reklama
Dzieki mamuski za kciuki, mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i wroce chociaz troszeczke opalona

Ja zmykam spac, bo Jula nie chciala wieczorem jesc kaszki wiec obawiam sie nocnych pobudek na amu amu

DOBRANOC...słodkich snów!!!!!

Ja zmykam spac, bo Jula nie chciala wieczorem jesc kaszki wiec obawiam sie nocnych pobudek na amu amu

DOBRANOC...słodkich snów!!!!!

Pytia ja tez Ci nie pomoge niestety te papierzyska mnie wykanczaja zawsze gdzie człowiek nie chce cos załątwic to teka papieru potrzebna

Tygrysku doczytałam własnie ze ze Filipek juz pełna geba siedmiomiesięczniaczek daj mu buziolka i ode mnie tez choc pewnie spi juz ;-)
Edee
cudne porywajace i ogólnie achchchchchh:-):-):-)
Zmykam spac
Dobranoc

Tygrysku doczytałam własnie ze ze Filipek juz pełna geba siedmiomiesięczniaczek daj mu buziolka i ode mnie tez choc pewnie spi juz ;-)
Edee

Zmykam spac
Dobranoc
Madzienka idę z Tobą do łóżka
buziaki i do juterka;-)
To ja ide z Wami

mamusia2008
mamusia Karolinki
Zapomniałam napisac, ze wkurzałam się dzisiaj
Dostałam rachunek za prad za 2 miechy - 520 zł, zawsze dużo płacimny ale teraz to juz chyba przesada
i ja;-);-)To ja ide z Wami![]()
dobranoc
renia200
mama Victorki :)
no tak człowiek jak w końcu wyjdzie z krzaczorów to wszystkie już śpią

lece Was kobitki nadrobić, kolorowych snów
;-)

lece Was kobitki nadrobić, kolorowych snów

renia200
mama Victorki :)
ok nadrobione
wszystkim solenizantom życze wszystkiego najlepszego
gasze światło papa;-)
wszystkim solenizantom życze wszystkiego najlepszego

gasze światło papa;-)
Ha! Żadna jeszcze nie wstała 
To witam sie pierwsza

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć na bb, mężowy wrócił z pracy, zjadł obiad i pojechaliśmy na basen a po powrocie kąpanie Bartusia, cycuś, mały do spania a my film na dvd oglądaliśmyn

To witam sie pierwsza

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM

Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć na bb, mężowy wrócił z pracy, zjadł obiad i pojechaliśmy na basen a po powrocie kąpanie Bartusia, cycuś, mały do spania a my film na dvd oglądaliśmyn

reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam sie i ja 
MARI PO PIERWSZEJ NOCCE NA OBNIZONYM ŁOŻECZKU.....i wiecie co moja niuńka śpi w nocy na brzuszku...przypadkiem wesżłam do pokoju jak byłam siusiu zobaczyc czy wszystko ok...taki moj schiz i =patrze a Mari spi na brzuszku i tylko lekkie chrapanko słychac....
a rano juz nie normalnie na boczku....agentka....co ona wyprawia a tym swoim łozu....
Poza tym strasznie boli mnie paszka lewa.....troszku mnie to zastanawia...niby zadnego guzka czy czegos tympodobnego,ale boli.....
Leckam Was nadrobic...buziaczki:*
MARI PO PIERWSZEJ NOCCE NA OBNIZONYM ŁOŻECZKU.....i wiecie co moja niuńka śpi w nocy na brzuszku...przypadkiem wesżłam do pokoju jak byłam siusiu zobaczyc czy wszystko ok...taki moj schiz i =patrze a Mari spi na brzuszku i tylko lekkie chrapanko słychac....

Poza tym strasznie boli mnie paszka lewa.....troszku mnie to zastanawia...niby zadnego guzka czy czegos tympodobnego,ale boli.....
Leckam Was nadrobic...buziaczki:*
Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*