reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A rodziny nie ma babka,żeby się nią zajęli:sorry2:?Bo z tego co opisujesz to jeszcze dom z dymem puści:szok:(masz mieszkanie ubezpieczone?):eek:.
tak ja jestem ubézpioczona na wszystko w mieszkaniu nawet na szklo i szyby ;-);-);-) tyle dobrze bo z babcia nic nie wiadomo:szok::szok::szok:
ona ma rodzine jej syn dziennie do niej przyjezdza ale czemu jej nie wezmie do siebie to nie mam pojecia a ma taki wielki dom:szok::szok: jej to nawet z caritasu obiady przywoza bo nie jest w stanie gotowac:szok::szok:

reklama
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
Ale super:tak::tak::tak:Mi sie własnie takie cos marzy bo ja uwielbiam capucinko:-):tak:

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg
Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

Mlode pobily dzisiaj wszystkie rekordy:tak::tak::tak:Tak jak usnely okolo 21 to Klaudia wstała o 10 rano a Wiktoria o 10;20:-):tak::tak::tak:
Własnie zjedlismy sniadanko i czekamy na mojego brata i szwagra:tak::tak::tak:
Pogoda brrr paskudna bo zimno i wieje ale niby od jutra ma byc jzu cieplutko:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze jak byłam na zakupach w czwartek to kupilam sobie fajny stroj na wyprzedazy w h&m:tak::tak::tak:Teraz czekam az sie zrobi cieplo i bede sie opalala na podworku:-);-)

Ja zmykam
Do pozniej:-)

MALINUS
Ja jeszcze pale ale staram sie jak najmniej:no:Dzisiaj od rana nie zapalilam jesszcze ani razu:-)
Jeszcze troszke i postaram sie rzucic całkiem

Natalineczko

bukiet.jpeg
dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:
Witam kochane!
juz is tlumacze.wczoraj poszlam do mamy,potem byl niezla burza.wpadla kolezanka z mezem i corka i dopiero po 21 pojechali.wiadomo myscoe itd....
no i po 23 poszlam spac bo padneita bylam.

u nas pogoda calkiem ladna .jest nawet cieplo mimo tych 15 stopni na termometrze,ale u mnie zawsze jest 2-3stopnie chlodniej niz gdzie indziej w mrozach.
swieci sloneczko,jest troche chmur.
moj polecial na fuche wiec jestesmy same w domu.dopije jkawe i biore sie za sprzatnaie

jutro jak nic sie nie zmieni jade z dziewczynami do kolezanki i wroce w poniedzilaek:-)
odzyje troche
super że jedziesz odpocząć:tak:ale jak to bez ciebie na bb:-:)-(aaaa właśnie załatwiłaś sobie coś z netem od sierpnia:confused::confused:
Witam porannie
Po pierwsze jade

A nie ma któraś na zbyciu niebieskiej parasolki, albo pasującej do niebieskiego wózka? Zawsze taniej może niż nówka, a co to się zniszczy...

Dołączam się, serdeczne życzenia
super że jedziesz odpocząć:tak:ja mam zieloną parasolkę jescze po juli ale używam bo antoszka się złości jak miu słonko nawet n nózie świeci:tak:ale kochana w realu są parasolki do wózków za 19.99:tak:a jak któraś chce to w realu bodziaki śliczne krótki rękaw 5.99 a długi 7.99 dobre gatunkowo i duży wybór wzorów i kolorów:tak:
Hej dziewczynki.Raczej teraz nie poodpisujebo nie mam za bardzo czasu. Siadłam na chwilke żeby kawke wypić. Wczoraj kupiłam 15kg czarnej porzeczki i dzisiaj robie soki. A wogule to wczoraj uświadomiłam sobie że mija mi już 20 tygodni macieżyńskiego i to w przyszłym tygodniu wiec muszę szybko o wychowawcze. ale sie obudziłam z tym maciezynskim. masakra. A Sebek był wczoraj strasznie nieznośny:baffled:
bo macierzyński mija szybciusio.......ja już na wychowawczym niestety a miałam 2 miesiące urlopu jeszcze:tak:
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
super prezent sama bym taki chciała bo ja kawosz jestem zresztą pietruszka też baaa nawet adam już pije capucinko:tak:
Ale super:tak::tak::tak:Mi sie własnie takie cos marzy bo ja uwielbiam capucinko:-):tak:

Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

Mlode pobily dzisiaj wszystkie rekordy:tak::tak::tak:Tak jak usnely okolo 21 to Klaudia wstała o 10 rano a Wiktoria o 10;20:-):tak::tak::tak:
Własnie zjedlismy sniadanko i czekamy na mojego brata i szwagra:tak::tak::tak:
Pogoda brrr paskudna bo zimno i wieje ale niby od jutra ma byc jzu cieplutko:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze jak byłam na zakupach w czwartek to kupilam sobie fajny stroj na wyprzedazy w h&m:tak::tak::tak:Teraz czekam az sie zrobi cieplo i bede sie opalala na podworku:-);-)
a gdzie focia stroju no najlepiej na tobie:confused::confused::confused::confused: kochana jak ja ci zazdroszczę tego snu dzieciaków:tak:
Ja zmykam
Do pozniej:-)

MALINUS
Ja jeszcze pale ale staram sie jak najmniej:no:Dzisiaj od rana nie zapalilam jesszcze ani razu:-)
Jeszcze troszke i postaram sie rzucic całkiem
no to super że palisz mało:tak:

a my dzisiaj mieliśmy późne śniadanko bo dopiero o 12:-)byłam na zakupach cieplutkie bułeczki mieliśmy na śniadanko :tak:ja łaziłam sobie po realu a pitruszka został z dziećmi posprzątał podłogi pomył i wsio mam zrobione:tak::tak::tak:
obiadek robię na 16 bo wcześniej nic nie zjemy po tak późnym śniadaniu:-D:-Da na 19 do pracy:tak:ale dzisiaj szybko bo tylko 4 gabinety a normalnie mam 17:tak:a potem moje kochanie szykuje milusi wiecz,or z winkiem świeczkami więc milusio będzie:tak:

Natalineczko

bukiet.jpeg

dziękuję wszystkim za zyczonka :-D:-D:-D:-D

zaraz lece po torta, ja dopiero teraz bo mnie bakcyl złapał i teraz puścił :tak::tak::tak:
bo nie mam juz co sprzatać :-):-):-)

u nas rano była ładna pogoda teraz chmury naszły, i jest cieplej niż było rano :confused::confused::confused::szok::szok::szok:

czasem nie rozumiem tej pogody :confused::confused::confused:

Wiec teraz sie przywitam
NATALINECZKO wszystkiego naj naj na:tak::tak::tak:
U mnie nad ranem ok 4 dzwoni domofon najpier myslalam ze mi sie przysnilo ale potem juz tak dluugo dzwonil ze sie zerwalam obudzilam mojego on poszedl otworzyc a to sasiadka po 80 babcina w koszuli nocnej nie mam pojecia co ona tam robila po 4 nad ranem i nie wiem czemu okurat do nas dzwonila bo akurat tylko my maamy dziecko a cala reszta jest bezdzieci wiec czemu tam nie dzwonila jak szalona dzwi jej sie zamknely i nie miala jak wejsc ale to dla mnie dziwne zeby taka babcinka tak wczesnie rano w koszuli szukala nie wiadomo czego straszy ja chyba:szok: a i jeszcze jak m jej otworzyl to przeszla obojetnie kolo niego i nic nie powiedziala nawet dziekuje m sie wkurwil bo go ze snu wyrwala i jek jeb...l dzwiami to az sie szyby zatrzesly:-D:-D:-D

dziękuję za życzenia :tak::tak::tak:
a co do babci macie niezłą soąsiadkę :-D:-D:-D u mojej mamy też jest starsza pani ze shizofremią, jak jej czasem odbije to strach na dwór wychodzić, a tekstami wali jak nie wiem co:-D :-D:-D

dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

a my dzisiaj mieliśmy późne śniadanko bo dopiero o 12:-)byłam na zakupach cieplutkie bułeczki mieliśmy na śniadanko :tak:ja łaziłam sobie po realu a pitruszka został z dziećmi posprzątał podłogi pomył i wsio mam zrobione:tak::tak::tak:
obiadek robię na 16 bo wcześniej nic nie zjemy po tak późnym śniadaniu:-D:-Da na 19 do pracy:tak:ale dzisiaj szybko bo tylko 4 gabinety a normalnie mam 17:tak:a potem moje kochanie szykuje milusi wiecz,or z winkiem świeczkami więc milusio będzie:tak:
również dziękuję :-):-):-)
ja dzis samiutka sprzątałam, kurcze ale macie fajnie, też tak chcę z mężulem :-:)-(

Hej dziewczynki.Raczej teraz nie poodpisuje bo nie mam za bardzo czasu. Siadłam na chwilke żeby kawke wypić. Wczoraj kupiłam 15kg czarnej porzeczki i dzisiaj robie soki. A wogule to wczoraj uświadomiłam sobie że mija mi już 20 tygodni macieżyńskiego i to w przyszłym tygodniu wiec muszę szybko o wychowawcze. ale sie obudziłam z tym maciezynskim. masakra. A Sebek był wczoraj strasznie nieznośny:baffled:
no toś się obudziła, ja o wychowaczym mogłam tylko pomarzyć :-:)-:)-:)baffled::baffled:

no toś się obudziła, ja o wychowaczym mogłam tylko pomarzyć :-:)-:)-:)baffled::baffled:
Ja wcale nie miałam :-:)no::no: bo umowa do porodu była i macierzyński z ZUSu miałam:tak: a po macierzyńskim 13 dni do kuroniówki mi zbrakło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.
Byliśmy na uroczystej mszy z okazji wmurowania kamienia węgielnego pod pomnik bohaterów Wileńszczyzny,to 200 metrów od nas i wojsko było i strzelali :tak:i spotkałam znajomego z Lublina i poszliśmy do niego, to chłopaki pobiegali na podwórku a ja z jego żoną pogadałam,bo widziałyśmy się prawie rok temu:szok::tak:.I dopiero do domu się zawlekliśmy:tak::-D.
Zmykam,bo łóżka jeszcze nie pościelone i michę małżowi upichcić jak wróci.

WITAM się ,ale tu sie dzieje na forum...:tak:
wróciłam z pracy ,wprowadziłam wczasowiczów na pokój,az mi sie humor poprawił z lekka ,wkońxcu sie coś zacznie zarabiać:-D
Ja wczoraj odebrałam wypłatę ,a najśmieszniejsze jest to ,ze po godzinie już jej nie miałam ,ale wszystkie długi mamy pooddawane i zwisy popłacone:-D
teraz lecimy na czysto ,będzie na ogrodzenie działki ,bo jak nam geodeci ją wymierzyli to musimy sie przesunąć kilka ładnych metrów i siłą rzeczy dokupić ogrodzenia ,a że mamy betoniakawięc tych przęseł sie nazbiera
Dziś sie coś zaczęło dziać ludzi najechało ,na mieście tłok ,jak wracałam z pracy to zdziwiona byłam,ze tak gęsto
Natalineczka choć sie nie znamy to sto lat!!!!

reklama
Do góry