Jejuu,Ty mi tak nie mow,bo sie zaraz z Amo rozwiode,przez te jego planowania....jestes beeeeeeeeeeeenie lubie ciebie
;-)
no problem, ja mogę z każdym sie spotkać any time![]()
Albo rano,bo teraz spi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejuu,Ty mi tak nie mow,bo sie zaraz z Amo rozwiode,przez te jego planowania....jestes beeeeeeeeeeeenie lubie ciebie
;-)
My juz bylismy na urlopie wlasciwie w tym roku...Teraz to juz tylko bedzie wyjazd w wielkim biegu....:--
-(no ja też będę musiała, ale urlop pierw!!!
Ale to co moge obiecac,to ze bede do Ciebie namietnie dzwonic...
no ze śpiącym nie możesz się rozwieśćJejuu,Ty mi tak nie mow,bo sie zaraz z Amo rozwiode,przez te jego planowania....
Albo rano,bo teraz spi![]()
warszawano chociaż mamusia chętna to ja trzymam za słowo, bo ja juz kiedyś z Olcia rozmawiałam(tą z Olsztyna) i też powiedziała, że chętnie, bo ja w tych okolicach będę nawet amo powiedziała, że mnie specjalnie do Olsztyna zawiezie, chyba zeby sie pozbyć, heh
a Ty Mamusia skąd?kurcze nie pamiętam, co by jakis może złoty środek znaleźć czy jak?
To rozwiedziemy sie rano....
no ze śpiącym nie możesz się rozwieść
warszawa
w sobote?no co ty nie pasujeTo rozwiedziemy sie rano....;-)
Masz racje,rozwiedziemy sie po chrzcinach Mariana i koniec..............w sobote?no co ty nie pasuje
no i jeszcze chrzcin nie było, lepiej po![]()
To fajnie ... mój nienawidzi na brzuszkuMasz racje,rozwiedziemy sie po chrzcinach Mariana i koniec..............
Apropos,wiecie ze ona ostatnio namietnie spi na brzuszku...
Nie wiem,czy to dobrze,czy zle...ale nie ma sily,jak przekrecam ja to krzyk,placz i za chwile spowrotem/chlap,na brzuch![]()
no moja tez lubi na brzuchuMasz racje,rozwiedziemy sie po chrzcinach Mariana i koniec..............
Apropos,wiecie ze ona ostatnio namietnie spi na brzuszku...
Nie wiem,czy to dobrze,czy zle...ale nie ma sily,jak przekrecam ja to krzyk,placz i za chwile spowrotem/chlap,na brzuch![]()