pyciolek87
Mama Alexa:*
co tutaj tak pusto do jasnej anielki!!!!!!!!!!!!!!!
kajka podziel sie botwiną nooooooooooooooooooo![]()
ja moge Ci przesłać gołebiem schaboszczaka i młode ziemnory z koperkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co tutaj tak pusto do jasnej anielki!!!!!!!!!!!!!!!
kajka podziel sie botwiną nooooooooooooooooooo![]()
Aj patrz mój błąd o nic jeszcze nie pytałam......Boże bron póki co od następcy, czy następczyni Mari hahahaKanka,a Ty juz sie pytalas Tygrysicy czy po tej wczorajszej rocznicy w ciazy nie jestes??
Bo ja juz nawet z tego wszystkiego zyczen Ci nie zlozylam:-(
Poprawiam sie i wszystkiego najlepszego,oby wasze plany sie spelnily jak najszybciej i jak naj-weselej!!!!!!!!!!!!!!!Wielka buzia:-)
lo matko moj slubny za schaboszczaka i ziemniaki z koperkiem by cie chyba nie wiem sama coja moge Ci przesłać gołebiem schaboszczaka i młode ziemnory z koperkiem![]()
lo matko moj slubny za schaboszczaka i ziemniaki z koperkiem by cie chyba nie wiem sama comarzy mu sie ta potrawa
![]()
no niesamowita historiaNo nie wiem,chyba na to wyglada...
Ja tez podobno meczylam sie strasznie z zebami,chyba dlatego teraz nie mam problemu.....ryczalam w kolko,noc i dzien,dyzury wyznaczali kto mnie buja w wozku,a mieszkalismy u dziadkow na wsi wtedy wiec bylo sporo rak...I sluchajcie,bo teraz bedzie nie lada historia;-)
Jak juz mialam rok,a placz zebowy trwal juz pol i zab byl tylko jeden...zamowili tam na wsi jakas babe,znachorke ktora jakies czary nade mna odczyniala przez pol dnia,jakies woski lala,swiece nade mna przekladala,cos mamrotala...pol dnia...A stalo sie to za wladza prababci,bo jak wiecie,matka poszla w cug i juz nie wrocila,tata jezdzil w pks-ie na miedzynarodowe trasy...
I po tych czarach,placz minal jak reka odjal...Zeby wychodzily,ale bezbolesnie dla uszu...............Szok,co![]()
A za ile???Hej my juz po wizytach w przychodniach i wiecie...nie zaszczepili Julci na gruzlicębo...no wlasnie co lekarz to inne poglądy!!!!!
Nasza pediatra kazala nam nasmarowac raczke emlą żeby julcie nie bolała a te w poradni chorób zakaźnych powiedzialy ze nie zaszczepia bo tu moze byc jakis inny odczyn i mamy przyjechac za tydzienw trakcie urlopu, musimy wracac bo pani pielegniarka starej daty....oj brak słów!!!!!!!
Na szczescie na zółtaczkę zaszczepiona teraz sobie śpi
Mój męzowy pojechal oglądac samochod po kupujemy nowy(czytajcie wiekszy)...a wlasnie moze ktoś chce kupic Nissana Almere 2006 rok???![]()
Hej my juz po wizytach w przychodniach i wiecie...nie zaszczepili Julci na gruzlicębo...no wlasnie co lekarz to inne poglądy!!!!!
Nasza pediatra kazala nam nasmarowac raczke emlą żeby julcie nie bolała a te w poradni chorób zakaźnych powiedzialy ze nie zaszczepia bo tu moze byc jakis inny odczyn i mamy przyjechac za tydzienw trakcie urlopu, musimy wracac bo pani pielegniarka starej daty....oj brak słów!!!!!!!
Na szczescie na zółtaczkę zaszczepiona teraz sobie śpi
Mój męzowy pojechal oglądac samochod po kupujemy nowy(czytajcie wiekszy)...a wlasnie moze ktoś chce kupic Nissana Almere 2006 rok???
troche was poczytam i biore się za szykowanie powoli na ten wyjazd, przeciez z Julcią to caly dom trzeba zabrac
Kaja szukaj namiarow na te znachorki!!!!!Biedne twoje uszka, a tekst ze Mary ma fochy, powala mnie..a co bedzie za pare latek????:--
-
-
-(
hehhhehna rekach nosil na rekach...![]()
hehhheh
Madzienko a to wstretna pigula!!!!!!!!!!!!!!!
A gdzie wy wyjezdzacie ???? nie chwalilas sie nic![]()