reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olesiu wiem ze wam cieżko ale skoro M sie tak o ciebie boi to znaczy ze życia poza tobą nie widzi a to sie chwali bo mój to nie umie mi pokazać ze ja jestem dla niego całym życiem i jest mi z tym ciężko
zobaczysz wszystko się Wam ułoży ja mocno w to wierzę
całuski***

Boze jakie wy jestescie kochane, az mi lzy polecialy.
Chyba wlasnie dlatego, ze wiem ze mnie tak kocha jest mi ciezko, bo nie mozey byc pelna rodzina. Zycie jest takie niesprawiedliwe, ja nie prosze o druzyne pilkarska tylko o jedno malenkie, zdrowe dziecko.

co ja bym dała za to żeby wiedzieć że mój M mnie tak mocno kocha jak Twój Ciebie Olesiu ja mam czasem wątpliwości czy on wogóle miał coś przeciwko żebyśmy sie rozstali

mi nigdy nikt nie okazywał miłości tak mi sie życie poukładało ze nawet mąż teraz nie potrafi a to jest dla mnie takie ważne a on tego nie rozumie

reklama
Widze, ze jestescie mlodziutka para, jeszcze wszystko przed wami.
My jestesmy ze soba 17 lat, przeszlismy bardzo duzo (zlego/dobrego) jak mowia albo cie to wzmocni albo rozwali.

Do góry