reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
no ja tez nie wiem........słyszałaś TYGRYSKU słyszałaś......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co za....ja nie wiem![]()

nio :-oj święte słowa tygrysku, niema jak to w domu, choć w Polsce nie jest mi źle, i raz w miesiącu na 4 dni jeździmy do mnie, ale strasznie tęskne za swoim krajem domem, rodzina,ech, lepiej nie pisze, bo zaraz zaczne ryczec, bo juz mi sie lezka w oku kreci:-(

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
no na kogos przecież trzebatak teraz na Pyciolka bedzie zganiac:-):-):-)
![]()

no widzicie nie dośc że sie wpycha przed człowieka bez pytania to jeszcze potem się burzysłyszałaś TYGRYSKU słyszałaś......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co za....ja nie wiem![]()

a wogóle to ide sobie na dworek bo przestało padac
mamusia2008
mamusia Karolinki
tak, tylko ze ty jestes w swoim kraju, a ja w obcym i rozmowy przez telefon mnie kosztuja 2zl za minute, ale dobrze ze jest skype, wiec wieczorem mozna pogadacno ja tez nie wiem........
nio :--( ja mam mame 100km od siebie niby blisko ale tez zadko sie widujemy ona zapracowana jak nawet na troche pojedziemy to i tak nam malo:-
-
-(ale prawie codziennie na telefonie wisimy
ale i tak mi jej brakuje:-
-( i czasem tez sie z tego powodu porycze bo nie ma to jak mame miec blisko siebie:-
-
-(
Jestem,ale w krzaczorach...moje dziecko mi dzisiaj tak daje popalic ze juz nie pamietam jak sie nazywam...wrzeszczy i wrzeszczy,dostala czopka i wrzeszczy.....i musze ja miec na rekach i jeszcze zmieniac krajobraz co minute.........Mamuski zmykam szykowac obiadek a później jadę poszperac na wyprzedażach
Miejcie litość dla nieobecnychMilego popoludnia
A gdzie KAJA????
Landryneczka załątwiłaś paszport?????;-);-);-);-)

tygrysek82
lo matko!!!!!!!!!! czad jednym slowem!!!!!!!!!!!Jestem,ale w krzaczorach...moje dziecko mi dzisiaj tak daje popalic ze juz nie pamietam jak sie nazywam...wrzeszczy i wrzeszczy,dostala czopka i wrzeszczy.....i musze ja miec na rekach i jeszcze zmieniac krajobraz co minute.........![]()

jest EXTRAlo matko!!!!!!!!!! czad jednym slowem!!!!!!!!!!!![]()

tygrysek82
to pewnie przez zebole paskudne:-jest EXTRA![]()

reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Jestem,ale w krzaczorach...moje dziecko mi dzisiaj tak daje popalic ze juz nie pamietam jak sie nazywam...wrzeszczy i wrzeszczy,dostala czopka i wrzeszczy.....i musze ja miec na rekach i jeszcze zmieniac krajobraz co minute.........![]()
moj sie troche pohamował

Kaja to zeby daja czady a nie Twoja grzeczna kochana coreczka