reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JOASIU
I tak bede trzymala kciuki:tak::tak::tak:Zreszta wierze ze sie Tobie uda:-):tak:A wiec głowa do gory:tak::tak::tak:

My juz po obiadku i naczynka pozmywane:tak:Jak nie bedzie padalo to przejade sie na zakupki do reala tak za godzinke:-)

Wypedziłam wlasnie z balkonu mega duzego pajaka kijem od mopa:szok:
brrrryyyyy pająki jak ja się ich boję!!!!!!!!!!!!!!
No ale płynem to znowu pościeram kostki na palcach :baffled:

Fajny ten wózek> Moja siostra jest w ciąży i ma termin na 29 lipca. I ten wózek chce kupić właśnie z fotelikiem jest 100zł droższy ale można go zamontować na stelaż wózka więc wygoda:-D

No ja mam dywan 4x4 więc zawsze na 2 razy prałam-pół dziś pół jutro, a teraz to wogóle mi się nie chce. A ten proszek się wysypuje na dywan i odkurza. Ponoc dobry:-)

Ja tydzień przed egzaminem(drugie podejście) dowiedziałam sie że w ciąży jestem:-):szok: I dzień przed po jeździe ryczałam jak głupia i nie chciałam na egz. jechać, ale mój A, mnie zawłókł prawie siłą i zdałam:-):szok::-D

Z pietruszką???:szok:

Jakaś słaba jestem od paru dni a dzisiaj mdli mnie jak cholera i pot po dupie leci. A upału nie ma. Nie wiem czy to przez te gardło i antybiotyki?:no:
Obiad dzisiaj gwizdany. Parę klopsów w sosie pieczarkowym od wczoraj zostało a dla Zuzki rosołek;-)
pietruszka to mój piotrek:-):-):-)
Obiecałam iiiiiiiiiiiiiii lecieć po talerzyki;-):tak:,bo tortem urodzinowym dzielę:happy2:.
Zobacz załącznik 147360
oj dawaj kochana bo słodkie chodzi za mną:tak::tak:mmmmm pycha:-)
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:
przyprowadzili go w kajdanach z karnego:baffled::baffled:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D
typowa blondynka:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:
to ci oszukam tańszy:tak::tak::tak:hi hi:-)
a tekst twój tak samo niemiły wyraz twarzy:-D:-D:-D:-Dno wyję:-D:-D:-D:-D:-D

ja się dzisiaj w pracy szybko obrobiłam i już o 21.10 byłam w domku:tak::tak:
no nadrbiłam wszystko i teraz mogę spokojnie iść spać:tak::tak:

U nas też kuzynka była i jak Olek chorował i przy Julu i nic :baffled:a Jul to 13 dni po Olku załapał:tak:.Ospa zaraża jak u chorego krost jeszcze nie widać:no:.
Zmykam posprzątać i na plac zabaw,bo w końcu wzięli się za niego,na 15 klatek była piaskownica i 2 drabinki i nieogrodzone a teraz mają ogrodzony robić.

wiem, ale maiałam nadzieję :dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już

kurcze fajnie miałaś :sorry2::sorry2::sorry2: a szwagier to już wogóle bomba, a raczej granat:-D:-D:-D

meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
kolor034a.jpg

śliczniutki wózeczek, zawsze mi sie czerwone wózki podobały :confused::confused::confused:

kciuki chyba nie pomoga :-( nastawienie moje jest do d... nie jezdzialm miesiac i dzis nie najlepiej mi szlo i wogole nie byłam na placu ,2 godziny jezdzialma po miescie jak wrociłam do domu to od razu awantura Dobrze bylo z mężem ale sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:najgorsze to ta presja bo m wzial juz pozyczke samochod u siostry jego stoi a ja blokada z tego wszystkiego na calego :no::-:)-:)-(

głowa do góry, blokade w krzaki, i jazda z tym koksem :tak::tak::tak: będzie dobrze ja ci to mówie:tak::tak::tak::tak: a jeśli chodzi o ostatnią jazde, zawsze jest najgorsza, zawsze!!! bo zawsze najwiecej wymagają:tak::tak::tak:

pójde na te`n egzamin jutro ale jest mi wszystko jedno :-:)-:)no: nie wie mjuz sama co ze mna jest nie tak od początku bylo do d....ide bo Gabi histerie uprawia zaraz ja chyba rozerwę a i zrobilam sobie zupke chinska bo juz mam wyrzuty ze mnie mąz utrzymuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( nastroj do dupy

nie przejmuj sie mężem, znam to z autopsji, niestety, i podejżewam że większość mamus siedzących w domku :tak::tak::tak:

reklama
Szwagier wogólę nie pamiętał że był u nas:confused:

mam podobnego szwagra, przed wyjazdem do szwajcarii (wyjeżdżał w swoje urodziny) troche sobie popił, i przyszedł do mnie na kawe o 23.00 później prosił żebym zrobiła mu drugą, ale ja go na sumieniu nie chce miec, i siedział u mnie do 2 w nocybo bał sie ze jak pójdxie do domu to zasnie i zaspi, a co sie okazalo, nastepnego dnia ze zle sie dogadal z przewoznikiem i dopiero nastepnmegio dnia mial wyjazd o 2:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry