reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
...jest mi przykro, ale co ja moge, natura robi swoje...
głowa do góry!! Wszystko się ułoży, tylko potrzeba na to czasu......jest mi przykro, ale co ja moge, natura robi swoje...
olesia_33
... a we wtorek do gina. mam nadzieję, że zobaczy juz cos więcej niż tylko 6 mm pęcherzyk ciążowy;-)
Przepraszam, że tak o sobie...
Kochana napewno zobaczycie a moze nawet uslyszycie fasolka

Betka85
Fanka BB :)
Olesiu wiem ze wam cieżko ale skoro M sie tak o ciebie boi to znaczy ze życia poza tobą nie widzi a to sie chwali bo mój to nie umie mi pokazać ze ja jestem dla niego całym życiem i jest mi z tym ciężko
zobaczysz wszystko się Wam ułoży ja mocno w to wierzę
całuski***
zobaczysz wszystko się Wam ułoży ja mocno w to wierzę
całuski***
olesia_33
Boze jakie wy jestescie kochane, az mi lzy polecialy.
Chyba wlasnie dlatego, ze wiem ze mnie tak kocha jest mi ciezko, bo nie mozey byc pelna rodzina. Zycie jest takie niesprawiedliwe, ja nie prosze o druzyne pilkarska tylko o jedno malenkie, zdrowe dziecko.
Chyba wlasnie dlatego, ze wiem ze mnie tak kocha jest mi ciezko, bo nie mozey byc pelna rodzina. Zycie jest takie niesprawiedliwe, ja nie prosze o druzyne pilkarska tylko o jedno malenkie, zdrowe dziecko.
olesia_33
Kochana no co ty, napewno cie kocha, moze nie potrafi tego okazac ale napewno cie kocha.
Ostatnia edycja:
reklama
olesia_33
Widze, ze jestescie mlodziutka para, jeszcze wszystko przed wami.
My jestesmy ze soba 17 lat, przeszlismy bardzo duzo (zlego/dobrego) jak mowia albo cie to wzmocni albo rozwali.
My jestesmy ze soba 17 lat, przeszlismy bardzo duzo (zlego/dobrego) jak mowia albo cie to wzmocni albo rozwali.
Podziel się: