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:

gosciu przekret a wlascicelka napewno nielepsza:baffled:
Wozek fajniutki:tak:wiec nie zastanawiaj sie heheh nie znam parametrow ale warty zainteresowania:tak:

Napewno cię poinformują

A ja jesten w trakcie robienia m kolacji

Jestem i ja :)
Troche pozno ale jstem Dzis to padam maxymalnie na twarz.Udalo mi sie kupic zabawke dla Laury o kotrej myslalam juz dawno taka do cwiczenia motoryki :)
Laura zobaczyla zajca czy krolika i nie mogla sie z nim rozstac wiec go kupilam.Byla z nim na placu zabaw a teraz z nim spi:-D
Zrobilam pranie, posprzatlam w kuchni.

a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cm

ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowala:-D

dobra tesciowa ja bym korztsala:tak:

no to ladnie rodzinke zaniedbujesz:szok::-D

uwielbiam takich gosci:baffled:

lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nim:-D

nie ma jak kogos podbudowac:-D

gofry mniammmmmm

oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balagan:baffled::-D

dawaj dawaj:-p

gosciu przekret a wlascicelka napewno nielepsza:baffled:
Wozek fajniutki:tak:wiec nie zastanawiaj sie heheh nie znam parametrow ale warty zainteresowania:tak:
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziej:baffled::baffled::baffled:

Napewno cię poinformują

A ja jesten w trakcie robienia m kolacji
smacznego
Wyslalas mi zaproszenie na nk?
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziej:baffled::baffled::baffled:

takie przekretasy sa najlepsi jeden na drugiego a wkoncu nie rozwiaza sprawy i sprawca bedzie nieznany:-D

reklama
Dzisiaj nie ma duzo do nadrabiania. :-) Tylko zajrzałam i ide spac bo u mnie juz wszyscy dawno spią a i mnie jakoś oczy sie kleją:sorry2:Rano jadę na rehabilitacje z Zuzką-mam nadzieje że nie będzie padać:baffled:
Miłego wieczorku!!;-)

Do góry