Marlenka 2233
Fanka BB :)
Dorkaa trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła:-)
.
Zielona i co, i co
.
Lece gotować obiadek:-)
ale będe tu zaglądać
.
.Zielona i co, i co

.Lece gotować obiadek:-)
ale będe tu zaglądać
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
.
.
ale będe tu zaglądać
.
,nie wiem czy to nie za wcześnie na zagnieżdzenie, już nie pamiętam w którym tygodniu to następuje
;-).
:-). Jak widać nasz organizm jest nieprzewidywalny
.mellisa dziękuję bardzo za pomoc:-) Czyli dziś będę męczyć mojego męża:-)
Coś od rana mam dziś chcicęBędie miał dziś przechlapane
![]()
witam kochane...
mellisa no to czekamy na owulke :-)ja tez mierze temp... wpisze tak w 12dc moje temp to moze tez mi pomozecie... co?? ;-) mi testy owulacyjne w 13dc wychodza zawsze pozytywne wiec owulke mam w 14dc... ale tak na wszelki wypadek zobaczymy co tam jeszcze temp. pokaze... :-):-) ja jakos ostatnio mam dola... jakos juz nie wierze w to ze clo mi pomoze ...

, będziemy z mężem już od jutra działać hehe tak na wszelki wypadek i tak przez następne kilka dni codziennie heh nie wiem czy damy rade

:-)Witam Dziewczyny, tak więc trzymajcie za mnie kciuki. Życze wszystkim miłego dnia i tygodnia z tylko pozytywnymi wieściami
![]()
no więc wróciłam i....w ciąży nie jestem..zaburzeń hormonalnych też nie mam, po prostu taki cykl. Dowiedziałam się, że wszyściutko, ale to wszyściutko mam zdrowe ( no poza brakiem jednego jajnika oczywiście)i że albo jestem już po owulacji, albo to cykl bezowulacyjny...no to czekamy na wyniki, a jak się nie udało to celujemy znowu w maj- w końcu jedno majowe dzieciątko już mam:-)

czekamy czekamy, będziemy z mężem już od jutra działać hehe tak na wszelki wypadek i tak przez następne kilka dni codziennie heh nie wiem czy damy rade
pewnie że ci pomozemy w iterpretacji twojej tempki:-)
i nie dołuj sie być dobrej mysli :-)

hihihih trzymam kciuki za owocne staranka :-):-)

tylko ty tam M nie zamecz :-):-)hihihih trzymam kciuki za owocne staranka :-):-)
![]()