reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry:happy2:.Pogoda niezbyt ale lepsze to niż upał albo burze.M pojechał na malowanie:tak:,Julu jeszcze śpi :szok:a Olek przeciąga się na wyrku:-D.Kolejny nudny dzień:confused:.Zapowiadali na jutro ładną pogodę a w necie pokazują,że padać będzie :baffled: a tak do Edenu bym chciała pojechać odpocząć:cool:. www.mojeden.pl
A tu coś na moje cztery 4;-):tak:
20090127203640_kawa.jpg
ciasto%20czekoladowe.jpg

drinki.jpg
mniam az mi sie kawki zachciało:sorry2:

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg

dołączam sie do życzen:tak:
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
mniaaaaaaaaaaaam latte!!!!! ZAZDROCHA:cool2::cool2::cool2::cool2:

Fajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano:cool2:
super:tak:
U mnie nic ciekawego, bylismy w Świerklsnach u mmay adama i nedawno wrócilimy i nic mi si enie chce.. ide si epolozyc...

reklama
WIAM WAS SERDECZNIE

mam mega kaca strasznie zle sie czuje i do tego nie jestm spakjowana a jutro rano wyjezdzam:-(
Wczoraj imprezka sama sie rozwinela tak tez poszlam spac o 5 rano i wstalam o 10 bo Lali nuz wstala:-(
Cala sie trzese w srodku chyba rano bedzie dobrze bo inaczej wyjade w poludnie:-D

Najlepsze jest to ze mamy gosci wiec nie berdzo mam jak sie pakowac:wściekła/y:

Agnieszka wam juz wkleila foteczke wiec dziekuje jej bo nie musze szukac po nebie fotki:tak:A z ta babcia to masakra chyba miazga ja zzera:baffled:

Wszystkiego dobrego dla urodzinowej:happy2:

na bb widać gorączkę sobotniej nocy :szok::szok::szok:
wszystkie gdzieś szaleją pewnie :-D:-D:-D

Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki

reklama
Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki

no prosze prawko za pierwszym razem gratulacje dla bracika :tak::tak::tak::tak:
miłych snów życzę

Do góry