reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Kurczę, tak mnie na słodkie od tygodnia lub dwóch nachodzi jak nigdy w życiu!:szok:
Nigdy za słodkim nie przepadałam a teraz... czekoladka, ciasteczko, mleko z miodem - normalnie szok!:huh:

u mnie na poczatku na slodycze patrzec nie moglam zreszta ostatanio i przed ciaza nie jadlam duzo ich lecz teraz tak mi sie wlancza chcica na slodkie ze szok :) pozeram normalnie :)

reklama
dziewczny a u mnie ostatnio gołąbki były... hehhe.... zrobiłam takli wielki gar że prezez 2 dni jedliśmy:-p
i jeszcze 3 zostały:-D któraś chętna...??;-)

Kasiiula uwielbiam piec i teraz w ciąży sobie dogadzam, zwłaszcza, że wyjątkowo słodkie mi smakuje. Oto przepis na biszkopt, który zawsze mi wychodzi:
6 jaj
1,5 szkl mąki tortowej
1,5 szkl cukru
3 łyżeczki proszku do pieczenia.
Piecz ok 40min 180st.

Ja potem gorące przekrawam, wylewam 0,5l śmietany 18% i szybko przykryc drugim jeszcze gorącym plackiem. Jak ostygnie nałożyc owoce i polac galaretka. Pyszne, tanie i szybkie.

a ja już nie wiem co i jak jeść, żeby moja ginka była zadowolona? słodyczy jem bardzo mało, jem dużo owoców i warzyw! teraz wyeliminowałam zwykły chleb i jem wasa! mam nadzieję, że to troszkę przystopuje moją wagę, bo szczerze to tak już mi po mału ciężko się robi, a gdzie do końca ciąży? zobaczymy! jeżeli moje wyrzeczenia na nic się zdadzą, to mam to w nosie! widać taka moja uroda, a zbędnymi kg będę martwić się później :-)

a ja ostatnio czytając wasze posty zjadłam SAMA CAŁĄ CZEKOLADE jak się zorientowłam to normalnie załamka wczesniej mnie odrzucało od słodkiego a teraz... jak tak dalej bedzie to nie wiem jak ja to potem zrzuce.:no:

reklama
Julcia ja mialam tak samo!! na poczatku o slodkim nie ma mowy... a teraz... ciasta batoniki lody mniamku :) wczoraj zrobilam takie ciasto na zimno z truskawkami normalnie pychota pewnie do wieczora nic nie bedzie :)

Do góry