reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jzu po obiadku i naczynka pozmywane:tak:Ale mam dzisiaj zamułe:szok::szok::szok:Jakbym sie polozyła to bym spala chyba z tydzien:-D
Siora wzieła mi mlodych na plac a ja mialam sobie zrobic spaghetti na jutro i wolowine na niedziele ale jakos mi sie nie chce:no::no::no:
Wiec chwilke sobie posiedze przed laptopem:-);-)

reklama
MAMITA
A jaka duza jest juz Twoja Zuzia i co juz potrafi:confused:Sorki jesli to pisalas na wczesniakach a ja nie doczytałam:zawstydzona/y:A i jeszcze jedno ile wazylą po urodzeniu:confused:

Ja baldachimu nie uzywałam i nie mialam zamiaru uzywac bo to jest jedno wielkie zbiorowisko kurzu:no::no::no:Łozeczka kupowałam z tych zwyklejszych za 130zł jedno i mateace gryczano-kokosowe chyba za 80zł jeden
A posciel razem z ochraniaczem ktora mi sie bardzo podobala i kosztowała 130 zl:tak::tak::tak:

MAMITA
A jaka duza jest juz Twoja Zuzia i co juz potrafi:confused:Sorki jesli to pisalas na wczesniakach a ja nie doczytałam:zawstydzona/y:A i jeszcze jedno ile wazylą po urodzeniu:confused:
:tak:Ja baldachimu nie uzywałam i nie mialam zamiaru uzywac bo to jest je:tak:dno wielkie zbiorowisko kurzu:no::no::no:
U nas badachim był potrzebny bo pokój nie za duży i łóżeczko blisko drzwi więc się bałam żeby gdzieś przeciągu nie dostała a baldachim zawsze troche zasłonił:baffled:
Zuzia ważyła 1580. Ur.się przez cc w 35/36tyg.bo zagrażała zamartwica. Chodziłam z cisnieniem i obrzekami ponad miesiąć:no:Wizyty prywatne u "specjalisty" który nie potrafił stwierdzić zatrucia:angry:
Ma 13 m-cy waży teraz prawie 10kg. Nie raczkuje. Jak ją posadzę to siedzi stabilnie ale sama nie potrafi się podnieść do siadu bo nie ma siły w rączkach. Niedawno dopiero zaczęła sie przewracać z plecków na brzuszek, za to w nogach ma siłę-stoi sztywno przy kanapie. i podreptuje sobie. Ma wzmożone napięcie mięśniowe-jest po wylewie IV stopnia, sepsie..:baffled:

Witam!
medeuska ja kupowałam nowe łóżeczko. Cały zestaw łóżeczko,materac,baldachim,pościel, prześcieradło i ochraniacz kosztowało nie całe 350zł. Miałam zamawiac z allegro ale poszłam do sklepu i były tańsze:-)

U nas słonko, chociaż w południe padało troszkę. Byliśmy na rehabilitacji. Kobita mnie wkurw... Powiedziała 2tyg temu że mam przyjeżdżać raz w miesiącu a dzisiaj ze za rzadko jestem a Zuzia ma opóźnienia takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja siostra dzisiaj była u gina i dostała skierowanie do szpitala bidulka (jest w ciąży termin na 29 lipca) ma ciśnienie 140/95. Ja jak miałam 180/100 to olewali i kazali leżeć w domu-i sie skończyło jak sie skończyło:no:. Ale dobrze lepiej za wczasu. ;-)
ogladałam w skepach- droż4j- bynajmniej tu u nas:sorry2:

a posciel to już mam wymarzona z allegro 13 elementów z wszstkim razem z rożkiem i prześcieradlem, wypelnieniem, ochraniaczem i innymi pierdołami za 150 zl:tak: do tego dokupie tylko poszewki na zmiane na koldre i poduszke za 30 zl i bedzie jak znalazl:tak: no i przesdieradla jeszcze bede musiala dokupic:tak::tak::tak:

dzisiaj kupilam kocyk za 10 zl i ręcznik z kapturkiem za 20 zl:tak::tak: kocyk taki fajny żólty z żyrafkąi ręcznik rozowy tez z haftem:tak::tak::tak:

Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe :-p

Z resztą moskitiery też nie, bo mi się wydaję, że pod nią duszno...

A u nas parasolka sie przydaje ale teraz do spacerówki bo słonko zasłoni a Zuzka czapki ściąga:wściekła/y:
U nas są te małe muszki i moskitiera sie przydała boi dużo na dworzu spała ale to w głebokim jeszcze i jak była mała to nałóżeczko na noc zakładaliśmy żeby komary jej nie pogryzły

ello

Pogoda dzis pod psem wiec i ja nastawiona leniuchowo:-D
dzis juz zaliczylam kawe z kolezanka zakupki Laura ma drzemke bo cos ta pogoda ja dobija.Ja wstawilam obiadek i czekam a Agnieszke z ferajna Bedziemy pic kawulca:-)

tak pisalam ze nie wyslalam tego popsta wiec napisze ze my juz po kawulcu :)):-D:-D:-D Aga pojechala bo Emily ma drzemke

reklama
Joasiu,widocznie za słabo kciuki trzymałyśmy:-(.Następnym razem się uda;-):tak:.Albo przyjeżdżaj do mnie:tak: tu duża zdawalność;-):tak:.
Olek już 3 szklankę kakao pije:szok:,każe sobie nalać mleko i sam nasypuje kakao i miesza.:tak::-D

Ostatnia edycja:
Do góry