reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobra, ja sie wezme za prasowanie, disiaj na obiad bede robić placki iemniaczane... bo nic mi sie nie chce z zamrażarki wyciągac:-D:-D

ani szykowac zeby isc do sklepu- jutro sie wyszykuje-bo bede musiala- jutro mam wizyte u gina:tak:

cześć kobietki;-) ja jak zwykle wpadam jak po ogień, w domu nawet kompa nie włączam ciągle jest coś do zrobienia, taki dom ma swoje plusy i minusy i chociaż plusów jest znacznie więcej to minusem jest brak czasu na bb:-:)-:)-:)-(
wczoraj znów miałam gości a potem jeszcze przebierałam wiśnie bo mi teściowa zerwała na przetwory, nie chciało mi się już nic z nimi robić to pomroziłam w woreczkach będzie w zimie na kompot:-D:-D:-D:-D

o poczytaniu co u Was mogę tylko pomarzyć bo siedzę w pracy i zaraz muszę się brać za robotę niestety:-D:-D:-D

dzisiaj idę z Misią na fiberoskopię, trzymajcie kciuki:tak::tak::tak:będzie ciężko, ale obiecałam jej , że jak będzie grzecznie siedzieć i pozwoli sobie zrobić badanie to kupię jej wymarzonego różowego jednorożca:tak::tak::tak::tak:mam nadzieję, że jakoś pójdzie

miłego dnia i do następnego razu:-D:-D:-D
będziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło ok:confused::confused::confused:
a my po spacerku i placu zabaw :tak::tak:
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mam :tak::tak:a adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek:-D:-D:-Dno co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest:cool2::cool2:

będziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło ok:confused::confused::confused:
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mam :tak::tak:a adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek:-D:-D:-Dno co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest:cool2::cool2:
świetne:-D:-D:-D:-D:-D

malinka Twoje dzieci znów mnie POWALIŁY !!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dokładnie:-D:-D

wreszcie zdołałam dotrzeć na bb :tak::tak::tak::tak:

wyszlismy z domu przed 9.00 i dopiero wrócilismy do domu.Oliwka lezy w łóżeczku.pojechałysmy sobie do parku z moja kolezanka i jej córeczką.było super.dziewczyny jak zwykle się wybawiły.ale jak tylko tam weszłysmy to od razu komary nas obsiadły,od razu atak,wyp[sikałysmy ię ofem i już zaden nie podleciał :-D:-D:-D:-D:-D

w tym parku taki był jeden super wypasiony plac zanbaw,było rewelacyjnie,wiewiórki karmilismy,rewelaka.takie wymeczone wrócilismy.ale oczywiści moje dziecko się rozbudziło i teraz nie chce mi spać.:no::no::no::no:

jak tylko usnie to idę pod prysznic bo cała klejąca jestem,tak duszno i gorąco że masakra :tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale teksty :-D:-D:-D:-D i dobrze powiedziały.
malinka możesz być dumna ze swoich dzieciaków,naprawdę,poradzą sobie w życiu :tak::tak::tak::tak::tak:

zaraz wrzucę do rowu fotki z wypadu do parku :tak::tak::tak::tak::tak:

no nic.. trzeba sie wziac a obiad.. dzisiaj robieplcki ziemniaczane na obiad, ale o tym chyba juz wsominalam, takze... ide sie brac za tarke i ziemniaki:baffled:

cieknie ze mnie, taki upal dziś...:dry:

u mnie tez taki skwar że szok,nie ma czym oddychać tak duszno :tak::tak::tak:
Oliwka usneła więc ide się wykapać a potem będziemy jeść obiadek,M dziś i jutro ma wolne więc spedzimy troche czasu razem.jak na razie spi z Oliwką :-D:-D:-D:-D byczą się obydwoje :tak::tak::tak::tak::tak:

agunia trzymam kciuki aby Misia była dzielna i żeby badanie było bezbolesne :tak::tak::tak:

reklama
No to witam i ja kobietki
jakos przed wyjazdem mam malo czasu na kompa bo albo jedziemy do znajomych albo trzeba jeszcze pare spraw przed wyjazdem pozalatwiac i tak czas leci musze pomalu zaczac wyciagac rzeczy ktore biore zebym potem polowy nie zapomniala:-D:-D:-D
A i dzis dostalam jednak termin na szczepienie tylko ze o 10 rano wiec m musial sie zwlec z lozka po 4 godzinach snu bo mial nocke ale dal chlop rade a teraz nadrabia:-D:-D:-D Emily bardzo dzielnie przeszla szczepienie nawet nie zaplakala tylko zainteresowala ja szczykawka i chciala ja zabrac panu doktorowi:-D:-D:-D

Dzis jedziemy rowniez do znajomych posiedziec w ogrodku i pogrilowac a dziewczynki pokapia sie w basenie bo jest straszny upal:tak::tak::tak:
wiec napewno zajrze do was dopiero wieczorem

Do góry