reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam w niedzielny, piekny poranek:blink:

Mazie ja tam mysle ze to jednak fasolka, a jesli nie, to na pewno zadne chorobsko i ani nie waz sie tak myslec:angry: do srody jeszcze kilka dni takze wszystkiego sie na szczescie dowiesz, ale ja to Cie podziwiam za cierpliwosc, bo ja juz bym na pewno z 5 testow zrobila:-D

Marlenka no rzeczywiscie bylby wspanialy prezent, ja jakby sie udalo w tym miesiacu, albo ewntualnie w przyszlym to bym miala piekny prezencik na swoje urodzinku :-) moze nie dokladnie na styk ale mniej wiecej :-D

Zielona to naprawde dziwnie:confused: ale skoro idziesz jutro do gina to ok wszystkiego sie dowiesz, kontynuuj dalej staranka, bo przeciez nigdy nie wiadomo kiedy sie temu naszemu jajeczku zechce "wyjsc":-D

Ja czasami sie tez zastanawialam czy kazdy moj cykl byl z owulacja, dopiero okolo roku temu zaczelam miec takie bole owulacyjne i przez kilka miesiecy zauwazylam pewna prawidlowosc ze raz mnie bolal brzuch i jajniki w srodku miesiaca, a raz nie i tak na przemian co miesiac, pozniej to juz wogole brzuch zaczal pobolewac mnie lekko caly miesiac i tylko w czasie owu mocniej i tak inaczej, stad wiem ze to wlasnie te dni, chociaz np wczoraj tez mnie bolal brzuch tak juz bardziej "owulacyjnie" ale sadze ze to jej zapowiedz bo jeszcze troszke za wczesnie, no ale jakby nie bylo przytulanko sie odbylo tak na wszelki wypadek:-)

Krewetka, moze Ci sie poprzestawialo cos po prostu, ilu dniowe masz cykle??

reklama
po temp. mogłabym wnioskowac, że owulki jeszcze nie było..
Nie to rzeczywiscie temperatura nic ci nie powie.lec do lekarza niech cie sprawdzi.gdyby na temperature patrzec to rzeczywiscie taka ciazowa (a spadek moze nastapic jednodniowy podczas zagniezdzania),ale nie nakrecaj sie.Wszystko pewnie sie wyjasni!

No a u mnie 12dc.temperatura 36,2 i test wczoraj negatywny.Licze na to ze wyjdzie jutro lub we wtorek.Szkoda ze mi sie skonczyly(tzn mam jeszcze jeden na dzis) i jakos jutro bede musiala zalatwic.Co do sluzu to wczoraj duzo takiego jak trzeba a dzis juz jakos nie...

Kiciaq to trzymam kciuki żeby Ci się prezęcik udał:-D.
My właśnie wróciliśmy z obiadku u mojej mamy, ale mi dobrze bo nie musiałam gotować:tak:. No i ten mój śluzik ciągle taki nie ciągliwy, ciekawe:confused:. Miesiąc temu miałam typowo książkowy a w tym miesiącu jak nazłość go nie ma:baffled:.

Kiciaq to trzymam kciuki żeby Ci się prezęcik udał:-D.
My właśnie wróciliśmy z obiadku u mojej mamy, ale mi dobrze bo nie musiałam gotować:tak:. No i ten mój śluzik ciągle taki nie ciągliwy, ciekawe:confused:. Miesiąc temu miałam typowo książkowy a w tym miesiącu jak nazłość go nie ma:baffled:.
u mnie odwrotnie.W ubieglym mc mialam odrobine a wczoraj naprawde ok.Z tym ze tylko wczoraj...co ma byc to bedzie mysle sobie jeszcze.teraz to jeszcze luz a pewnie pod koniec mc bede sie stresowac,potem porycze no ale mysle sobie ze w nastepnym mc jak cos to pojde do lekarza posprawdzac.Zauwazylam tez ze denerwuja mnie znajome ktore "wpadly".A tu czlowiek tak swiadomie stara sie i oczekuje:(
aha i mam jeszcze jeden test owulacyjny(nie wiedzialam ze mi sie koncza i jutro miedzy albo przed praca szybko musze skombinowac).bede go robic wieczorem i jak wiadomo nie trzeba za wiele pic,ale jak tu nie pic skoro wlasnie pomaga to na sluz.(przynajmniej woda)

a ja znowu nigdy, ale to przenigdy problemów ze śluzem nie miałam, w tym suchota....a przeciez i wiesiołek sobie piłam, tak profilaktycznie..a jak wczoraj zauważyłam taką wysoką temp. to odstawiłam.Wody niegazowanej piję bardzo dużo, przynajmniej 1 butelkę w ciągu dnia( 1.5 litra)...

Co tutaj taka cisza? Pewnie wszystkie chłopów swoich męczą :-D W końcu ta zbiorowa owulacja się zbliża no nie? hihi

Kochane moje :-) Zrobiłam ankietę o ziółkach ks. Sroki... zajrzyjcie proszę :tak:
Chcę je zacząć stosować, bo jakoś tak mi się źle robi jak pomyślę o CLO i Bromergonie i chciałabym jeszcze choć 1 cykl ich nie brać :no:

Szukałam na forum korzystając z FAQ'a i nie znalazłam opinii na których najbardziej mi zależy więc postanowiłam założyć nowy wątek :sorry2:

reklama
no, a u mnie tempka dalej 36,7...mężuś już w przychodni w rejestracji stoi..
Dasz pozniej znac co i jak,prawda?
u mnie 36,0(czyli nadal spada) i mam nadzieje ze bede miala owulacje jutro lub w srode i ze test wykaze albo dzis albo jutro.Sluzu juz pieknego nie mam,ale podobno przed sama owulacja robi sie wodnisty...
Najgorsze beda te dni po owulacji szczegolnie przy mierzeniu temperatury.sczegolnie te ostatnie dni.wiem to z doswiadczenia.
Bardzo przydalyby mi sie wakacje,ale niestety uciekam do pracy:(

Do góry