reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem po obiadku:tak:Jedlismy spaghetti i jak wszystkie sepy sie dosiadly to zostalo mi sosu na dnie w garnku a byl pełen:szok::szok::szok::-D
Zaraz siostra wezmie mlodych na spacer a ja moze wezme sie za sprzatanie;-):-)
Pogoda taka pstrokata raz słonce a za chwile wiatr i chmury

MALINUS
Tez bym sobie zjadła cieplutkie buleczki,a najlepiej to kajzerki:tak::tak::tak:

MADZIULKA
Fjnie ze wczasowicze sie pozjezdzali:tak::tak::tak:

reklama
WIKTORIA
A Twoj maz wie ze Ty palisz:confused::confused::confused:
Nie wie ze pale ale dopale tylko ta paczke i wiecej nie pale :tak:
:-:)-:)-:)-(szkoda kochana:-:)-(będzie dobrze uszy do góry:tak:a jakie macie autko gdzie pochwałaka???

mikado oxford bardzo mi się podoba:tak::tak:no cooooo dostaliście??????????????????

wiki ty tu wpadasz ostatnio jak po ogień o co kamman?????
oj ty i ten balkonik:-D:-D

dowikluś a jak twoje palenie??????????????????????

a ja wpadłam wam dobrej nocki życzyć:happy2::happy2::happy2:
ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bo malinus ostatnio brak czasu
Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg
I ja sie dołączam:tak:
Witam kochane!
juz is tlumacze.wczoraj poszlam do mamy,potem byl niezla burza.wpadla kolezanka z mezem i corka i dopiero po 21 pojechali.wiadomo myscoe itd....
no i po 23 poszlam spac bo padneita bylam.

u nas pogoda calkiem ladna .jest nawet cieplo mimo tych 15 stopni na termometrze,ale u mnie zawsze jest 2-3stopnie chlodniej niz gdzie indziej w mrozach.
swieci sloneczko,jest troche chmur.
moj polecial na fuche wiec jestesmy same w domu.dopije jkawe i biore sie za sprzatnaie

jutro jak nic sie nie zmieni jade z dziewczynami do kolezanki i wroce w poniedzilaek:-)
odzyje troche
Miłego pobytu u koleżanki
Wiec teraz sie przywitam
NATALINECZKO wszystkiego naj naj na:tak::tak::tak:
U mnie nad ranem ok 4 dzwoni domofon najpier myslalam ze mi sie przysnilo ale potem juz tak dluugo dzwonil ze sie zerwalam obudzilam mojego on poszedl otworzyc a to sasiadka po 80 babcina w koszuli nocnej nie mam pojecia co ona tam robila po 4 nad ranem i nie wiem czemu okurat do nas dzwonila bo akurat tylko my maamy dziecko a cala reszta jest bezdzieci wiec czemu tam nie dzwonila jak szalona dzwi jej sie zamknely i nie miala jak wejsc ale to dla mnie dziwne zeby taka babcinka tak wczesnie rano w koszuli szukala nie wiadomo czego straszy ja chyba:szok: a i jeszcze jak m jej otworzyl to przeszla obojetnie kolo niego i nic nie powiedziala nawet dziekuje m sie wkurwil bo go ze snu wyrwala i jek jeb...l dzwiami to az sie szyby zatrzesly:-D:-D:-D
No nieźle
No chyba tak:-D:-D:-D kolo niej to juz strach mieszkac raz robila nalesniki i spalila patelnie dymu pelno alarm przeciwpozarowy sie wlaczyl moj do niej polecial a ona przed tv siedziala:szok::szok::szok::szok:
Dobra jest ta babcia:-D
WITAM I ZNOWU JA JESTEM A WAS NIE MA NO I JAK TU ZWAMI SIEDZIEC kuźwa ach te literki sorki ze takie duze:confused:

Malinka w krzaki ,w jezyny:-D będzie miał krzysiek zajecie:-Dw końcu wyprostujemy ten kwadrat co nam sąsiad w działke wszedł.
Wiktoria ,jesteś pewna ,że to ostatnia paczka,każdy palacz który załuje że zaczął w ogóle ,tak mówi:tak::-D

Malinka w krzaki ,w jezyny:-D będzie miał krzysiek zajecie:-Dw końcu wyprostujemy ten kwadrat co nam sąsiad w działke wszedł.
Wiktoria ,jesteś pewna ,że to ostatnia paczka,każdy palacz który załuje że zaczął w ogóle ,tak mówi:tak::-D
jstem pewna na 100% własnie dzisiaj stwierdziłam ze szkoda kasy papierochy teraz 9 zeta no szok.A co u AGNES bo jej nie widziałam

Moje zmęczone wróciło:tak: i pilnuje chłopaków podsypiając:baffled:.Wezmę się zlituję i gyrosika mu zrobię:-p;-):tak:.
Wiktoria,ja mam to samo,jak siedzę to nikogusieńko a na moim Lipcu to 4 posta sama z sobą daję:angry::angry::baffled::szok::-D.

reklama
Do góry