reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobrze ten twój Piotrek gada, skoro ty nie chcesz byc z nimi bo beda pic, a chcesz jechac nad jezioro, to w czym problem :confused::confused::confused:
przynajmniej sobie odpoczniesz:tak::tak::tak:

Luna jasne jedz sama a chlopem sie nie przejmuj.
moj pewnie jutro tez zapiwkuje ale oby chalupy nie rozwalil to przezyje.ja tez nie zamierzam siedziec o suchym pysku:-):-):-):-)

Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe :-p

Z resztą moskitiery też nie, bo mi się wydaję, że pod nią duszno...

ja uzywlaam parasolke bo dostalam.przydala sie bo troche slonca w tamtym roku bylo.teraz nie uzywam.
a co do moskitiery-nie mialam i nie mam.ale jak Weronika w tamtym roku spala na dworzu a u nas sporo robactwa to jej zarzucalam na wozek poprostu sredniej gestosci firanke:-)
i starczylo

MAMITA
A jaka duza jest juz Twoja Zuzia i co juz potrafi:confused:Sorki jesli to pisalas na wczesniakach a ja nie doczytałam:zawstydzona/y:A i jeszcze jedno ile wazylą po urodzeniu:confused:

Ja baldachimu nie uzywałam i nie mialam zamiaru uzywac bo to jest jedno wielkie zbiorowisko kurzu:no::no::no:Łozeczka kupowałam z tych zwyklejszych za 130zł jedno i mateace gryczano-kokosowe chyba za 80zł jeden
A posciel razem z ochraniaczem ktora mi sie bardzo podobala i kosztowała 130 zl:tak::tak::tak:

no wlasnie-Weronika ma materac po Paulinie gabkowy i zamierzac wymienic.bo Paulina spala w lozeczku 4 lata a ta juz tez praiwqe 2.i pewnie jeszcze troche pospi bo szerokie.i takmysle czy zwykly gabkowy czy ten piankowo0grykowy:baffled:

Rehabilitantka mówi że rozwój jest na poziomie 6-miesięcznego dziecka:baffled:

ja ze swoja jezdzilam na poczatku co 2tyg do rehabilitantki tak przez pierwsze 4mieisace,pozniej co 3-4tyg.ale moja miala zwikeszone napiecie 4konczynowe ale nie az tak duze.no i nieforemn glowe i asymetrie ulozeniowa.
nie miala zadnych wylewow nic.ale do rehabilitantki jedzilam na kontrole i po teo zeby pokazala co cwiczyc.i sama z nia cwiczylam w domu 4-5razy dziennie i zaczela raczkowac jak miala 10misiecy a samachodzic jak miala 14.ale wczesniej atala przy meblach.zanim zaczela raczkowac a juz siedziala to zaczela przekrzywiac glowe na prawe(ale nie dziwne jak duza glowa to ciezka;) wiec rehabilitantka powiedziala zeby pod zadnym pozorem nie stawiac jej na nozki i nie pokazywac ze mozna chodzi bo ma raczkowac i koniec!wiec duzo czasu spedzala na podlodze:-)
no i zaczela raczkowac i kregoslup jej sie nap[rostowal,miesnie sie wzmocnily itd.

musisz z Zuzia cwiczyc duzo w domu i do reh jedzic co 2-3tyg

witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(

ojoj.Asiu kochana tak bywa.za duzo nerwow za duza presja i tak juz jest.
dasz rade

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci

no wiesz,nawet sie nie pochwalilas co za prezent

co tu takie pustki :confused::confused::confused::confused:

a już wiem pewnie wszystkim męzowie z pracy powracali i świętują początki weekendu ;-);-);-)

fajnie macie, ja dopiero w środe moją drugą połówkę odzyskam :-:)-:)-:)-(

ale jak już odzyskam to wycisne jak cytrynę :tak::tak::tak::-D:-D:-D

dobrej i owocnej nocki życzę ;-);-);-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg

ja rowniez dolaczam sie do zyczen:-)

reklama
Witajcie !!!
bardzo przepraszam za moja nie obecnosc ale teraz mam sporo rzeczy na glowie...
moi rodzice wyjezdzaja dzisiaj wieczorem na wakacje a ja bede mieszkala teraz u nich na 2 tyg i te pakowanie ... :szok::szok: tyle siatek sie nazbieralo a to tylko 2 tyg :sorry2::sorry2:
jeszcze ostatnie zalupy do lodowki - bo cos tam nam zostawili... ale nie na dlugo :blink:
a wczoraj w nocy to obudzilam sie kolo1 z takim bolem brzucha ze myslalam ze lzy mi grochem poleca... zwijalam sie na tym lozku - zaraz przy pomnial mi sie bol przy porodzie brrrr az mi ciarki przeszly... potem sie uspokoilo i znow...... a potem kolo 2 dostalam biegunki - mysle ze czyms sie zatrulam :sorry2:
juz wszystko jest ok
no a 28 lipca mam wizyte u gina - juz sie nie moge doczekac :-D:-D:-D

ok ide dalej sie pakowac :cool2:

to niedobrze.jagodki,lacidofil do tego;)

Witam porannie
Po pierwsze jade

A nie ma któraś na zbyciu niebieskiej parasolki, albo pasującej do niebieskiego wózka? Zawsze taniej może niż nówka, a co to się zniszczy...

no ja mam granatowa;))) na zbyci.tam gdzies jedna zatyczka uciekla i wystaje drucik i trzebaby jakos to naprawiac ale nie wiem jak.no i ze ja dostalam uzywana to jest lekko wyblaknieta na zalamaniach.

Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:

Załączniki

• 8710103363859.jpg
    8710103363859.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 29
Wiec teraz sie przywitam
NATALINECZKO wszystkiego naj naj na:tak::tak::tak:
U mnie nad ranem ok 4 dzwoni domofon najpier myslalam ze mi sie przysnilo ale potem juz tak dluugo dzwonil ze sie zerwalam obudzilam mojego on poszedl otworzyc a to sasiadka po 80 babcina w koszuli nocnej nie mam pojecia co ona tam robila po 4 nad ranem i nie wiem czemu okurat do nas dzwonila bo akurat tylko my maamy dziecko a cala reszta jest bezdzieci wiec czemu tam nie dzwonila jak szalona dzwi jej sie zamknely i nie miala jak wejsc ale to dla mnie dziwne zeby taka babcinka tak wczesnie rano w koszuli szukala nie wiadomo czego straszy ja chyba:szok: a i jeszcze jak m jej otworzyl to przeszla obojetnie kolo niego i nic nie powiedziala nawet dziekuje m sie wkurwil bo go ze snu wyrwala i jek jeb...l dzwiami to az sie szyby zatrzesly:-D:-D:-D

reklama
Do góry