reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pati z tego co wiem to testa można najwcześniej zrobić w dniu spodziewanej @ bo szybciej może nie wyjść;-). Fajnie że już się lepiej czujesz:tak:,nie wiem czy to nie za wcześnie na zagnieżdzenie, już nie pamiętam w którym tygodniu to następuje:zawstydzona/y:;-).

no więc wróciłam i....w ciąży nie jestem..zaburzeń hormonalnych też nie mam, po prostu taki cykl. Dowiedziałam się, że wszyściutko, ale to wszyściutko mam zdrowe ( no poza brakiem jednego jajnika oczywiście)i że albo jestem już po owulacji, albo to cykl bezowulacyjny...no to czekamy na wyniki, a jak się nie udało to celujemy znowu w maj- w końcu jedno majowe dzieciątko już mam:-)

mellisa dziękuję bardzo za pomoc:-) Czyli dziś będę męczyć mojego męża:-)
Coś od rana mam dziś chcicę:zawstydzona/y: Będie miał dziś przechlapane:-p

nie ma sprawy;-):-) daj znać jutro jaka tempka, aha i zapomniałam cie zapytać o ten śluz czy on jest biały czy przezroczysty, lepki czy rozciągliwy, albo moze mokry i sliski?? wiem ze to czasem trodno zaobserwowac ale moze widziałaś która z tych cech?

witam kochane...
mellisa no to czekamy na owulke :-):-D ja tez mierze temp... wpisze tak w 12dc moje temp to moze tez mi pomozecie... co?? ;-) mi testy owulacyjne w 13dc wychodza zawsze pozytywne wiec owulke mam w 14dc... ale tak na wszelki wypadek zobaczymy co tam jeszcze temp. pokaze... :-):-) ja jakos ostatnio mam dola... jakos juz nie wierze w to ze clo mi pomoze ...

czekamy czekamy:tak::tak:, będziemy z mężem już od jutra działać hehe tak na wszelki wypadek i tak przez następne kilka dni codziennie heh nie wiem czy damy rade:szok::-D:-D
pewnie że ci pomozemy w iterpretacji twojej tempki:tak::-)
i nie dołuj sie być dobrej mysli :-)

Witam Dziewczyny:) , tak więc trzymajcie za mnie kciuki. Życze wszystkim miłego dnia i tygodnia z tylko pozytywnymi wieściami :)

trzymam kciuki:-) kiedy testujesz??

no więc wróciłam i....w ciąży nie jestem..zaburzeń hormonalnych też nie mam, po prostu taki cykl. Dowiedziałam się, że wszyściutko, ale to wszyściutko mam zdrowe ( no poza brakiem jednego jajnika oczywiście)i że albo jestem już po owulacji, albo to cykl bezowulacyjny...no to czekamy na wyniki, a jak się nie udało to celujemy znowu w maj- w końcu jedno majowe dzieciątko już mam:-)

dobrze zee wszystko w porządku u Ciebie:-)
co lekarz powiedział ci na te objawy czyli bolace brodawki itd??
a robiłaś badania hormonalne że lekarz stwierdził ze z hormonami wszystko ok??
no i ta druga jasna kreska na tescie? :confused:

czekamy czekamy:tak::tak:, będziemy z mężem już od jutra działać hehe tak na wszelki wypadek i tak przez następne kilka dni codziennie heh nie wiem czy damy rade:szok::-D:-D
pewnie że ci pomozemy w iterpretacji twojej tempki:tak::-)
i nie dołuj sie być dobrej mysli :-)

tylko ty tam M nie zamecz :-):-):-D:-D:-D hihihih trzymam kciuki za owocne staranka :-):-):-D:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry