reklama
Massiek
Fanka BB :)
No właśnie nie ma coraz większą gorączkę, jutro zostaje z Kubą w domu bo ja muszę do pracy i chyba go już jutro zarejestruję sama już nie wiem czy odczekać ten jeden dzień czy nie ale znając mnie to chyb a nie odczekamMassiek a jak tam Adik??? lepiej???

Massiek
mmmmmm.... ale się rozmarzyłam :-):-):-) też bym tak chciała :-)A mysmy dziś skorzystali że W wzięli rodzice na wiesi pojechaliśmy z Domą i Bartkiem do Radłowa na cały dzionek
:-)było opalanko i grilik
![]()
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Musiałam dojść do siebie bo przeżyłam przez Was psychiczne załamanieale mieliście fajnieja juz bym chciała zeby mały był zdrowy..dzis kontrola
Tarnowianka jest na ul. Budowlanej (równoległa do ul. Przemysłowej..chyba)
Massiek i jak umawiasz Adika? ja zaraz bede dzwonic tylko nie wiem czy juz jest Agasiowa bo po antybiotyk byliśmy u dr Witek - tez b.fajna lekarka
A gdzie nasz czarny charakter karolcia??;-);-)

My wczorajszy dzień spędziliśmy na świeżym powietrzu. Rano Dawid spał więc siedzieliśmy przed domem a po południu poszliśmy do Dawida dziadków a tam zrobiło się nieplanowane rodzinne spotkanie i wróciliśmy po 20. Dominik usnął nam o 19. więc w domu tylko mu pupę wymyłam i spał. Pomijając 3 pobudki dopiero teraz wstał. Matuś natomiast poszedł spać o 21. ale wstał o 5:30

karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Massiek jakiś czas temu Mateusz miał 40 st gorączki i brak innych objawów. Dostałam skierowanie badania krwi i moczu i wyszło że ma jakiegoś wirusa. Przeziębienie złapało go jednak dopiero po kilku dniach.
agataxk
Cześć dziewczynki
Widzę, że fajny weekendzik, spotkania, grille, wesela, opalania
Massiek - zdróweczka dla Adika
My byliśmy w Krakowie w tym Oceanarium na św Sebastiana - Amelce strasznie się podobało - zwłaszcza żółwie i rybka Nemo :-)
Potem zrobiliśmy "małe zakupy" w GK.
Widzę, że fajny weekendzik, spotkania, grille, wesela, opalania

Massiek - zdróweczka dla Adika

My byliśmy w Krakowie w tym Oceanarium na św Sebastiana - Amelce strasznie się podobało - zwłaszcza żółwie i rybka Nemo :-)
Potem zrobiliśmy "małe zakupy" w GK.
reklama
Massiek zdrówka dla Adika:-)
Anita dobrze piszesz to jest nastepna przecznica za przemysłowa w strone krakowa
Agasiowej nie ma do końca miesiaca
dzwoniła dzis rano bo mele gardło starsznie boli i am goraczke i idziemy do Lisa
Ja Witkowej nie lubie jest strasznie oschła i potrafi wyjechac z grubej rury
raz siedziałam na poczekalni i rozmawiałm z jedna babka a ona wyleciała zeby uspokic dzieci bo jest starsznie głośno choc wcale nie było
ja w centermedzie chodze tylko do Agasiowej lub do Lisa
my mamy dizs wizyte na 12,15 wiec mzoe sie spotkamy;-)
Agata czekam na foteczki:-)
Agunia udało sie było bardzo fajnie ale niestety Mela chora
Agawa trzymam kciukasy!!!!
Anita dobrze piszesz to jest nastepna przecznica za przemysłowa w strone krakowa

my mamy dizs wizyte na 12,15 wiec mzoe sie spotkamy;-)
Agata czekam na foteczki:-)
Agunia udało sie było bardzo fajnie ale niestety Mela chora

Agawa trzymam kciukasy!!!!
Ostatnia edycja: