reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamuski zmykam szykowac obiadek a później jadę poszperac na wyprzedażach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miejcie litość dla nieobecnych:confused::confused::confused::confused:Milego popoludnia

A gdzie KAJA????:szok::szok::szok:

Landryneczka załątwiłaś paszport?????;-);-);-);-)

reklama
słyszałaś TYGRYSKU słyszałaś......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co za....ja nie wiem:-D:-D:-D
no ja tez nie wiem........:-D:-D:-D:-D
oj święte słowa tygrysku, niema jak to w domu, choć w Polsce nie jest mi źle, i raz w miesiącu na 4 dni jeździmy do mnie, ale strasznie tęskne za swoim krajem domem, rodzina,ech, lepiej nie pisze, bo zaraz zaczne ryczec, bo juz mi sie lezka w oku kreci:-(
nio :-:)-( ja mam mame 100km od siebie niby blisko ale tez zadko sie widujemy ona zapracowana jak nawet na troche pojedziemy to i tak nam malo:-:)-:)-(ale prawie codziennie na telefonie wisimy:-D:-D:-D ale i tak mi jej brakuje:-:)-( i czasem tez sie z tego powodu porycze bo nie ma to jak mame miec blisko siebie:-:)-:)-(

no ja tez nie wiem........:-D:-D:-D:-D

nio :-:)-( ja mam mame 100km od siebie niby blisko ale tez zadko sie widujemy ona zapracowana jak nawet na troche pojedziemy to i tak nam malo:-:)-:)-(ale prawie codziennie na telefonie wisimy:-D:-D:-D ale i tak mi jej brakuje:-:)-( i czasem tez sie z tego powodu porycze bo nie ma to jak mame miec blisko siebie:-:)-:)-(
tak, tylko ze ty jestes w swoim kraju, a ja w obcym i rozmowy przez telefon mnie kosztuja 2zl za minute, ale dobrze ze jest skype, wiec wieczorem mozna pogadac

Mamuski zmykam szykowac obiadek a później jadę poszperac na wyprzedażach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miejcie litość dla nieobecnych:confused::confused::confused::confused:Milego popoludnia

A gdzie KAJA????:szok::szok::szok:

Landryneczka załątwiłaś paszport?????;-);-);-);-)
Jestem,ale w krzaczorach...moje dziecko mi dzisiaj tak daje popalic ze juz nie pamietam jak sie nazywam...wrzeszczy i wrzeszczy,dostala czopka i wrzeszczy.....i musze ja miec na rekach i jeszcze zmieniac krajobraz co minute.........:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

Hej!!
Pytałam dziś o wyjazd na mazury ale nie dpowiedział mi nikt :-:)-:)-(

A byłyście w Iławie? Napiszcie coś. My raczej po wstępnej rozmowie tam planujemy tam jechać.

reklama
Jestem,ale w krzaczorach...moje dziecko mi dzisiaj tak daje popalic ze juz nie pamietam jak sie nazywam...wrzeszczy i wrzeszczy,dostala czopka i wrzeszczy.....i musze ja miec na rekach i jeszcze zmieniac krajobraz co minute.........:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

moj sie troche pohamował:tak::-Dspi...:-D:-D
Kaja to zeby daja czady a nie Twoja grzeczna kochana coreczka:tak:spojrz jaka ona słodka:-D

Do góry