reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
WITAM:-)
Witam Kobietki:-)Dokładnie pracuje w Oslo,a mieszkam w Asker:tak:Tutaj jest przepieknie:tak:Mam mały problem nie moge powiekszyc liter w forum na innych stronach jest ok,a na tym forum sa malutenkie litery:dry:Jest ciezko,wyjezdzamy o 8.30,a wracamy nawet o 22iej,ale trzeba pracowac:tak:;-)Teskno mi troche za rodzinka,ale dam rade:tak::-(Mam duzo do nadrobienia i bede powoli czytała co napisałyscie,oile sie rozczytam takie małe literki:-)Buziaczki:-)

hello siostra:-)buziaki wielkie:-)

Dziekuje kobitki za miłe słowa o moim brzuszku:tak::-)

no to chwal sie kochana jakie imie :-):-):-)
Tomaszek:tak::-)

Rozmawiałam dzisiaj z moją siostrą MADZIĄ i ona kazała was pozdrowić i powiedziała że będzie nieco mniej zaglądac bo ma bardzo dużo pracy :sorry2:
Dziękujemy, dziękujemy my tez za nią tęsknimy!!:tak::-)

Witam Kobietki:-)Dokładnie pracuje w Oslo,a mieszkam w Asker:tak:Tutaj jest przepieknie:tak:Mam mały problem nie moge powiekszyc liter w forum na innych stronach jest ok,a na tym forum sa malutenkie litery:dry:Jest ciezko,wyjezdzamy o 8.30,a wracamy nawet o 22iej,ale trzeba pracowac:tak:;-)Teskno mi troche za rodzinka,ale dam rade:tak::-(Mam duzo do nadrobienia i bede powoli czytała co napisałyscie,oile sie rozczytam takie małe literki:-)Buziaczki:-)
Kobitka pracująca to wiadomo, że czasu mniej na BB:tak: Ale dobrze, pracuj, pracuj, my tu o Tobie pamiętamy:tak::-)

POLECAM

Dziewczyny wlasnie skonczylam ogladac "16-letnia mama", polecam przepiekny film, ale przygotyjcie sobie tone chusteczek, bo lzy leca potokami.

YouTube - 16-LETNIA MAMA 1

oto pierwszy odcinek, jest ich tylko 9 po ok. 8 minut kazdy
Ja wczoraj ten film polecałam. oglądałam go. Piękny:tak:

Ojejejku - przepraszam:sorry2:

naprawdę sądziłam, że to Zajączek pisał o tej piosence - od niej właśnie mi się zaczął podobać Jason Mraz a teraz słucham już więcej i wszystkie są ładne:tak:

sorrry Magda:sorry2::sorry2::sorry2:jak mi wstyd, taka pomyłka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D:-D:-D No przestań. Tutaj to normalka ze się cos myli. A ja kiedyś wrzucałam to i może dlatego skojarzyłaś:-)
[video=youtube;vfnyJwi1AL4]http://www.youtube.com/watch?v=vfnyJwi1AL4[/video]

reklama
Jestem,żyję.Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Próbowałam Was podczytywać, ale potrzebowałam całkowitej izolacji od netu. Boże , na każdym kroku spotyka się zagrożone ciąże i odchodzące fasolki. Tak mi przykro to czytać, więc uciekłam od takich informacji.
Poza tym równo 2 tygodnie miałam mdłości 24 godziny na dobę. Straszne to było i uniemożliwiało mi normalne funkcjonowanie. Dziś pierwszy dzień bez mdłości i czuję się fantastycznie.
Buziaczek wielki,że pamiętałyście o mnie!

Do góry