reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
ale mieliście fajnie:tak: ja juz bym chciała zeby mały był zdrowy..dzis kontrola

Tarnowianka jest na ul. Budowlanej (równoległa do ul. Przemysłowej..chyba;))

Massiek i jak umawiasz Adika? ja zaraz bede dzwonic tylko nie wiem czy juz jest Agasiowa bo po antybiotyk byliśmy u dr Witek - tez b.fajna lekarka:tak:

A gdzie nasz czarny charakter karolcia??:-D ;-);-)
Musiałam dojść do siebie bo przeżyłam przez Was psychiczne załamanie :-D
My wczorajszy dzień spędziliśmy na świeżym powietrzu. Rano Dawid spał więc siedzieliśmy przed domem a po południu poszliśmy do Dawida dziadków a tam zrobiło się nieplanowane rodzinne spotkanie i wróciliśmy po 20. Dominik usnął nam o 19. więc w domu tylko mu pupę wymyłam i spał. Pomijając 3 pobudki dopiero teraz wstał. Matuś natomiast poszedł spać o 21. ale wstał o 5:30 :szok: Dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg spał sam w łóżku i może to dlatego.

Massiek jakiś czas temu Mateusz miał 40 st gorączki i brak innych objawów. Dostałam skierowanie badania krwi i moczu i wyszło że ma jakiegoś wirusa. Przeziębienie złapało go jednak dopiero po kilku dniach.

Cześć dziewczynki

Widzę, że fajny weekendzik, spotkania, grille, wesela, opalania :-D
Massiek - zdróweczka dla Adika :happy2:

My byliśmy w Krakowie w tym Oceanarium na św Sebastiana - Amelce strasznie się podobało - zwłaszcza żółwie i rybka Nemo :-)
Potem zrobiliśmy "małe zakupy" w GK.

Hejka!!!

OOOO Agatka to super dzionek mieliście:happy2::happy2::happy2:
Karolciu no widzisz:cool2::cool2:dzieci grzeczne:cool2:niedziela udana:cool2:
Massiek to zdrówka dla Adika:tak:biedaczek:dry::dry:

reklama
Massiek zdrówka dla Adika:-)
Anita dobrze piszesz to jest nastepna przecznica za przemysłowa w strone krakowa:tak:Agasiowej nie ma do końca miesiaca:dry: dzwoniła dzis rano bo mele gardło starsznie boli i am goraczke i idziemy do Lisa:tak: Ja Witkowej nie lubie jest strasznie oschła i potrafi wyjechac z grubej rury:wściekła/y: raz siedziałam na poczekalni i rozmawiałm z jedna babka a ona wyleciała zeby uspokic dzieci bo jest starsznie głośno choc wcale nie było:dry:ja w centermedzie chodze tylko do Agasiowej lub do Lisa:tak:
my mamy dizs wizyte na 12,15 wiec mzoe sie spotkamy;-)
Agata czekam na foteczki:-)
Agunia udało sie było bardzo fajnie ale niestety Mela chora:dry:
Agawa trzymam kciukasy!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry