reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wisienka, wielkie dzięki..najgorsze jest to, że jestem zła na siebie, że zrobiłam ten test, bo zaiskrzyła we mnie iskierka nadziei, a jak znam życie obejdzie się zmakiem i będa to zaburzenia hormonalne...

Nie myśl o tym kochana:) Wiem co czujesz. Ja chyba 2-3 miesiace przed ślubem też byłam pewna, ze jestem w ciąży. Odrzuciło mnie od fajek i kawy. @ spóźniała mi sie 2 tygodnie. Miałam mdłości, bolał mnie brzuch i jajniki itd. Ale niestety okazało sie ,ze miałam zapalenie dróg moczowych... Niektóre objawy pewnie sobie wmówiłam... Tak to czasem bywa...
Mam ogromną nadzieję, ze w Twoim przypadku to jednak fasolka i mocnooo trzymam za to kciuki:)

zielona jak sie na tym znasz to spójrz na mój wykres. Czy według Ciebie wszystko jest ok? Ja sie w ogóle an tym nie znam. To jest pierwszy cykl, w którym mierzę temperaturę. Z góry dziękuję:)

zielona jak sie na tym znasz to spójrz na mój wykres. Czy według Ciebie wszystko jest ok? Ja sie w ogóle an tym nie znam. To jest pierwszy cykl, w którym mierzę temperaturę. Z góry dziękuję:)

hej!! narazie według mnie wykres jest ok takie niskie temperatury sa przed owulacja, jak długie masz cykle??? i czy juz pokazał sie jakis sluz??

Zawsze miałam cykle 28 dniowe ale od jakiegoś czasu mam 30 dniowe. Śluz pokazałsie w sobotę. Od wczoraj mam uczucie wilgotności. Ja nigdy nie mam typowo książkowego śluzu więc jak dla mnie to co jest teraz to już śluz płodny.

zielona no ja tak juz od dawna czuje że u ciebie to pewnie fasoleczka:tak::tak: trzymam kciuki żeby sie potwierdziło u lekarza:-) trzymaj sie:-)

reklama
Zawsze miałam cykle 28 dniowe ale od jakiegoś czasu mam 30 dniowe. Śluz pokazałsie w sobotę. Od wczoraj mam uczucie wilgotności. Ja nigdy nie mam typowo książkowego śluzu więc jak dla mnie to co jest teraz to już śluz płodny.

to ten lekki spadek dzisiejszy na wykresie może oznaczać owulacje i jutro lub pojutrze temperatura powinna podskoczyć ( czasami temperatura wzrasta już po zakonczeniu śluzu płodnego a czasami podczas tego śluzu),
teraz tylko męcz męzusia:tak::tak::-)
i daj znać jaką jutro masz temperature,
buziaki;-)
ja zmykam do pracy

Do góry